Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @badem13 K1vizesi gerekli belgeler pdf yazın. Beklemeyin maili derim. Normalde 3 hafta öncesinde geldi bana da o dediğim yerden indirdim.

• @badem13 Bence her ihtimale karşı yeni bir tane imzalayın. Taratıp atsın size imzalı. Siz de imzalayın. Yanınızda ikisi de bulunsun. Bu şekilde kabul edilenler oldu diye biliyorum.

• Teşekkür ederim ben nerdeyse toparladım ama bir kişi sanırım o bize gönderilecek olan mailin de çıktısını çıkartıp görüşmeye gidiyoruz dedi bu yüzden sormak istedim

• Merhaba arkadaşlar konsolosluğa girerken sanırım çanta vs yasakmış yanımızda sadece belgelerimizin olduğu dosya ile girerken bizden istediklerini mi çıkartıp veriyoruz yoksa dosyayı tamamen girişte onlara mı veriyoruz ?

• Bu ileti silindi!

• @badem13
    Sizden istenilen belgeleri tek tek çıkartıp veriyorsunuz

• @bett merhaba , hayır babadan muvafakatname istemediler ama tam velayeti bende. Eğer velayeti sizde ise istenmez. Boşanma evraklarında ve nüfus kayıt örneğinde bu bilgi oluyor zaten. Sürecimiz toplam 8 ay sürdü. Oğlum benimle gelecek evet.

• @badem13 dosyayı girişte vermiyorsunuz. Ama çanta , elektronik alet saat vs yasak. İlk girişte sadede pasaportunuza bakıyorlar. İçeri girdiğinizde de dosyanızdaki gerekli evrakları sizin ilk görüşeceğiniz kişiye veriyorsunuz. Sonrasında Amerikan görevli ile mülakata geçiyorsunuz. Dosyanızın içinde ne var ilk girişte bakmıyorlar.

• @liliy06 teşekkür ederim

• Bu ileti silindi!

• Merhaba size bir soru sormak istiyorum k1 vizesi için bizden istenilen belgeler de şöyle bir madde var diğer mahkeme kayıtları başlığı altında orda evlat edinme yaş ve isim değişikliği yaptıysanız onları da getirin diyor bunların hiçbirini yapmadım. Fakat aklıma şu takıldı benim şikayette bulunduğum bir ceza dosyası var ve bu istinafa taşındı fakat ben şikayet eden tarafım artık benlik de bir durum kalmadı ama yine de yanımda bunun çıktısını alıp götürmem gerekir mi ?

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar, mahkeme kararlarının asıl (orjinal) belgelerini nasıl alabiliyoruz? UYAP’tan e-imzalı olanlar sayılmıyordur diye düşünüyorum doğrudur değil mi?

• @lorelai evet mahkeme mührünün olması gerekiyor mahkemenin kaleminden alabilirsiniz

• @Nugbug hepatit ve tetanoz aşısı yapıldı çıkınca istifra ve baş dönmesi oldu bende, bünyem çok sağlamdır kolay kolay hasta olmam ve aşı fobim de yok o na rağmen böyle oldu sonra topladı vucudum. Hafifte kolumda ağrı vardı ilaç dağılınca oldu sanırım.

• @Smg-Motors666 ne kadar ödediniz acaba sağlık kontrolü için toplamda?

• @Smg-Motors666 Ben de biraz yamuldum. Hoş değildi.

• @Smg-Motors666 Merhaba yarınki vize mülakatınızda başarılar dilerim, umarım her şey gönlünüze göre olur. Vize mülakatından sonra buraya eşinizi vize görüşmesi için içeri alıp almadıklarını ve görüşmede ne sorduklarını yazarsanız çok sevinirim.

• Merhaba arkadaşlar bugün mülakatım vardı ve bir belgemin kopyası olduğu için bunun orijinalini konsolosluğa gönderin dediler. Yanında sarı bir kağıt verdi ve pasaport sarı kağıt ve belgenilen orjinalini Ankara konsolosluğuna gönderin dediler. Benzer durum yaşayan var mı ? Eksik evrakı incelemesi ne kadar sürüyor ve eksik evrak gönderildikten sonra vize pasaporta yazılıp seçmiş olduğumuz adrese geliyor mu ?

• Merhabalar tekrardan iyi akşamlar, bugün interview girdim. Yaşadığım, gördüğüm, duyduğum benden önceki görüşmeleri anlatmak isterim. Öncelikle kimse tedirgin olmasın, orada çalışan personel kime nasıl davranacağını biliyor. Öncelikle içeri giriyorsunuz randevu saatine göre sıra oluşturuyorlar ve tek tek içeri giriyorsunuz. Elektronik eşya, akıllı saat, telefon vs içeri alınmıyor, emanet bırakabileceğiniz dolaplar mevcut. Benim nişanlım geldi ay ın 4 ün de sırf görüşmeye eşlik edebilir diye ilk biletimiz yandı maalesef, 2. Bileti aldık aynı gün girebilecek diye o kadar masrafımız oldu kesinlikle almıyorlar bilginiz olsun. Abd vatandaşı değil kim olursan ol randevu sahibi giriyor sadece.

Bilmeyenler için; Güvenlik taramasından geçtikten sonra, dümdüz yürüyorsunuz ve 100 metre sol da kapı var içeri giriyorsunuz orada pasaportunuzu veriyorsunuz ve size fiş veriyorlar 2 tane, teki evrakları sıranız geldiğinde vereceğiniz yer, diğeri de fiziki mülakat esnasında işe yarıyor. Evrak istenilen banko da tüm her şey olmasa da bir çok evrağı önden veriyorsunuz. Tekrar aynı sıra no ile verdiğiniz evraklar mülakata gireceğiniz beyefendi,hanımefendi önüne geliyor ve başlıyor mülakat;

İlk soru: Nişanlınızın adı nedir?
    İkinci soru: Nerede nasıl tanıştınız?
    Üçüncü soru: Kaç kez görüştünüz? ( Kapıda bekliyor beni desem de gelsin demedi ohh good dedi 🙂 )
    Dördüncü soru: Kapıda dedikten sonra sorgu bitti bana karşı, herşey e kaşe imza vurdu vurdu vurdu son sayfaya geldi :((((( bir evrağımızın copy olmasından kaynaklı bana sarı renkli bir evrak verdi ve bunun aslını ya da tastiklisini getirin dedi. Eşim de ee yanımda ama şu an, aslı nasıl getirebiliriz olmaz mı copy rica etsem dedim, hayır ptt ile evrağın orijinalini, pasaportunuzla beraber gönderin buraya, belirlediğiniz il-ilçe ptt şubesinden alırsınız vizenizi dedi. Şimdi hanıma bilet aldım, bir kaç güne geri gidecek… Sonra fedex-ups artık ne olursa gönderecek. Geçenlere de tebrikler bu arada, hayatlarında başarılar diliyotum.

Benzer Başlıklar

• 148
  • 61
  • 3
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |