DV2026 Sohbet Odası
-
Ne kadar tuhaf geliyor bazen her şey. Birkaç yıl önce ne kadar farklı fikirlere, hayallere sahiptim. Şimdi bambaşka hayaller ve hedefler. Abd'ye gitmek, orada yaşamak ne çok isterdim. Gece ve gündüz hayal kurardım. Hep o sokaklarda düşlerdim kendimi. 26 yaşında biri olarak şimdi bakıyorum kendi ülkemde kendime ait bir ev, sevdiğim kadın, bize yetebilecek kadar bir gelir. Sevdiğim herkesin yanında olmak. Onları özlediğim zaman en fazla birkaç saat içerisinde onları gidip görebilmek. Para biriktirdikçe de istediğimiz herhangi bir ülkeyi gezmek. Çok daha ağır basıyor artık bunlar. Tabii ki yine en büyük hayalim baştan sonra ABD'yi görmek. Fakat yaşamak değil gezmek. İnşallah hepimiz en kısa zamanda en güzel şekilde hayallerimizi gerçekleştiririz. Şimdiden çekilişe başvuracak herkese hayırlı olsun. :)
-
@emreo O yıl bu yıl, haydi inanıyoruz hep beraber... :grinning_face_with_smiling_eyes:
2026 yılı başvuranlarının yerleşmeyi düşündüğü eyaletler/şehirler belli mi? Size bu kararı verdirten özellikleri ne oldu? :writing_hand_medium-light_skin_tone:
-
@hashirama o sıcak ortamları sevmiyorlar buralarda uçak biletlerini falan satın alıp hepimiz uçakta yer alırken bize hayal kuruyorlar burada ciddi işler konuşuluyor geyik yapılıyor gerçeklere dönün falan diyenler olmuştu... milletinde zaten sıtkı sıyrıldı yok o sıcaklık artık evet.
-
@Atlantis00 Evlenip çocuk sahibi olunca Amerika'da yaşama fikri tekrar ağır basacaktır, acele etmeyin 😁
-
@Atlantis00 iki gün sonra biz ailecek amerikadayız yerleştik diyeceksin gibi geldi bir an inşallah demezsin çünkü ben böyle diyenlerden korkuyorum... tabi doğru ama dediklerinin her kelimesi insan değişiyor evriliyor bişeyler oluyor... değişik bir şey bu yaş almak yaşamak vs allah herkesin gönlüne göre hayırlı olanı versin bak hayırlı olan diye altını çiziyorum çünkü hayırlı ile hayırsızı biz bilmiyoruz...
-
yok halen hata veriyor site çöktü
-
Arkadaşlar merhaba, çok fazla eğitimime ne yazayım görüyorum, forumumuzun hazırladığı videodan yola çıkarak minnak bir açıklamalı liste hazırladım, buyrun lütfen.
EĞİTİM
Primary school degree(ilkokul-ortaokul mezun-diploma var)
High school, no degree.(liseye girmiş-diploma yok çünkü bırakmış veya halen lise öğrenimi devam eden mezun olmamış)
High school, degree(lise mezunu-diploma var.)Vocational school(2 yıllık/önlisans mezunu-diploma var.)
University some courses(üniye girmiş-diploma yok çünkü bırakmış veya halen üniversite eğitim hayatı devam ediyor.)
University degree.(4 yıllık üniversite mezunu-diploma var.)Some graduate level courses.(Yüksek lisansa girmiş-diploma yok çünkü ya bırakmış ya da hala yüksek lisans eğitimi devam ediyor.)
Master's Degree(Yüksek lisans/Lisansüstü/Master yapmak-diploma var.)Some doctorate courses:(4 yıllık üni bitirmiş(diploma var)+ yüksek lisansı bitirmiş(diploma var) Doktoraya başlamış ancak ya terk ya da devam ediyor-Doktora diploması yok.)
Doctorate Degree: Doktora mezunu.(diploma var.)Kaynakça:
-
Bugün youtube da böyle bir videoya denk geldim, vallahi böyle ülkeleri gördükçe ne kadar iyi durumda olduğumuzu anlıyorum. Millet günlerce yol yürüyor abd ye ulaşmak için o kadar istiyorlar çoluk çocuk hep çıkmışlar yola. Bizim ülkedeki en vasat karteller bile bunlardan onbin kat daha iyi. Bu tür videoları izleyince ülkemin değerini daha çok anlıyorum valla
-
@Ozden-0 elinize saglik, ayrica formdaki tum sorularin ve cevaplarin Turkce aciklamalarini su basligin ilk iletisinde de bulabilirsiniz:
-
Cevap için teşekkür ederim @USA , bu “Birth City” olayını doğru bir şekilde nereden öğrenebiliriz? Kesin bir bilgi var mıdır bu konuda? Neredeyse videolarda veyahut flood’larda 0 değiniliyor. Bunun dışında State/Province ve City kısmını ters yazmam beni biraz ürküttü açıkçası, emin miyiz bir sorun çıkmayacağına? Yazdığım adres doğruydu çünkü.
-
@ckaragoz31, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
yok halen hata veriyor site çöktü
firefox'tan denediniz mi? Biraz once firefox'tan giris yapabildim.
-
@lowheart yeni başvurduysanız o numarayı kayıp etmeyin, mayıstan sonra kontrol edebilirsiniz ancak, öncesinde hata verir.
-
@crazycells Merhabalar. Geri sayım sayacımızı ne zaman aktif hale getireceksiniz :)
-
aktifleştirdim...

-
yeni ve ilk defa başvuru yapan arkadaşlar başvurmadan önce şu video yu sevabına izleyin, bi kaç satır yukarda @Ozden-0 okul bilgilerini vermiş onuda inceleyin, mesaj atıp direk adrese teslim, hazır bilgi talep etmeyin defalarca yanıtlanan şeyler bunlar. https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8
-
@T-C-Kubilay-Dikici başvuru süreci bittikten sonra gelir sayım sayacı
-
@lowheart forumdaki aşağıdaki başlıkta sorunuzun cevabı mevcut, bol şans
-
Herkese merhaba uzun bir aradan sonra tekrardan aranızdayım 🙂 Kutlu davamızda başvuru sürecimiz hayırlı olsun 🙂 Ben henüz bu sene başvuru yapmadım . Şimdilik bekliyorum 🙂
-
- Başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu sefer telefondan gönderdim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. =)
-
@newbie97 Almanya vatandaşı değilim, yine de Almanya üzerinden mi başvurmam gerekiyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum