Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Minevra cevaplayayım;

1. Direk red
    2. red alma ihtimali güçlü, lakin burada ülkeye baglayan etkenler önemli.
    3. Bence en düzgün neden. Seminerle alakalı sorular soracaktır vize memuru ve bu sorulara nasıl cevap vereceği çok önemli. Bunun dışında abdde yaşayan yakınlarınız var, ugrayacakmısınız sorusu da büyük ihtimal gelecektir. Seminerin oldugu yerin uzagında yaşıyorsanız hayır denilebilir. Yaşamıyorsanız güzel bir bahane sunulabilir.

pasaport dolu ise, schengen,ingiltere vs. bence vize alabilir. Özellikle doktorlar,avukatlar vs. iyi muamele görür, okul zaten düzgün.

• Turist vizesi mülakatina girerken araba anahtarına bir şey diyorlar mı yoksa onuda emanete bırakmamız lazım

• ⭐⭐⭐⭐

@Aas20 araba anahtarında sorun yok, yanınıza alabiliyorsunuz

• @ATS16 teşekkürler

• merhabalar. 9 ekim 2024'e vize randevum vardı. DS160'da gidiş tarihimi güncelledim vize randevum tarihim 2 hafta sekmiş otomatik 23 ekime. bunun nedeni nedir acaba? yarın gitsem almayacaklar mı şimdi?

• ⭐⭐⭐⭐

@forgondor almayacaklar, tarafınıza gelen resmi bilgilendirmeleri takip etmeniz faydanıza olacaktır. Sadece göçmen olmayan değil, göçmen vize türlerinde de mülakat ertelemeler söz konusu

• @ReLoad Annenin resmi bir iste calismamasi vize icin olumsuz. Hesaptaki paranin bir önemi yok. Turkiye’ye onu bağlayan sebepler sunulmalı.

• @forgondor son bir haftadan beridir ozellikle turist vize basvurulari agirlikli olmak kaydiyla maalesef ileri tarihlere ertleme soz konusu. konsolosluktan resmi bri aciklama yok. Sık sık takip etmekte fayda var. Bol sans simdiden.

• Benimde randevum 15 gün sonrasına ertelenmiş. Son anda geldi mail yoksa gidiyordum. Son akşama kadar kontrol etmek gerek mailleri

• Merhaba Polis Memuru olarak görev yapmaktayım. Ds-160 formunda bir soruda Ateşli silahlar, patlayıcılar, nükleer, biyolojik veya kimyasal deneyim gibi herhangi bir özel beceri veya eğitiminiz var mı? diye soruyor. Mesleğimiz gereği silah kullanma eğitimimiz var haliyle. Fakat çeşitli vidyolarda buna evet işaretlemenin olumsuz izlenim vereceği yönünde bilgi veriliyor. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

• @ibrayimdedibana soyle dusunun diyeim ki polissiniz ve bu soruya hayir dedidniz, konsolos e polis nasil silah kullanmiyor derse ne cevap vereceksiniz? Aciklamasini detayli yazip dogru cevabi vermek onemli.

Ekstra not burada silah olarak soruyor, nukleer fizikciyseniz nukleer silah kullaniyor olmuyorsunuz.

• @fxu teşekkürler 🙂

• ⭐⭐

@ibrayimdedibana sikinti cikmaz. Evet diyip aciklamaya polisim diyeceksiniz.

• Herkese merhaba,
    Son zamanlarda Turist Vize icin mulakat randevusu acildi mi acaba ? En son ne zaman ve hangi tarihlere randevu acildigini bilen var mi ? Simdiden tesekkur ederim

• Herkese merhaba. 2 sene önceden bir Amerika turist vizesi reddim var. Yakın zamanda Kanada vizesi aldım ve Kanada'ya turistik seyahat gerçekleştirdim. Sizce kanada vizemin ve seyahat geçmişimin olmasının amerika vizesine bir katkısı olur mu? Şu an üniversite öğrencisiyim bu sene mezun olacağım.

• Merhabalar. B1/B2 vizesinin 10 yıldan kısa verilmesine rastladınız mı? Yoksa bu bir basım hatası mıdır? Öyleyse nereye nasıl başvurmak gerekir?

• Cahilliğimi mazur görün. 2026 ya kadar vize başvurusu yok deniyor sizler vize başvurusu nasıl yaptınız?

• @Neslihan-0 2026’ya kadar başvuru yapamazsınız diye bir durum yok. Başvurabilirsiniz, ancak randevu tarihi en erken 2026’da olacaktır. Yine de, azim gösterirseniz ve açılmalar oldukça daha erken tarihlerde randevu alabilirsiniz.

• ⭐⭐

@samilbey vize memuru vizeyi istediği kadar süre geçerli olarak verebilir.
    1 aylıkta verir, 1 senelikte,10 senelikte.

• ⭐⭐

@Neslihan-0 Merhabalar randevunuzu 2026 veriyorlar siz başvuruda bulunup 2026 randevu alabilirsiniz iyi bir takip yapar azimle bakarsanız da randevusunu iptal edenlerin yerine daha erken tarihe taşıya bilirsiniz unutmayın 4 tane taşıma hakkınız var

İlk randevum ocak 2026 almıştım şuan 5 aralık 2024 taşıdım istinasız her gün boş zamanlarımda sürekli kontrol ettim gece su içmeye uyandığımda bile boş yer var mı diye baktım sabah iş yerine geldiğimde kahvemi içerken sürekli randevu kontrol ettim öğle aramda dinlenmek yerine 1.5 saat sürekli randevu kontrol ettim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |