(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@K-Ran Üslup da önemli tabi
-
Merhaba benim bir sorum olacak,3 schengen vizem, 2 Amerika vizem " j1,C1/d "C1/d vizem var , şuan 5 yıllık geçerli 34 yaşındayım evliyim , Amerikaya turistik olarak gezmek için gitmek istiyorum sizce bu profille basvursam onay alma şansım nedir sizce ?aracı firmadan yardım almama gerek var mı ?
-
Arkadaslar merhaba, abd de ikamet ediyorum ve annem 20 kasimda istanbulda vize randevusuna girecek, yaninda goturmesi kesin olan ve goturse iyi olur belgeler neler yardimci olabilirmisiniz
-
@omer-guzel konunun uzmanı değilim ancak bende babam için aynı süreçten geçiyorum ve araştırıyorum. Mülakat esnasında sorgulanacak husus annenizin bu turistik seyahat sonrası ülkesine geri dönüp dönmeyeceği ve mülakat esnasında sorulacak olan seyahat detaylarının (tarih, süre, destinasyon) doldurduğunuz DS160 formu ile örtüşüyor olması.
DS160 formu konfirmasyon sayfası çıktısı, güncel pasaportu ve 1 adet ABD vizesi ölçülerinde fotoğrafını götürmesi gerekiyor. İlla ki bir destekleyici evrak götürmek istiyorsanız, evladı olan sizin ABD’de yasal olarak kaldığınızı kanıtlayan varsa permanent resident kartınızın fotokopisi veya vizenizin fotokopisi olabilir diye düşünüyorum kimin yanına gidiyorsunuz/ABD’de yaşayan tanıdığınız var mı sorusu sorulduğunda beklemeksizin sizin yasal olarak ikamet ettiğinizi ibraz edilebilmesi için. Sistemde görüyorlar sizin durumunuzu ancak rahat edecekseniz bu olabilir. Bol şans, deneyimi sonrası sizde annenizin yaşadığı tecrübeyi paylaşırsanız sevinirim.
-
Herkese merhaba , önüne gelene ret veren memura denk geldim Ankara’da .. olmadı maalesef
-
@lawyergirl Geçmiş olsun. Nasıl bir adamdı sakallı ve sarışın-kızıl gibi bir tip miydi?
-
@MakeUSAGreatAgain Sarışın genç bir adamdı ve herkese ret verdi.. önümdeki herkes lütfen 9 numara denk gelmesin diye dua ediyordu bana denk geldi maalesef
-
@lawyergirl Geçmiş olsun. Geçen sene sarışın sanırım gözlüklü bir adam da bana denk gelmişti aynı gişeydi belki de ortalarda bir yerde. B1-B2 böyle işte şans büyük etken
-
@hasnotben Ankara’da mı girmiştiniz? Ret mi aldınız siz de
-
@lawyergirl Evet geçen sene 13 Şubatta ret almıştım. Mülakat 1 dk bile sürmemişti.
-
@lawyergirl müsait olduğunuzda mülakat deneyimi başlığı altında sahip olduğunuz profiliniz ile ilgili bilgi vererek sorulan soruları ve cevaplarınızı paylaşırsanız, diğer mülakata gireceklere/başvuracaklara da ışık tutacaktır. Geçmiş olsun...
-
@lawyergirl Şans işi biraz da. Bana da o gelmişti 30 saniyede ret verdi, tekrar deneyeceğim. Bu sefer de aynı vize memuru denk gelirse değiştirme hakkımız oluyordu sanki değil mi
-
@lawyergirl Gözlemleyebildiniz mi F1 alan birilerine denk geldiniz mi hiç? Ret-onay durumu nasıldı?
-
@lawyergirl Geçmiş olsun🙏
-
@lawyergirl Pasaport boşmuydu ?
-
@MakeUSAGreatAgain Aynı memura mı denk geldik 🥲
-
@siraysessiz boştu
-
@MakeUSAGreatAgain biri vardı ama ret mi aldı göremedim
-
@lawyergirl, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Herkese merhaba , önüne gelene ret veren memura denk geldim Ankara’da .. olmadı maalesef
Bu gerçekten şanssız bir durum olmuş.
Konsolosluğun dönemsel olarak daha fazla ret verebildiği zamanlar olabiliyormuş. Bu bazen başvuru koşullarından bağımsız nedenlerle de gerçekleşebiliyormuş.
Belki bir sonraki başvuruda farklı bir zamanda, belki İstanbul'da, biraz daha hazırlıklı olarak başvurduğunuzda olumlu bir sonuç alabilirsiniz. -
@Serapp pasaportumu doldurmaya çalışıcağım aksi taktirde kumar oynamaktan farksız oluyor böyle
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum