Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @TEAM-USA
    Kcc nin mail adresine mail atabilirsiniz

• @sevdemimi kusura bakmayın çok sürece hakim değilim sizi yanlış yönlendirmek istemem net bir mail adresi yok zaten https://tr.usembassy.gov/immigrant-visa-navigator/ bu siteden yönledirme alıyorsunuz zaten türkçe dil desteği de var

• @cemal1153 tamamdır şimdi oldu. cut off olana kadar başka bir ülkeden vize , oturum vs yoksa taşınmıyor cut off olduktan sonra ülkelere mail atılıyor yani

• Dosyamı Kccden hong konga taşımıştım dün mülakatım nerede olacak diye mail attığımda ankara diye döndüler , sanırım forumda bazı kişilere de aynı şekilde dönmüşler.
    Current olduktan sonra mı değişecektir?

• @sevdemimi benim vizem oturma iznim yok hiç yurt dışına da çıkmadım taşıyamam sanırım şuan mecbur current olmayı beklemek zorundayım sanırım

• Mülakat tarihleri 23Ekim’e ertelenen arkadaşlara sesleniyorum!

Az önce Ais’ten gelen maili taradım, ekstra olarak da
    U.S Visa consular servisten gelen maili kontrol ettim. Ais’ten gelen mailde ; mülakatınız 23Ekim’e taşındı (Konsolosluk mülakatınıza seyahat etmeden önce, öncelikli tarihinizin hâlâ geçerli olup olmadığını doğrulamak için ABD Dışişleri Bakanlığı Vize Bülteni'ni kontrol etmelisiniz. Eğer geçerli değilse, randevunuzu yeniden planlayarak öncelikli tarihinizin geçerli hale geldiği zaman, dosya işlemlerinize devam edebilirsiniz.) parantezde yazılanları da ekstra olarak eklemişler. Ardından dvprogram.state.gov green card kazandığımız siteye girdim ve mülakat tarihim orada halen 9 Ekim gözüküyor. Acaba Ais sistemi hata vermiş olabilir ve herkesin mülakatını aynı tarihe ertelemiş olabilir mi? Sizler de Abd dışişleri bakanlığından kontrol eder misiniz, orada tarihiniz değişmiş mi ? Eğer değişmediyse normal mülakat tarihiniz gözüküyorsa hangisine gitmemiz gerekiyor, burası çok önemli. Çünkü burayı doğru anlayamazsak insanlar yeni gelen maile göre hareket edip mülakat tarihlerinde girmeyebilir ve büyük mağduriyetler doğabilir. Forumda düşük case numberli 7-8 kişinin böyle bir maili aldığını varsayarsak ve mülakata 2 gün kala böyle bir mail aldığımız için, daha olayın aslını Ankara’dan öğrenemeden mülakat tarihleri gelmiş ve geçmiş olacak…

• @fahriakc Gaziantep şehir hastane

• @Olurya35 Merhaba. Ben aisten ve dvprogramdan kontrol ettim herhangi bir değişiklik gözükmüyor mülakat tarihimiz geçerli.

• @erg35 hocam burada da gariplikler var anlayamadığımız bir şekilde

• ⭐⭐⭐

@emirhankd Selamlar.."Dosyam nerede" sorusundan ziyade "Mülakat yerim neresi" sorusu daha doğru olur diye düşünüyorum...
    Mailler türkçe düşünülerek atılınca beklenmedik cevaplar gelebilir..Örneğin "dosyam nerede" sorusuna "bizde değil" cevabı gelirse daha kafa karıştırıcı olmaz mı? 😉

• @Flight101 Mülakat yerim diye sorduğumda taşıdığım yerde olduğu cevabını aldım. @emirhankd bence tekrar sorun taşıdıysanız mülakat yerininiz taşıdığınız yer olması gerekiyor. NOT ( PS ) Dosya KCC de fakat mülakat yeri taşınan yer..

• Benim de mülakat tarihimde bir değişiklik yok. Hala aynı tarih gözüküyor ESC de ve AİS sisteminde. Herhangi bir mail de gelmedi değişiklik olduğuna dair.

• @Baran-Soylu benimde aynı şekilde 10 ekim esc de şuan ais sistemi yani ais.usavisa-info.com dan kontrol ediyorum konsolosluk randevu tarihi 23 ekim saat 9 ben riske girmemek adına Ankaraya geçme niyetindeyim

• @Sinan-D Benim AİS de aynı 9 Ekim yazıyor herhangi bir değişiklik yaşamadım ben

• @Olurya35
    Selamlar, mulakatiniz ertelendi emaili aldiysaniz ona gore hareket etmelisiniz, ortada buyuk magduriyet olusturacak herhangi bir durum soz konusu degil, eger yeniden planlanan tarihte gittiginizde sorun olacagini dusunuyorsaniz, konsoloslugun attigi email ciktisini alarak mulakata katilabilirsiniz, kaldi ki mulakatinizi gecerli bir sebepten dolayi kacirsaniz dahi yeniden planlama hakkiniz oldugunu unutmamak gerekiyor, mali yilin sonlarina dogru cn buyuk olan kisilerin yeni bir mulakat tarihi istekleri risk olusturabilir ancak sizin durumunuz icin endiselenmenize gerek yok. Orada mulakat hazir beklerken ertelenmesi sinir bozucu olabilir ancak bu durum konsoloslugun isleyisiyle alakali oldugu icin beklemekten baska yapabileceginiz bir sey yok maalesef.

• @ugursway Selamlar yazdıklarınız için öncelikle teşekkür ediyorum, Maili Ais’ten ve de U.S Visa consular services adlı bir adresten aldım. Ais’in attığı mailin içeriğinde tarihiniz değişti ancak eğer Abd dışişleri bakanlığı sitesinde değişmemiş gözüküyorsa o tarihi de baz alarak gidebilirsiniz tarzı bir ifade ve durum karmaşıklığı bulunduğu için( yani gelen mail de diyor ki; biz sana yolladık, ama asıl olarak ABD dışişleri bakanlığı sitesinden de bak mülakat tarihine, eğer oradan da güncellenmediyse orayı da baz alabilirsin tarzı bir şey) dolayısıyla mailde böyle bir uyarı olduğu için oyunun kuralı burada değişiyor olabilir. ( - Konsolosluk yarın, kardeşim o maili düzgün okusaydın ABD sitesinde yazan tarih geçerliydi) gibi bir argüman söylerse nasıl tekrardan mülakat talep edilebilinir ki?

• @Olurya35
    Bu basliktan yeniden mulakat tarihi talep etme konusu hakkinda bilgi edinebilirsiniz.
    Sizin durumunuz icin, halihazirda oradasiniz, eski mulakat tarihinizi baz alarak, konsolosluga gidip sansinizi deneyebilirsiniz, buyuk olasilikla erteleme yapildi diye sizi geri cevirirler, bu sekilde sansinizi denemis olursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman mülakat maili aldınız mı ki? Anladığım kadarıyla henüz mülakat almamışsınız onun için kccden bu cevabı alıyorsunuz

• @Emre-Kurtulmuş yok hayır mulakat maili de gelmedi sayfadan kontrol ediyorum kcc yazıyor halen

• ⭐⭐⭐⭐

@Özlem-Toraman mülakat almadığınız bir noktadasınız kccye tarih sormanıza gerek yok onun için

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 11427
  • 153
  • 1917
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |