Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Virginia

Diğer Eyaletler
152 56 13.8k 61

• @kronos Merhabalar biz de ekim gibi taşınmayı düşünüyoruz. Zillowdan bakıyoruz şimdilik umarım ev tutma durumları kolaylıkla gerçekleşir.

• @warmgrey Merhabalar, memnun musun oturduğunuz richmonda yaşamaktan

• @mervey Merhabalar, işe başlayalı henüz bir ay oldu ve otelde kalıyorum henüz, ayrıca ev bakıyorum. O yüzden, Richmond'da yaşamak ile ilgili çok deneyimim yok.

Yinede, hem insanları daha saygılı ve nazik, hem doğası muhteşem, hem de trafiği son derece makul düzeyde.

O sebeple, memnun kalacağımı düşünüyorum.

• En son yapilan bir arastirmaya gore Virginia'daki toll roads en pahaliymis ABD genelinde.

https://www.msn.com/en-us/news/us/virginia-leads-the-us-with-highest-toll-costs-new-study-reveals/ar-BB1nfk8d

• @warmgrey Hangi sektörde çalışıyorsunuz?

• @mervey Enerji sektöründe çalışıyorum

• merhaba. bu eyaletle ilgili bir fikri, tecrübesi olan var mı? yerleşmeyi ve iş aramayı düşünüyoruz.

• @olafque Ben Virginiadayım. Neden Virginia?

• MErhaba, IT sektöründe iş aramaları yaptığımızda, hiç ummadıgımız şekilde Arlington bölgesi çıktı ve araştırmaya başladık. Yaşayan varsa o bölgede, güvenlik ve cost of living konusunda görüş bildirebilir mi acaba

• @smhcnr88 #3 best city to raise a family in America. :)
    https://www.niche.com/places-to-live/arlington-arlington-va/

• Merhaba virginia da olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir mi ? Ben şu an virginiadayım ve araba ev alma konusunda bilgiye sahip değilim. Geleli 6 gün oldu. Yardımlarınızı bekliyorum

• Merhaba, Richmond ve cevresindeki Turklerin bulundugu , bildiginiz bir sosyal media grubu var mi?

• @cleo merhaba buralarda Türkler pek yok yada ben görmedim bilmiyorum. Henrico da yaşıyorum Kroger marketde çalısıyorum. Pek türk denk gelmedi gelenlerde sosyal hayatda görüşme eğiliminde değiller, yada iş dolayısı ile yoğunlardır bilemedim. Sosyal medya grupları facede vardı sanırım 1 tane.

• Herkese merhabalar, 28 aralıkta virginia da olacağım bir grup yada bağlantı varsa orda görüşmek isterim, ayrıca yaşam vs detaylı bilgilere ihiyacım var şimdiden teşekkür ederim

• Selamlar virginia’nın neresinde olacaksınız? Bizde şubat mart gibi tasınacağız. Geçen hafta oradaydık :)
    @mertcanaydin

• @Nacrumates @mertcanaydin eger Virginia da yasayacaksaniz Fairfax County en cok tutulan yerlerden biridir. Oldukca buyuk bir alan ve DC ye cok yakin. Bir cok towh var icinde. Vienna, McLean, Fairfax City, Reston guzel bolgeleri.

• Teşekkürler, evet geçen hafta oradaydık ve bahsettiğiniz bölgelerin bir kısmına bakmıştık ve beğendik. Spor sektöründe olduğumuz için etrafta çok fazla salon ve stüdyo olmasıda bizi cezbetti.
    @arnblt

• @arnblt @Nacrumates merhabalar ben Midlothian'da olacağım yakın mısınız ? iş durumları hakkında bilgisi olan var mı ?

• Maps üzerinden baktığımda alexandria bölgesine 113 mil uzaklıkta gözüküyor. Çokta uzak sayılmaz.

@mertcanaydin

• @mertcanaydin yok biz 2 sene kadar Fairfax, VA da idik simdi NJ deyiz.

Benzer Başlıklar

• Washington (State)

Diğer Eyaletler washington
    163
    1
    2 Oy
    163 İleti
    18k Bakış
    A
    @Serapp Serap Hanımcığım ne güzel yazmışsınız :) Sormayın, son dakika sürprizi ile allak bullak olduk aslında ama belki bir gün kahve içme şansımız olursa detaylı anlatırım size, kabaca hayatın ya da Allah'ın bir bildiği var ve planları tamamen o yaptı diyebilirim. Son 1 ayda oldu ne olduysa :) Hem Austin'den hem de WA'dan güzel teklifler geldi, başta biraz arada kaldık ancak hem finansal olarak hem de kariyer açısından açık ara önde olan WA oldu. Güneş benim için önemliydi aslında -güneş enerjisiyle çalışıyorum diyebilirim- ama bulut ve yağmura rağmen WA'nın doğası ve camping fırsatları o açığı belki kapatır umuduyla ve tabi eşimin kariyeri için gelen bu güzel fırsat için ben çok da tereddüt etmedim açıkçası.. İnşallah umduğumuz gibi güzel bir başlangıç olur bizim için de.. Sizin de güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🌸
  • Minnesota

Diğer Eyaletler minnesota
    28
    1
    1 Oy
    28 İleti
    4k Bakış
    Unlucky 0U
    @minnesota hocam bir sorum vardı. Minneapolis de iş fırsatları nasıl acaba? Şehirin toplu taşıma ağı nasıl? Genel olarak önerir misiniz bu eyaleti?
  • Delaware

Diğer Eyaletler delaware
    197
    1
    2 Oy
    197 İleti
    18k Bakış
    sadıkkurtogluS
    @MySea my steak is too juicy, my lobster is too buttery 😂
  • West Virginia

Diğer Eyaletler west virginia
    3
    1
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    sebnem_S
    Herkese merhaba, eşimle birlikte yaklaşık 1 senedir West Virginia'da, Virginia ve Maryland sınırlarına yakın bir kasabasında yaşıyoruz. Genel olarak yaşam bilgisi vermek isterim. Burada yerleşik bir yaşam yok. Genel olarak birbirinden uzak evler (aralarda bahçeler, ormanlar vb), ya da sitesel görünen town houselardan oluşan ama penceresinden bile kimsenin bakmadığı yaşam var mı yok mu diye merak ettiren evler, şehir merkezi yok, varsa da tek bir cadde ve kahvecisinden restorantına en geç 8-9 (aslında 5-6 da bakmayın bir iki tanesi belki) gibi kapanan yerler; bir tane Mexican rest 10'da kapanıyor hakkını yememek lazım. Burada pek hayat yok, genelde VA ya da MD'ye gitmeniz lazım. İş nedeniyle geliyorsanız (etrafta birkaç fabrika vb var) diyecek bir şeyim yok ama seçimle gelmek için baya insan sevmiyor olmanız gerekiyor gibi bir şey :) Yaşayan varsa selamlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k