Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru çok güzel haber, hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim 😉

• @Ahmet-Sarıkurt, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Aşı hakkında sorum olacakta aşıları eczanede alıp yaptırsam geçerli olur mu acaba covid hariç

Aldığınız aşıları sağlık ocağında yaptırın ve mutlaka okutulup sisteme geçirilmesini rica edin

• @Cansu-mer Bu aşıların olabilecek olduklarımızı türkiyede olsak sorun olur mu ki

• @ATS16 1 ekim saat 2 de annemin pasaportunu yenilemek icin randevu almistik bugün pasaportlar geldi gercekten de öyleler🙂

• Öncelikle merhabalar,
    Benim bir akrabam amerika vatandaşı. Uzun yıllardır Connetticut eyaletinde yaşıyor. Şansıma ben de DV-2025'de çekilişi kazandım. Mülakat sürecimi bekliyorum. Yakınım bana sponsor olabileceğini söyledi bu durumda bankada para göstermem gerekmediğine dair bir yazı okumuştum fakat bu durumu daha önce yaşamış olan kimseyi görmedim. O yüzden emin de olamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

• @bthn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese hayırlı akşamlar.Dosya taşıma ile ilgili aklıma takılan bir soru var. Mesela Turist vizesiyle veya aile ziyareti sebebiyle Viyanaya gidip orda sağlık kontrolü ve mülakat yapabilir miyiz?

Soruma net cevap verebilecek var mi? Forumdaki mulakat deneyimlerine baktim fakat soruma cevap bulamadim.Herkese hayirli akşamlar..

• @onuru harika haber hayırlı olsun yeni hayatinizda kolaylık ve mutluluklar dilerim

• @onuru Tebrik ederim, hayırlı olması dileğiyle 🙂

• ⭐⭐

@Ardando cok tesekkurler, en kisa surede sizlerinde vizelerine ulasmasi dilegiyle. Surecinizde bol sanslar.

• ⭐⭐

@Uzuzi cok tesekkurler. Sizlere surecinizde kolayliklar dilerim. Hersey gonlunuzce olsun.

• ⭐⭐

@Baran-Soylu cok tesekkurler. Sizden de guzel haberlerinizi bekliyoruz. Bol sanslar.

• @ckaragoz31 Microsoft Edge ile denerseniz problem çözülecek sanırsam.

• @onuru hayırlısı olsun 👏🏻

• ⭐⭐

@Ethem-Kostak cok tesekkurler, sizlerede surecinizde bol sanslar. En kisa surede vizenize ulasmaniz dilegiyle.

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmet-buğra-ulubay, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Öncelikle merhabalar,
    Benim bir akrabam amerika vatandaşı. Uzun yıllardır Connetticut eyaletinde yaşıyor. Şansıma ben de DV-2025'de çekilişi kazandım. Mülakat sürecimi bekliyorum. Yakınım bana sponsor olabileceğini söyledi bu durumda bankada para göstermem gerekmediğine dair bir yazı okumuştum fakat bu durumu daha önce yaşamış olan kimseyi görmedim. O yüzden emin de olamıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Bu dosya numarası ile Ankara'dan mülakat almanız imkansız olduğundan öncelikle current olmadan önce KCC aracılığı ile dosyanızı transfer etmeniz gerek.
    Bu başlığı baştan sona okuyup bilgilenmenizi öneririm.
    Daha sonra da arama butonuna sponsorluk işlemleri yazarak bu konuda bilgi edinin.
    Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@bthn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bthn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese hayırlı akşamlar.Dosya taşıma ile ilgili aklıma takılan bir soru var. Mesela Turist vizesiyle veya aile ziyareti sebebiyle Viyanaya gidip orda sağlık kontrolü ve mülakat yapabilir miyiz?

Soruma net cevap verebilecek var mi? Forumdaki mulakat deneyimlerine baktim fakat soruma cevap bulamadim.Herkese hayirli akşamlar..

Önce dosyanızı transfer etmeniz gerekiyor. Daha sonra dosya numaranız current olduğunda (tahmini 2025 yaz aylarına doğru) size mülakat maili gelir ve o zaman turist vizesi ile gidebilirsiniz.
    Transfer yapabilmek için KCC'ye mail yazmanız gerekiyor. Bu konu ile ilgili örnekler paylaşıldı. Bu başlığı baştan itibaren okumanızı öneririm.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-Sarıkurt, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Aşı hakkında sorum olacakta aşıları eczanede alıp yaptırsam geçerli olur mu acaba covid hariç

Mülakat yeriniz Ankara ise kesinlikle aşı yaptırmayın. Başka bir ülke ise, o ülkenin anlaşmalı sağlık kuruluşu ile irtibata geçip soru sorabilirsiniz.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Cemal-Sefa-ÖZCAN, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Cansu-mer Bu aşıların olabilecek olduklarımızı türkiyede olsak sorun olur mu ki

Çocuklukta olduğunuz aşıların belgesini götürün. Bazı aşılar için antikor testi yaptırın ama yeni aşı sakın olmayın, sorun olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 Aynen dediğiniz gibi. Benim pasaportumun ilk sayfası yerinden çıkmak üzere idi ama içinde ABD vizesi var. Sayın @gucarslan bu şekilde kullanamazsınız dedi. Mecburen yeni pasaport başvurusu yaptım. Bugün randevum vardı, gittim, fotoğraf verdim, başparmak izi, imza derken 2-3 dakikada işim bitti. Vize olan pasaportu aktif bıraktı mecburen 2.pasaport hakkımı kullanmış oldum.
    Az önce e-devletten baktım basım tamamlanmıştır diyor. Yarın gelir her halde 🙂
    İki pasaport hakkı çok iyi bir uygulama oldu.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |