Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Senem-Yukselen Çok geçmiş olsun, hepinizin sağlıklı olması çok güzel...Umuyorum herşey yoluna girecektir..🍀

• @Flight101 Çok teşekkür ediyorum🙏

• @cemciftcioglu Çok sağ olun🙏

• @Senem-Yukselen :(((( Çok geçmiş olsun, umarım şimdi hepiniz daha iyisinizdir🌸

• @sarvavasa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Numaram 18 binlerde, mülakat gelemeyebilir, DV-2026 green card başvurusu yapabilir miyim?

Tabi yapabilirsiniz ama bu kadar düşük ihtimal içinde kazanan olmuşken şartları zorlayıp dosyanızı başka bi ülkeye taşımayı değerlendirseniz daha iyi değil mi? İmkanlarınız kısıtlı olabilir belki ama başka bir başvuruda Ankaranın mülakat vereceği bir Case Number ile tekrar kazanma şansınızı göz önüne alınca dosya taşıma gibi en iyi ihtimal görünüyor 🙂

• @Senem-Yukselen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,Kanada'dan yazıyorum.12Kasim'da mülakatımız,30Ekim'de de sağlık kontrollerimiz vardi.Anlaşmalı kurum bizden 8saat uzaklikta(Montreal'de).Akşam 22.30'da sabah 09.00 randevumuz için kiralik araçla yola çiktik.Eşim,ben ve 2 çocuğumuz..100km sonra önümüze çıkan oldukça büyuk bir geyiğe çarparak kaza yaptik.Araba pert oldu,polis,ambulans,itfaiye geldi.Çekici ile arabayı çektirdik.Ve Montreal randevumuza gidemedik tabi.Bizi polisler en yakın otele yerleştirdi.Sabah saglık merkezini aradık,durumu anlattık.En yakın randevuyu 6Kasım'a verebileceğini ve 12Kasım'a yetişmesinin çok zor olduğunu söyledi.Bu arada Toronto'daki merkezi aradık ama randevu alamadik.Şimdi 6Kasım'a alınmış yeni randevumuz var..Her gün tekrar arayacağız,randevuyu daha erkene çekebilmek için.

Çok geçmiş olsun, sizler iyisinizdir umarım. Sağlık raporu kısmını konsoloslukla konuşursanız anlayış göstereceklerdir. Daha önce sağlık raporu mülakat gününe yetişmediğinden dolayı AP’ye kalıp sağlık raporu teslim edilince vizesi basılan çok kişinin deneyimini okudum, konsoloslukla görüşün müsait olduğunuzda. Tekrar geçmişler olsun 🙏🏼

• @Senem-Yukselen Çok geçmiş olsun, sağlığınız yerinde olsun diğer işler bir türlü halledilir. Güzel haberler gelecek mutlaka

• @Ben-Batur Çok teşekkürler,iyiyiz şükürler olsun 🙏.Yaşayıp göreceğiz artık..Sonucu paylaşacağım👍

• @leylaa Çok sağ olun.Evet iyiyiz,şükürler olsun 🙏

• Step 1: Register online for passport return service kısmında bir türlü giriş yapacak bir yer bulamıyorum. Bilen var mı ?

• @Senem-Yukselen iyi olun yeter ki gerisi hallolur inşaallah, çok geçmiş olsun

• ⭐⭐⭐⭐

@Senem-Yukselen konsolosluklada irtibata geçmeye çalışın şimdiden çünkü ne kadar bir zamanda geri dönüş yapacaklarını bilmek zor. En azından size çözüm yolu sunarlar belki sağlık raporunuzu sonra teslim edin derler belkide mülakatınızı ertelerler size en garanti çözümü onlar sunacaktır

• @Senem-Yukselen
    Merhabalar, cok gecmis olsun, umarim sizler iyisinizdir. Durumunuzu konsolosluga aciklayip sorun olur mu vb. gibi bir e-mail atmaniza gerek yok. Siz mulakatiniza vaktinde katiliniz, mulakatiniz sirasinda saglik raporunuz soruldugunda, raporunuzun yetismedigini, mulakatinizdan sonra bir tarihte teslim edilecegini belirtirsiniz. Sebep sorulursa eger, o zaman sade bir sekilde sizden kaynakli olmayan bir kazaya karistiginizi belirterek, durumuzu anlatirsiniz. Saglik raporunuz olmadigi icin eksik evraktan AP’ye kalirsiniz, endiselenmenize gerek yok, bu siklikla olan, normal bir durumdur. Ne zaman saglik raporunuz konsolosluga ulastirilsa, vizelerinizin de basim asamasina gececektir. Tekrardan cok gecmis olsun.

• @ugursway Çok teşekkür ederim,tamamdır 👍.Benim o saatten beri geçmeyen baş ağrım dışında iyiyiz,şükürler olsun🙏

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Easychamp asıl soru şu aslında;
    mülakata nerede gireceksiniz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@berkeesezerr adınızı yanlışlıkla "rıza silahlıpoda" yazmadıysanız formunuzu hiçbir konu için açtırmayın.
    formda yaptığınız ufak yanlışlıklar sizin mülakatınızı, vize almanızı engellemeyecek.
    form açtırma konusu geçen yıllarda mülakat almayı, mülakat tarihini etkilediği için bunu önermiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alparslan34 sorunuzu daha açık yazın lütfen.
    hangi konsolosluğun, hangi sistemini, ne amaçla kullanıyorsunuz?
    mülakat tarihi aldınız mı?

• @Flight101 🙂 veriler muhakkak ki doğrudur ondan yana şüphe yok. Önemli olan bu tabloyu doğru yorumlayabilmek. Örneğin tabloya baktığımız da sanki en çok mülakat veren yerlerin Nairobi, Tashkent, Algiers, Cairo gibi görünüyor. Herkes farklı yorumlayabilir belki ama nasıl yorumlamak lazım aslında temel sorun bu!!

• Yasaklı

@gucarslan Merhaba benimde iş değişikliğim oldu. Bu aradada amerika turist vizesinde red almıştım. Formda bu bilgileri güncellemem gerektiğini düşündüm. Açtırmayı önermiyorsunuz sanırım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@GULTENCAYOGLU adınızı yanlışlıkla "rıza silahlıpoda" yazmamışsınız, gerek yok.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 642
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |