IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@sılakut Başka bir forum sayfasında okuduklarıma göre evet, eylülde onay alan 2023 dosyaları var. Sanırım bunlar bizim ülkemizin vatandaşları değiller. Ekim ayına randevu almışlar, eylülde dağıtılmış randevuları. Bu kategoride.
-
@Gizem-Alioglu bunu nerden yazdınız link yazarmısınız?
-
@yasmin982
Bu NVC’den bana personal olarak gelen bir email. -
@egmdk biz bugün aldık herkese iyi şanslar
-
Merhaba arkadaslar 3 aralik icin randevu maili bu sabah geldi . Bekleyen herkesin umarim en kisa zamanda ayni maili almasini diliyorum.
-
Arkadaşlar selamlar, şubat grubuna randevu gelmeye başlamış. Rica etsek şubat dq olanlar günleri ile burada paylaşabilir mi? Ve gelenleri de çok tebrik ediyorum! :)
-
Herkese tebrikler umarım randevular hiç bir kesintiye uğramadan hep devam eder. Uzun stresli bir süreç şansa hep aksaklıkların olduğu döneme denk geldik. I-130 onayı bile yavaşladı. Bu ayın 19'unda başvurumuzun üzerinden tam 1 sene geçmiş olacak. Estimated date 4 hafta yazıyor tabii hiç bir bağlayıcılığının olmadığını biliyorum ama artık şu süreçlerin bitmesini istiyorum.
-
Randevu maili gelen arkadaşları tebrik ederim, umarım bekleyen herkese bir an önce nasip olur. Sormak istediğim bi soru var, bu randevuların bi sınırı varmı yani örnek veriyorum Eylül 2023 te dq olmuş birine randevu tarihi veriliyor haziran 2024 dq olan birinin bu sıralarda randevu maili alma ihtimali olabilir mi? Bu neye göre sınırlandırılıyor. Konu hakkında bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler
-
@sılakut keşke sizde herkes gibi sürecinizi imza kısmına taşısanız da diğer arkadaşlarımız çıkarım yapabilse.
-
@sılakut Hadi hayırlısı olsun, sizler de sürecinizi yazarsanız kafamızda bir şeyler şekillenir. Tebrikler:)
-
Bu ileti silindi! -
@egmdk teşekkürler sizin içinde hayırlısı olsun
I-130 ocak 2023
DQ 5 şubat 2024
Mülakat 3 aralık 2024 -
Randevu alanları çok tebrik ediyorum, sıranın hareket ediyor olması heyecanlandırdı :)))
-
Randevu alan arkadaşlar lutfen ne zamana aldiginizi buraya da yazin bizde biraz umutlanalim. Hergun her saat takip ediyorum ne gelisme olacak diye. Lutfen!
-
@arslan34 herkese DQ olma tarihine göre sırayla randevu tarihi veriliyor. örneğin ankara konsolosluğu NVC'ye haber veriyor, aralık ayında 10 kişilik randevu açabiliriz diye, NVC'de kimin dosyası önce DQ olduysa, yani sırada kim varsa onu o randevu tarihine atıyor. şu anda bildiğimiz kadarıyla 2024 ocak sonu - şubat başında DQ olanlar interview tarihi aldı. biz mesela 19 Mart 2024'te DQ olmuştuk, hala bekliyoruz.
-
@luchadora anladım, teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
-
@arslan34 Tabi her zaman sırayla olmuyor, bu işin net bir akışı yok… bu süreler konusunda çok çelişkili ve tutarsız deneyimler dinledik, örneğin 2021 yılında başvuru yapan bir çift mülakat tarihi beklerken. 2022 yılının başında başvuru yapan başka bir çift DQ oldu mülakatına girdi ve Amerikaya taşındı.
-
@Refiks evet tam olarak anlamaya çalıştığım bu yani bence biraz da şansa bağlı gibi geliyor.
-
Interview için randevu alan kimse yok mu?
-
Merhaba arkadaşlar, 13 dakika önce mail aldık. 5 Aralık tarihine. Herkese hayırlı olsun 🌺
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum