Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici teşekkür ederim Kubilay Bey şimdi bakacağım eksik olmayın 🙏

• Bu ileti silindi!

• Iyi akşamlar herkese,
    Bende dosyayı Viyana'ya taşıdım. Eğer süreç geçen yıl gibi ilerlerse Ocak sonu ya da büyük ihtimal Subat İlk iki haftada mülakat olur diye düşünüyorum. Umarım shengen vizelerimiz de buna uygun olarak onaylanır. Herkesin gönlüne göre olsun herşey.

• ⭐⭐⭐⭐

@Lamineure

DV2025 kapsamında @onuru’nun Hong Kong mülakat deneyimini ve deneyim sonunda paylaştığı yaptığı masrafları okumuş muydunuz? Arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin lütfen forumda.

https://yesilkartforum.com/forum/post/460324

• Böyle bir cevap geldi arkadaşlar. Daha önce dosyası taşınan arkadaşlara başka türlü bir cevap geliyordu. Burada ne denmek istiyor?

"An interview for this case has been scheduled at the American Consulate/Embassy in Ankara on Vienna."

• ⭐⭐

@justdream selamlar, evet bu sekilde bir mail almistim ama surec su sekilde olmustu. 2nl sisteminde sorun oldugundan dolayi kcc ye dosyam nerede diye mail attim. onlarda bana 2 ekimde mulakatim oldugunu ilettiler. sizin cn 25k mi yoksa 2.5k mi? birde mailin devaminde tarih var mi?

• Mailin devamında tarih yok. 7-10 içinde bir mail gelecek ondan 3-5 gün sonra da tarih yazan mail gelecek falan yazıyor... Cn 25k...

• @ATS16 hayır okumamıştım takdir edersiniz binlerce gönderi var ve hepsini takip etmem olanaksız. Sayenizde arama butonunu kullanmayı da öğrenmiş oldum eksik olmayın 🙏

• @justdream
    Selamlar, yanlis bir email gondermisler, bazen bu sekilde hatalar yapabiliyorlar. Siz dikkate almayiniz, dosya numaraniz current olmadan mulakat alamazsiniz. Bulteni takip ederek sira numaraniza hangi tarihler arasinda mulakat planlanacagini ogrenebilirsiniz, bol sanslar.

• @ugursway Haklısınız ben de öyle düşünmüştüm. Mail atmaya devam ediyorum.

• Herkese selamlar numaram 8900lere yakın büyük ihtimalle bu ay current olacağım. Current olmadan muscata taşımayı düşünüyorum. Kccye mail atmam gerekiyor değil mi öyleyse dosya taşıma için özel bir mail adresleri var mı? Birde örnek bir mail göremedim başlık ne olmalı içerik nasıl olmalı v.s. gibi

• ⭐⭐⭐⭐

@Falcon-1, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Iyi akşamlar herkese,
    Bende dosyayı Viyana'ya taşıdım. Eğer süreç geçen yıl gibi ilerlerse Ocak sonu ya da büyük ihtimal Subat İlk iki haftada mülakat olur diye düşünüyorum. Umarım shengen vizelerimiz de buna uygun olarak onaylanır. Herkesin gönlüne göre olsun herşey.

İmzanıza Viyana yazdığınız için teşekkürler, hayırlı olsun.

Soru soranların çoğunun imzalarında mülakata nerede gireceği yazmıyor. Daha önce bunu dile getirmiştim.
    Bu önemli bir ayrıntı.
    Çünkü bazı soruların cevabı ülkeye göre değişiklik gösterebiliyor.
    Bu bilgiyi imzaya eklemeniz çok iyi olur.

• @erenas neden mülakatı bekliyorsunuz direkt vizeye başvurun 1 haftalık dene bakalım verecekler mi zaten alırsan mülakat zamanı daha kolay olur

• @Mertype Merhaba
    Bende Antalya'dayım ücretli mi yaptırdınız hepsini ?

• @Senem-Yukselen çok çok geçmiş olsun Senem hanım. Her şey yoluna girecektir. Önemli olan sizin ve ailenizin sağlıklı olması.

• ⭐⭐⭐

@alparslan34 Bu başlık altında sormuştum. (Sayfa 499). Buraya kadar olan süreçte Viyana size mülakat tarihi verdi ancak siz ileri bir tarihe ertlenmesi talebini içeren bir mail attınız ve sonucunu mu bekliyorsunuz? Ben mi yanlış anladım..

• @gucarslan Viyana'ya dosyamı taşıdım. Orada gireceğim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Alp-BABUR eğer orada yaşıyorsanız ve mülakata orada girecekseniz yeterlidir.
    bülteni takip edip tek yapmanız gereken mülakat maili beklemek.
    bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alparslan34 almadığınız bir mülakat tarihi için nasıl mülakat ertelemesi talep ettiniz anlamadım?
    mülakat tarihi almadan nasıl pasaport teslimi için işlem yapmaya çalışıyorsunuz bu da diğer anlayamadığım nokta.
    mülakat ertelemeyi isteme sebebiniz tam olarak nedir?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mertype mülakata nerede gireceksiniz?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2688
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |