Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@gizemctr merhabalar, evet bu sekilde bir sistem var fakat pasaportlari hep elden teslim alindigi icin gerek yokmus.( onceki deneyimlerde bu sekilde geciyor) bu nedenle bende bu sekilde bir kayit yaptirmadim. Evet hong kong’a gelmeden once antikor testi yaptirdim.

• ⭐⭐

@leylaa merhabalar, aile helininden asi karti alabiliyorsunuz. Bende bazi asilari eczaneden alip saglik ocaginda vuruldum. Aile hekiminden de asi kartini kase-imzali sekilde aldim.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@onuru Evet Hong Kong için ais kaydına gerek yok, elden teslim ediyorlar. Antikor testlerinizi yaptırmanız iyi olmuş. Sonuçları e-nabızdan İngilizce olarak çıkartmanız iyi olur. Kolay gelsin.

• ⭐⭐

@Serapp merhabalar, evet o sekilde yaptim fakat bazi asi isimleri turkce olarak duruyor.( kizamik-kabakulak vs.) daha oncede bu sekilde kabul edildigini hatirliyorum. Umarim bir problem olmaz

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru Bizim de öyleydi. Sorun olmadı. Merak etmeyin.
    Biz de en ufak bir detaya takılıp sorun olur mu diye endişe yaşıyorduk 🙂
    İyi haberlerinizi bekliyoruz.

• @erg35
    Selamlar, sağlık muayenenize katılıp durumunuzu anlatıp nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini Unganlar’dan öğrenebilirsiniz. Bu başlıkta ise sizinle aynı süreci yaşayan kişilerin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Doğumu TR’de yapmaya karar verdiyseniz eğer sağlık raporunuz olmadan mülakata katılabilirsiniz ve dosyanız eksik evrak nedeniyle AP’ye kalır daha sonra sağlık raporunuzu sunduğunuzda vizeleriniz onaylanır. Kısaca geçerli bir sağlık raporu sunmadan vizeniz onaylanmayacaktır ama bu durum mülakata katılmanıza engel değildir. Diğer bir seçenek ise gerekli olan aşıları olup, sağlık raporunuzu ve vizenizi alarak, doğumuzu ABD’de yapıp çocuğunuzun ABD vatandaşı olmasını sağlayabilirsiniz. Süreciniz sizin nasıl bir karar vereceğinize göre şekillenecektir. Adres değişikliğiniz için ds-260 formunuzu açtırmanıza gerek yok, mülakatınız sırasında gerekli düzenlemeyi yaptırabilirsiniz. Şimdiden tebrikler, kolaylıklar diliyorum.

• ⭐⭐⭐

@leylaa Selamlar..Eczanelerden aldığınız aşılar aile hekiminiz tarafından uygulanır. Barkodları aşı kartınıza, uygulama bilgileri e devlete girilir. Özel hastaneler kısmında bazı rutin işlemlerde bile nadiren e devlete düşmediği veya geç düştüğü durumlar olabiliyor. Ben şahsen bu konuda aile hekimliği üzerinden ilerlenmesini tavsiye ederim...

• ⭐⭐⭐

Bir güncelleme eklemek isterim..Antikor testleri için büyük hastaneleri tercih ediniz. Eğitim araştırma hastaneleri ilk terciğiniz olsun.. Enfeksiyon kliniği olsa bile her devlet hastanesinde numune işlenmesi donanımsal eksikliklerden ötürü aynı olmayabiliyor...

• @rezanclz ne bilim ya herşeyi dolar olarak hesaplamaya başladım 😅

• @onuru ankitorntestinde eksik olan aşıları aile hekimi deki hemşireniz yapmakta. Bazı aşılar aile hekiminden ücretsiz olunurken bazıları ücretli. Ücretli olanları eczaneden alıp aile hekiminde ki hemşireye yaptırdıktan sonra size aşı kartı veriyorlar. Ama şunu söylim antikor testini aile hekiminde veya aldığınız yerden imzalayıp kaşeletmeyi unutmayın.

• @ugursway Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Unganlar ile görüşüp bilgi edindiğimde bizim durumumuzda olanlar için paylaşım yaparım. Birde amerika için adrese not available yet yazmıştık ds260 da ve şu an arkadaşımızın floridadaki adresini vermek istiyoruz bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz acaba.

• @onuru 2025. İçin randevu alan varmı sıra kaçta bilgisi olan 🙏

• ⭐⭐⭐

@ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@erg35
    Selamlar, sağlık muayenenize katılıp durumunuzu anlatıp nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini Unganlar’dan öğrenebilirsiniz. Bu başlıkta ise sizinle aynı süreci yaşayan kişilerin deneyimlerini okuyabilirsiniz. Doğumu TR’de yapmaya karar verdiyseniz eğer sağlık raporunuz olmadan mülakata katılabilirsiniz ve dosyanız eksik evrak nedeniyle AP’ye kalır daha sonra sağlık raporunuzu sunduğunuzda vizeleriniz onaylanır. Kısaca geçerli bir sağlık raporu sunmadan vizeniz onaylanmayacaktır ama bu durum mülakata katılmanıza engel değildir. Diğer bir seçenek ise gerekli olan aşıları olup, sağlık raporunuzu ve vizenizi alarak, doğumuzu ABD’de yapıp çocuğunuzun ABD vatandaşı olmasını sağlayabilirsiniz. Süreciniz sizin nasıl bir karar vereceğinize göre şekillenecektir. Adres değişikliğiniz için ds-260 formunuzu açtırmanıza gerek yok, mülakatınız sırasında gerekli düzenlemeyi yaptırabilirsiniz. Şimdiden tebrikler, kolaylıklar diliyorum.

@erg35
    38. hafta miyat doğum haftasıdır...Havayolları 36 ve üstü haftalık gebeleri uçuşa almaz. 28 ve 25. haftalar arası için doktordan uçabilir raporu ister.
    Ek olarak yüreklere su serpelim tüm kabin ekipleri doğum için eğitimlidir. 😉

• ⭐⭐⭐⭐

@Yasin-Yasa-0 mülakata gireceğiniz ülkenin dili yada inglizce olmalıdır. Bazı konsolosluklar tercümana izin verebiliyor, viyana mülakatta türkçede yardımcı oluyor türk çalışanı nedeniyle

• 4.mailimde dosyamı hong konga taşımayı başardım.

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara, Turkey to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
    For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website:

• @Baran-Soylu vize mülakatı sıra kaçta bilginiz varmı

• Merhaba kasım bülteninde current olduğumuz takdirde Kasım ayı içerisinde mülakat alma şansımız oluyor mu? Ona göre bir planlama yapacağım, dosyamı Viyana’ya taşımıştım.

• @Dada7 Konsolosluğun yoğunluğuna bağlı olarak değişir sizden önce Excel'e göre 10 kişi var muhtemelen aralığa sarkar diye düşünüyorum bunu net bir şekilde bilemeyiz kasım yada aralık da mülakat alırsınız.

• @metinbeci Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@erg35 mülakata gittiğinizde adresinizi güncelleyebilirsiniz

Benzer Başlıklar

• 180
  • 2688
  • 16399
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |