DV2020 bekleme odası
-
@sadikcagan cıktıgı takdirde ben şartları sağlayabileceğime inanıyorum ama bu düsünceye o kadar kulak dolgunlugum oldu ki artık geceleri uykum kacmaya basladı. cok tesekkurler size de desteginiz icin :)
-
@yatutarsa ilk başvuruda insan çok umutlanıyor kesin çıkacak gözüyle bakıyor ama çıkmayınca da şevki kırılıyor hayal kırıklığına uğruyor ama bence yılmayın daha yaşınız çok genç.çıkana kadar başvurmaya devam ediniz.ben bile artık çıkana kadar başvuracağım kararlıyım.şimdiden bol şanslar.
-
@yatutarsa rica ederim herkes için hayırlısı, biz bırakın yakın çevreyi eşim de ben de ne aile bireylerimize ne arkadaşlarımıza bahsettik, yani bir kişiye bile.. o yüzden kafamız çok rahat :))) neyse siz de kulakları tıkarsınız artık yapacak birşey yok ;)
-
@aysegul biz yapamadık onu.hatta arkadaşlara sizde başvurun çıkar ise hayatınız kurtulur falan dedik.bazıları ne işim var amerika da diyor.bazıları ooo iyiymiş diyor.şartlar bu şekilde çıkar ise mülakatta şu kadar mali kaynak göstermek gerekir diyorum bakıyor 100 bin tl ye yakın para lazım yok okadar para çokmuş diye vaz geçiyor.adam düşünmüyor oraya gidersem hayatım kurtulur.çoluk çocuk için gelecek olur refah yaşarım daha bir çok örnek verilebilir.bunları düşünmüyor.inşallah gönülden isteyen herkese çıkar.bol şanslar.
-
@mr-hakan hakan sana cepten mesaj attım bir okurmusun whatsapp :)
-
@yatutarsa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar, foruma ilk yazısım. Aslında uzun bir süredir sadece okuyucu olarak buradaydım ama sonunda yazmak istedim. Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim bu yıl başvurumu yaptım eğer çıkarsa mezun olur olmaz gitmeyi düsünüyorum. Her şeyi araştırdım, çok umutluyum ancak çıkmazsa da yılmadan deneyeceğim tabii ki. Kararım çok kesin. Ancak çevremdeki insanlar tarafından inanılmaz derecede demoralize ediliyorum. Yalnız ve genc bir kadına çıkmayacağını daha çok erkeklere ve evli ciftlere cıktıgını, yalnız ve genc bir kadının tek basına yapamayacağını düsünüp onaylamayacaklarını söylüyorlar sürekli ve bu sinirlerimi bozmaya basladı. Forumu da uzun süredir takip ediyorum ama ben de denk gelemedim kendim gibi bir kisiye. Genelleme hep erkek yada evli ciftler. Bu konuda moralimi düzeltecek en ufak bir örneğiniz, teselliniz varsa minnettar kalırım🙏🏻
@yatutarsa Var içinizi temiz tutun arkadaşıma çıktı bekar bir bayan şu aralar görüşme için konsolosluktan çağrılmayı bekliyor bütün aşamaları bitirdi. Haziran gibi de gidecek bu şans işi hatta iş yerinden diğer erkek arkadaşları da başvurmuş onlarda bekar hiçbirine çıkmadı direk bayan arkadaşa çıktı. Bu iş tamamen şans ben tam tersine bayanlara çıkma olasılığının daha çok olduğunu düşünüyorum.
-
Merhabalar, foruma ilk yazısım. Aslında uzun bir süredir sadece okuyucu olarak buradaydım ama sonunda yazmak istedim. Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim bu yıl başvurumu yaptım eğer çıkarsa mezun olur olmaz gitmeyi düsünüyorum. Her şeyi araştırdım, çok umutluyum ancak çıkmazsa da yılmadan deneyeceğim tabii ki. Kararım çok kesin. Ancak çevremdeki insanlar tarafından inanılmaz derecede demoralize ediliyorum. Yalnız ve genc bir kadına çıkmayacağını daha çok erkeklere ve evli ciftlere cıktıgını, yalnız ve genc bir kadının tek basına yapamayacağını düsünüp onaylamayacaklarını söylüyorlar sürekli ve bu sinirlerimi bozmaya basladı. Forumu da uzun süredir takip ediyorum ama ben de denk gelemedim kendim gibi bir kisiye. Genelleme hep erkek yada evli ciftler. Bu konuda moralimi düzeltecek en ufak bir örneğiniz, teselliniz varsa minnettar kalırım🙏🏻
Boyle bir kistas yok tabii ki :)
-
Genç bir birey olmanız ve bu kadar erken başvurulara başlamanız avantaj sizin adınıza en azından orta yaşlarda bu saatten sonra gitsem mi fikriniz oluşmaz. Şans olsa da bekar erkeklere veya evli çiftlere daha çok çıkması mantıklı çünkü, evli çiftler şans x 2 yapıyor, erkeklerde kadınlardan daha çok bireysel başvuru yapıyor. Yalnız başaramama veya aile & çevre faktörü genç olsun olmasın kadınlar için sorun gibi dayatılmış bir fikir bu ülkede.
İstiyorsanız yapın :)
-
Herkese merhabalar. Fırsat buldukça sayfaya girip tüm aşamaları incelemeye çalışıyorum. Başta@crazycells olmak üzere tüm siteye çok teşekkür ederim. Samimi ve yanlış yönlendirme yapmadan çok güzel paylaşımlar yapılıyor.Gönlümden geçen; gerçekten isteyen ve inanan herkese çıkması. Bol şanşlar😊
-
@gizemb Ben o karakterde bir insan değilim. Eğer öyle bir amacım olsaydı 26 yaşına kadar bu ülkede sürünmezdim. Bu konuda yorum yapmama gerek yok aslında ama yine de aklında soru işareti kalmasın diye söyleyim. Kendisini çok seviyorum.
-
@rüzgar cok tesekkur ediyorum örnek olması inanılmaz derecede rahatlattı beni, umarım arkadasınız icin de hayırlısı olur 🙏🏻
-
@yatutarsa , kesinlikle şuna buna çıkar diye bir istatistik yok. Sadece şansınıza ve gerçekten istediğinize inanın. Şahsen geçen sene ilk başvurumdu ve yaklaşık 6 ay boyunca belli etmesemde hergün ya çıkarsa ne yaparım diye hayal kururak, hayırlısı ise çıksın diyerek uyudum ve şuan mülakat sıramı bekliyorum. Oraya gidince nelerle karşılaşırım bilemem tabi ki ama bende yeni mezun olarak bu sene gidicem Haziran ayında mezun oldum. Bizim için bu kadar gençken çok güzel bir şans umarım istediğin gibi hayırlısı olur. Çıkmazsa da sakın moralini bozma o kadar çok seçenek varki sen yeterki yurtdışına gitmeyi kafaya koy. Bu sadece random olarak gelen en güzel şans ama olmazsa sakın pes etme. Ben şuan mülakat sıram gelmese bile kesin gideceğim bir yerlere mantığı ile hareket ediyorum :)
-
Şafağımmı kalmıs =86
Askerde , terhise az kalmıs iken sonra ayak işlerini benmi yapayım anlamında Safağım mı kalmıs, bu safaktan sonra ben mi yapayım seklinde ifadeler kullanırdı uzun dönemler. -
3 aydan az kaldı... Hakkımızda hayırlısı.
-
Birden bir bakayım dedim neler oluyor burada :) Kaldı 3 ay hepimize bol şans hepsinden önce hayırlısı olsun gerisinin önemi yok,görüşmek üzere 7 mayısta :)
-
87 gün kaldı.inşallah hepimize çıkar.zamanda geçmiyor.karışık duygular içindeyim.çıkacakmış gibi umutlu.çıkmayacakmış gibi karamsar. :((
-
Form dan en fazla 5 yada 10 kişi kazanır gerisi gene bekler bence :))
-
@ahmet-34 öyle demeyeydin iyiydi :(
-
Ailemizin üzerine olan tapularıda gösterebiliyor muyuz yoksa sasece başvuran kişinin üzerine olan tapular mı seçildikten sonraki süreçte gösterilebiliyor? ve bir diğer sorum türkiyeden bir şirketin bu süreçte sponsor olacağına dair resmi bir belge/yazı (şirket tarafından) gösterilebilir mi acaba? şimdiden teşekkürler
-
@ahmedcaliskaan size ya da eşinize ait olmalı. Türkiyeden bir şirketin sponsorlugu kabul edilmez diye düsünüyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum