Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Baran-Soylu hayırlı olsun. Tebrikler

• ⭐⭐⭐

@Baran-Soylu Yeni kıtada yeni hayatınızda herşey gönlünüzce olsun, tebrikler...👏👏👏

• @Baran-Soylu hayırlı olsun vizeniz 🎊

• @Baran-Soylu çok tebrikler 🎉 Baran bey hesapta ne kadar gösterdiniz acaba ?

• @erg35 işin büyük çoğunluğu hallolmuş ve tamamlanacak gibi de duruyor bence içinizi ferah tutun, şimdiden hayırlı olsun.

• @Baran-Soylu yeni yaşamınızda başarılar

• @10urdmn teşekkürler onur bey ümit ediyoruz.

• ⭐⭐

@Baran-Soylu hayirli olsun. abd yasaminizda bol sanslar.

• ⭐⭐

@erg35 hayirli olsun. abd yasaminizda bol sanslar.

• @Baran-Soylu Hayırlı olsun Baran Bey.Herşey gönlünüzce olsun yeni yaşamınızda başarılar ☺

• ⭐⭐⭐

@erg35 Yeni kıtada yeni hayatınızda mutluluklar dilerim, herşey yolunda gitsin...Tebrikler...👏👏👏

• ⭐⭐⭐

@mrt01 Bizden değil yani, gerçek Viyana talihlisi...😂😂

• @Baran-Soylu tebrikler🎉🎊yeni hayatınızda bol şans diliyorum.

• @erg35 hayırlısı olsun bebeğinizi sağlıkla gelsin inşallah

• @Baran-Soylu tebrikler yeni yaşantınızda Amerika da başlarılar dilerim hayırlı olsun

• @mrt01 vizeniz hayırlı uğurlu olsun hocam. Deneyiminizi paylaştığınız içinde ayrıca teşekürler. Benim merak ettiğim ise, ingilizce kısmında kendime çok güvenmiyorum. Sağlık mayanesi ve mülakat kısmında Türkçe ile kendimi ifade edebilir miyim?

• @Baran-Soylu hayırlı uğurlu olsun inşallah.

• @mrt01 yeni hayatınızda bol şanslar

• @siraç dil konusunda en basit şekilde dahi olsa kendinizi biraz ifade etmeniz gerekiyor. Yoksa sorulara hem sağlıkta hem mülakatta yanlış cevaplar verebilirsiniz. Sizden üst düzey ingilizce beklenmiyor zaten ama bi tık kendinizi ifade etmeniz gerekli

• @erg35 Merhaba hemşerim 🙂

O kadar güzel anlatmışsınız ki kendim girdim gibi sevindim. Öncelikle çocuğunuza sağlıkla kavuşmanızı ve eşinize, size ve bebeğe stressiz geçen bir doğum diliyorum.

Tebrik ederim, yeni hayatınızda başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.

Benzer Başlıklar

• 19441
  • 728
  • 516
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |