(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@beceke Selamlar. Rica edip söz alıp durumunu aktarması durumunu biraz açar mısınız ?
-
@T-C-Kubilay-Dikici yanılmıyorsunuz takip ederek yapılabilecek birşey doğrudur. Bence de desteğe gerek yok. Sadece çok fazla denk gelemedim çok sık kontrol ettiğim halde öyle uzun sıçrayışlar mümkün değil gibi şu an için. Teşekkürler yine de bu konuda herkesi motive ettiğiniz için
-
Herkese selamlar, daha önce bu soruyu sordum ama cevap gelmediği için tekrar soruyorum. DS-160 formunda randevuya gideceğim şehir olarak İstanbul'u seçtim. Bildiğiniz üzere randevuyu alıp sonra daha yakın bir tarihe çekmeye çalışıyorsunuz. Yakın tarihte İstanbul değil de Ankara'da bir randevu bulsam sıkıntı olur mu? Teşekkürler.
-
@porfir sorunuzun cevabı forumda konu başlığı ile birlikte mevcut, arama butonunu kullanarak bir çok sorunuza bu forumda cevap bulabilirsiniz.
Turist vizesi randevusunu Ankara'dan İstanbul’a taşıyabilir miyim?
-
Merhabalar sizlerin yardimlariyla 3 kisilik ds160 doldurup ucreti odedim ve 2026 nisana randevumu aldim. Simdi sira one cekmeye geldi. Ins sansim yaver gider. Foruma tsklr.
Seyahat planim 2025 agustos sonu. Randevu daha sonrasinda. One cekemezsemnmecbur yeni ds160 lar doldurup guncelleyecegim.
-
2 Aralık 2024' de Ankara Konsolosluğunda vize görüşmesi olan var mı ?
-
Hic tecrube eden oldu mu? Randevuyu musaitlik olursa kendilerinin one cektigi. Sanki burada oyle bir sey okumustum.
-
@siraysessiz annemle babamin var 2 aralık saat 9 da
-
@graombze bizim öğlene doğru inşallah güzel haberlerle çıkarlar🙏🌺
-
@siraysessiz Benimki 12 Kasımda Ankara’da olucak
-
@siraysessiz çok heyecanliyim insallah sorunsuz geçer insallah
-
@lawyergirl hadi güzel haber ver bize❤️
-
@siraysessiz İnşallah ❤️
-
@new_life tam cevabi bilmemek ile beraber sistem bana soyle bir uyari vermisti ben de biraktim ondan sonra
@fxu, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
kardesimin randvevusunu 2025 subata kadar cektik toplam 20 kere degisiklik hakkimiz varmis onu ogrendik. kalani da kalsin insanlik hali limiti olarak.

-
Bu ileti silindi! -
@fxu tskle hocam. Ztn acik tarih yok.1 defa bile cekemedim geriye. Bugun 2026 nisan da doldu mayis tukenmeye basladi. Sonu nereye varacak merak ediyorum
-
@fearlessahmet sistemden cikmaz. Abiniz cok varlikliysa soyleyin aksi durumda negatif etki yapar.
-
Pasaportu boş olup da turist vizesi alan varsa özelden bana yazabilir mi?
-
Merhaba randevuyu 2026 ya verdigi icin o zamana kadar ds160 daki bazi bilgilerim degisecek. Yeni bir ds160 doldurup randevu sayfasindaki ds160 numarasini guncelleyecegim. Bunun son vakti ne zamandir acaba. Yani randevum subat 2026 ise en son ne zaman guncellemeliyim?
-
@new_life randevuya 1 hafta kala güncelleyin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum