Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@DenizMaths cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. Bugun gezebilecegim yerlerin bir planini yapiyorum. Yarindan itibarende plani hayata gecirmeyi dusunuyorum.

• @orangegreen Gunaydin, dosyamin tasinacagina dair mail geldikten 2 gun sonra baktigimda ceac sitesinden kontrol ettigimde Vienna yaziyordu

• @yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

HNK de sağlık muayenesi ve aşı masraflarına baktığımda ciddi bir ücret çıktığını görüyorum. Bu ücreti en aza indirmek için Türkiyede bu sağlık testlerini ve aşıları yapma şansımız var mı ?

Hocam selamlar, aşı konusunda yapılacak en temiz hareket hastaneye gidip durumu açıklayıp bi antikor testi yaptırmak. Vücudunuzda antikoru bulunan aşıları olmuş sayılıyosunuz, kalan aşıları da yavaş yavaş Türkiyede olup aşı kartınıza ekleterek dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Yalnızca Türkiyede Covid aşısı yok şu anda, onu gittiğiniz ülkede olmanız gerekecek.

@onuru Elimde şöyle bi liste var eksik veya yanlış bişey var mı diye teyit edebilir misin hocam müsait olduğunda?

Aşı listesi

Difteri
    Tetanos
    Boğmaca
    Çocuk Felci
    Kızamık
    Kabakulak
    Kızamıkçık
    Rotavirüs
    Haemophilus influenzae tip b (Hib)
    Hepatit A
    Hepatit B
    Meningokok hastalığı
    Suçiçeği
    Pnömokok hastalığı
    Grip
    COVID-19

• @onuru valla dort gozle bekledigimiz goruslerini ve deneyimini okumak esim ve beni mutlu etti.senin icin islerin kolay ilerlemis sevindik… simdi @DenizMaths inda dedigi gibi hong kong gezin baslasin 🙂 ufak bi gezi rotasida paylasabilirsin . hep stres yasiyacagiz diye bir sey yok birazda keyif be abi :))

• @orangegreen evet hala dağıtım yapılmadı 😞 beklemedeyiz hala ve hala 😃

• @cemciftcioglu mulakat tarihi sormustum kcc ye, gelen mailde vakanız planlanmaya hazır oldugundan kcc artık basvurunuzun kilidini açamaz yazıyor.beklicez 🙂

• Herkese selamlar,

CN'im 44XX, dosyam Viyana'ya taşındı. Haberi dün öğleden sonra geldi. Görüşme tarihim 14.11.2024
    Süreç şu şekilde gelişti, önce KCC'den denedim, başarılı olamadım, numaram current oldu, current olduğum için artık süreci taşıma yapmak istediğim konsolosluk ile halletmem gerekiyordu, toplam 5 mail yollamadan Viyana başvurumu kabul etti.
    Viyana'ya ulaşmak için kullanılması gereken mail adresi; [email protected]
    Bundan sonra yapılması gereken sağlık randevusu almak. Sağlık kurumunun mail adresi; [email protected]
    Ve tabii belgeleri hazırlamak..
    Herkese bol şanslar..

• @Emre-Kurtulmuş ilk başvuru da doğum tarihi 1988 yerine 1980 yazılmış. Sonraki ds-260 ta doğru olan 1988 yazıldı

• @Emre-Kurtulmuş greencard başvuruda gun ay doğru yıl yanlış ds-260 ta hepsini doğru yazdım.

• Bu ileti silindi!

• @Ben-Batur Viyana'nın bizden istedikleri. Ben randevu alabilmek için mail attım. Ve ekledim TR den geleceğimi XX yaşındayım su çiçeği çıkardım ama aşı kartım yok tekrar su çiçeği vurulmama gerek var mı diye sordum? Bugün yanıt verdiler muane sırasında geçirdğinizi beyan ederseniz gerek yok demişler. Bence sağlık kontrolüne gireceğiniz yerle iletişime geçmeniz daha sağlıklı olur.
    TR'de eczaneden alıp özel hastanede vurulduğum aşı enabız a yansımadı hala onu çözmeye çalışıyorum😰

2288bba4-bc39-4873-b287-38c87a8cf86f-image.png

• @onuru Deneyiminizi DV2025 MÜLAKAT DENEYİMLERİ sayfasına; https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri/3?_=1726813506331 yazmanız daha faydalı olacaktır.

• @ildorado hayırlı olsun hocam.

• @Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

HNK de sağlık muayenesi ve aşı masraflarına baktığımda ciddi bir ücret çıktığını görüyorum. Bu ücreti en aza indirmek için Türkiyede bu sağlık testlerini ve aşıları yapma şansımız var mı ?

Hocam selamlar, aşı konusunda yapılacak en temiz hareket hastaneye gidip durumu açıklayıp bi antikor testi yaptırmak. Vücudunuzda antikoru bulunan aşıları olmuş sayılıyosunuz, kalan aşıları da yavaş yavaş Türkiyede olup aşı kartınıza ekleterek dediğiniz gibi yapabilirsiniz. Yalnızca Türkiyede Covid aşısı yok şu anda, onu gittiğiniz ülkede olmanız gerekecek.

@onuru Elimde şöyle bi liste var eksik veya yanlış bişey var mı diye teyit edebilir misin hocam müsait olduğunda?

Aşı listesi

Difteri
    Tetanos
    Boğmaca
    Çocuk Felci
    Kızamık
    Kabakulak
    Kızamıkçık
    Rotavirüs
    Haemophilus influenzae tip b (Hib)
    Hepatit A
    Hepatit B
    Meningokok hastalığı
    Suçiçeği
    Pnömokok hastalığı
    Grip
    COVID-19

Merhaba o liste sanirim suradan alinma. Anlasmali klinikler buraya gore karar veriyorlar.

en alttaki tabloda yaslara gore hangi asilarin istenebilecegi yaziyor.
    Ayrica bazi asilar icin de antikor testinin yeterliligine dair detaylar notlar kismina refere edilmis.

Anladigim kadariyla 34 yas icin; Tdap, Polio, MMR(KKK), Hepatit-B, Varicella yeterli olacaktir. Bunlarin bazilari icin(KKK, Varicella, Hepatit-B) antikor testi kanit niteliginde kabul edilir. Covid'i de Viyana da olurum.

• @onuru Mülakat aldıktan sonra mı yaptırmaya başlamalıyım yoksa şindiden başliyim mi ? CN 18k

• @ildorado hayırlı olsun mülakat tarihinizi kcc den mi ogrendiniz yoksa Viyana mi soyledi mülakat tarihinizi

• @Uzuzi Selamlar, arkadaşımız yazmış zaten konsolosluktan yaptım diye.

• Merhabalar,

Dün itibariyle KCC aracılığıyla dosyamı Tayland, Bangkok'a taşıdım. Daha önce KCC aracılığıyla taşanan bir deneyim göremedim sizce bir sorun yaşar mıyım?

Yanıtlarınız için teşekkürler,

• @Ben-Batur Bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum. Ben daha once ișimden dolayi ummanda birkac kez bulundum. Vize istemediginden pasaporta herhangi bir damga vurulmamisti. ummana gidecek arkadaslara tavsiyem giriste kesinlikle pasaporta giris i belirten bir damga vurdurmalari. Konsolosluk mulakat esnasinda belki gormek isteyebilir.

• @sevdemimi otel bildirmemiz gerek var mı peki illa? Bende taşımak istiyorum. Şu an resmi olarak çalışıyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |