DV2019 bekleme odası
-
@crazycells Evet belki sabıka kaydının ıslak imzalı tercümelerini istiyorlardır ben printer çıktılarını vermiştim. Şimdi ıslak imzalı çevirileri göndereceği bakalım. Çok teşekkürler.
-
@grslarc DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Evet belki sabıka kaydının ıslak imzalı tercümelerini istiyorlardır ben printer çıktılarını vermiştim. Şimdi ıslak imzalı çevirileri göndereceği bakalım. Çok teşekkürler.
sabika kaydi derken, mahkeme kaydindan mi bahsediyorsunuz yoksa adli sicil kaydindan mi?
Benim anladigim, sizin mahkeme kayitlarinizla ilgili bir belge sorunu var, adli sicil kaydiyla ilgili degil.
-
@crazycells Evet mahkeme kayıtlarının ıslak imzalı tercümelerini göndereyim diyorum daha önce printer çıktılarını vermiştim.
-
@crazycells Evet mahkeme kayıtlarının ıslak imzalı tercümelerini göndereyim diyorum daha önce printer çıktılarını vermiştim.
mahkeme kayitlarini nerden aldiniz? E-devletten mi? Ben sadece adliyeden alinabiliyor diye saniyordum.
-
@crazycells Do you wanna drive me crazy my dear friend? Of course, I delivered the original copies of court records from the courthouse not from e-devlet to US Ankara embassy during my interview on Feb 1, 2019. Now what I wonder is whether US Ankara Embassy asks for the english translations of these documents with wet signature? Thank you very much for your graciousness.
-
@crazycells merhaba, mahkeme kayıtları derken ,bir dava için her bir duruşmanın kaydınımı almak gerekli , yoksa mahkeme kaleminden davanın açıklaması olan bir belgemi olmalı bu?
-
@mhepekiz siz kurtarmışsınız mülakata bir şey kalmamış.her şey gönlünüzce olur umarım.darısı bizim başımıza inşallah bize de çıkar.
-
@sadikcagan isteyen herkese çıksın isteyen herkes gidebilsin. Dileğim budur. Teşekkürler
-
@onrozr bu current olan numaralari veya tahmini vize mulakat tarihini hangi baslik altindan ogrenebiliriz
-
@dnzyldrm her ay vize bulletin açıklanıyor onları indirirsiniz. Randevu için de excel tablosu var. Onu indirmeniz gerekiyor.
-
@crazycells Do you wanna drive me crazy my dear friend? Of course, I delivered the original copies of court records from the courthouse not from e-devlet to US Ankara embassy during my interview on Feb 1, 2019. Now what I wonder is whether US Ankara Embassy asks for the english translations of these documents with wet signature? Thank you very much for your graciousness.
Size zaten yukarida ayrintili cevap verdim.
Mahkeme kayitlari ve yeminli tercuman cevirileri gerekiyor.Eger bu belgeleri verdiginize eminseniz konsolosluga tekrar yazabilirsiniz, ama konsolosluk hala gerektigini dusunuyorsa o durumda bu belgeleri saglamalisiniz. Konsolosluk ceviriler icin sadece 'yeminli tercuman cevirileri' diyor, islak imza olarak belirtmemis ama oncekinde islak imza yoksa bu sefer ceviriyi islak imza ile yaptirmayi deneyebilirsiniz. Yaptiginiz ceviride tercuman lisans no vs. yaziyor mu?
-
@annecik DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells merhaba, mahkeme kayıtları derken ,bir dava için her bir duruşmanın kaydınımı almak gerekli , yoksa mahkeme kaleminden davanın açıklaması olan bir belgemi olmalı bu?
Resmi yonerge soyle diyor:
MAHKEME VE HAPİS KAYITLARI: Herhangi bir suçtan hüküm giymiş kişilerin daha sonradan suçu affedilmiş veya hüküm para cezasına çevrilmiş olsa dahi mahkeme kayıtlarının asıllarını, İngilizce tercümelerini ve kopyalarını getirmeleri gerekmektedir.
Yerinizde olsaydim, en kapsamli sekilde hazirlayip gotururdum.
Maalesef durusma kaydi ile dava aciklamasi arasindaki farki bilmiyorum, bilen arkadaslar daha net yonlendirebilirler. Eger dava aciklamasi ozet seklindeyse, size tavsiyem daha ayrintili ve kapsamli olani goturmeniz. Ben olsaydim, buyuk ihtimal gecikmeleri onlemek icin ikisini de gotururdum. -
@dnzyldrm DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@onrozr bu current olan numaralari veya tahmini vize mulakat tarihini hangi baslik altindan ogrenebiliriz
-
@crazycells @saulgoodman kendisi avukat buralarda ise muhakkak bilir kişi olarak yazacaktır
-
Tamamdır sayın @caglaror . Her ihtimale karşı o şekilde hareket edeceğim.
-
şubat ayı bulteni sizce kaç olarak acıklanabilir ? tahmininiz ?
-
@ayvalik10 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells @saulgoodman kendisi avukat buralarda ise muhakkak bilir kişi olarak yazacaktır
Yukarıdaki yazışmalara göz gezdirdim ama konu tam olarak nedir anlamadım. Soru tam ve net olarak bana mention ile yazılırsa cevap vermeye çalışırım.
-
Herkese iyi akşamlar. bu site aracılığıyla çok şey öğrendim ve bu süreçte bana çok yararlı oldu. şimdiye kadar aklıma takılan sorulara cevap vermekte hiç gecikmeyen tüm arkadaşlara en içten teşekkürlerimi sunuyorum. 19 Mart 2019 tarihi itibariyle Allah nasip ederse Los Angeles'ta olucam. Burada sormak istediğim bir kaç soru daha var ;
*19 Mart 2019 gidiş tarihime kadar USCIS üzerinden immigrant fees ödeme konusunda herhangi bir tarih kısıtı var mıdır ? Yani ABD'ye girişten şu gün kadar önce ödeme yapılmalı diye bir kural var mı ? Yoksa 18 Mart günü ödesem bile olur mu ?
*ABD'ye giriş tarihimden itibaren (Mart 2019) Türkiye'ye hasret gidermek için en yakın hangi tarihte geri dönebiliyorum ? (Allah göstermesin ülke anlamında veya ailesel mücbir sebepler hariç)
Herkese iyi akşamlar diliyorum tekrar.
-
@panda33 uçağa binmeden son ana kadar ödeme yapabilirsiniz.
oraya gidipte 3-5 gün kalıp tekrar dönüş yapabilirsin sonuçta ilk girişi yapmak seni kayıt altına almalarıdır.
@sash olsun @saulgoodman olsun @redsat2000 senin gibi gidip kısa süreli kalıp döndüler. -
@saulgoodman @grslarc lütfen başından geçen tüm olayları buraya cevap olarak @saulgoodman yazar mısın çünkü konuya hakim olmak istiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum