Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @crazycells 2 yillik icin vocational olmuyor muydu? basvuruyu yaptigimiz an itibari ile aldigimiz en yuksek diplomayi secmemiz gerekiyor diye okumustum ama dedigim gibi henuz bitirmedigim fakat greencard bana ciktiginda ds260 formunu doldurana kadar muhtemelen bitirmis olacagim vocational school'u secsem bir sorun olur mu? yoksa garanti olmasi icin high school mu secmeliyim?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nothin, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?

@crazycells 2 yillik icin vocational olmuyor muydu? basvuruyu yaptigimiz an itibari ile aldigimiz en yuksek diplomayi secmemiz gerekiyor diye okumustum ama dedigim gibi henuz bitirmedigim fakat greencard bana ciktiginda ds260 formunu doldurana kadar muhtemelen bitirmis olacagim vocational school'u secsem bir sorun olur mu? yoksa garanti olmasi icin high school mu secmeliyim?

vocational school'u secebilirsiniz.

evet, dediginiz gibi vocational school'un hem meslek lisesi hem de onlisans egitime karsilik gelen anlamlari var.

• @crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |