K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@liliy06 merhaba oğlunuz da sizinle birlikte gelecek değil mi? Ben de aynı sürece gireceğim benim ilk evliliğimden kızım var çocukla ilgili babasından muvafakatname vs istediler mi? Süreciniz toplam ne kadar sürdü? Teşekkür ederim
-
Merhabalar,
Yakın zamanda kız arkadaşımla k-1 vize başvurusunda bulunduk, Notice of Action.2 aşamasındayız şuanda. Benim merak ettiğim şey ankarada ki vize görüşmesine kız arkadaşımla beraber girebiliyor muyum?
-
@oguzhan-karakaya gidebilirsin sizi çift olarak görmeleri daha çok hoşlarına gidecektir.
-
@oguzhan-karakaya Hayır içeri almıyorlar. Dışarıda bekliyor. Kesin bilgi.
-
@Smg-Motors666 teşekkür ederim!
-
@Nugbug Allah Allah bunu fiziki olarak konsolosluk önünde bir çiftle denk geldiğim de sormuştum, çift olarak gelindiğinde daha çok mutlu oluyorlar sadece nişanlınızı almıyorlar mülakat a demişti.
-
@Nugbug Sayfalarında şu yazıyor;
Nişanlınızın mülakata geldiği gün yanında olmak gibi zorunluluğunuz yok ama onunla beraber gelirseniz kıvanç duyarız. Böyle yazmakta ama birşeyler değişti mi yoksa kişiden kişiye göre mi o nu bilmiyorum.
-
@Smg-Motors666 Tamam işte aynı şeyi diyoruz. İçeri almıyorlar yazdım ben de. Onun dışında napıyolarsa yapsınlar ister dışarıda ister cafe'de beklesin 😅
-
@Nugbug Merhaba rica etsem özel mesaj yoluyla gönderdiğim mesajlara bakabilir misiniz.
-
@Nugbug Hemfikirim aynı şeyden bahsediyoruz da birlikte içeri giremedikten sonra 1000$ neden verdik biz o zaman. Sırf beraber girelim diye vallahi eşime bilet aldık ay ın 3 ün de binecek 6 sın da mülakat var.
-
@Smg-Motors666 Sitelerinde yazıyor. Yine de siz bilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar benim ayın 6sına konsoloslukta mülakatım var ve intent to marryi 5.12.2024 tarihinde nişanlım imzalayıp bana göndermişti. Ve approval notice 5.30.2024 9.29.2024 tarihleri arasında geçerli. Bu durumda 4 ay öncesinde intent to marrymiz imzalanmış oluyor. Konsoloslukta herhangi bir sıkıntı olur mu süre bakımından yoksa nişanlım ve ben yeniden çıkartıp mı imzalamalıyız?
-
Merhaba arkadaşlar ben randevumu 27 eylülden 6 eylüle çektim bu pazar günü. Ve tam 1 hafta var konsoloslukta ki mülakatıma fakat bana yanımızda getirmemiz gerekenler hakkında mail gelmedi bu durumu yaşayan oldu mu ? Ve mülakattan ne kadar zaman önce size mail geldi ve görüşmenizi hatırlatırız gibi bir mail de geldi mi ?
-
@badem13 Riske atmanıza gerek yok tarihini güncelleyin ve imzalayın tekrardan. Benim mailim case ready olduktan 5 gün sonra geldi bana. Randevum 4 Ekimde .
-
@badem13 K1vizesi gerekli belgeler pdf yazın. Beklemeyin maili derim. Normalde 3 hafta öncesinde geldi bana da o dediğim yerden indirdim.
-
@badem13 Bence her ihtimale karşı yeni bir tane imzalayın. Taratıp atsın size imzalı. Siz de imzalayın. Yanınızda ikisi de bulunsun. Bu şekilde kabul edilenler oldu diye biliyorum.
-
Teşekkür ederim ben nerdeyse toparladım ama bir kişi sanırım o bize gönderilecek olan mailin de çıktısını çıkartıp görüşmeye gidiyoruz dedi bu yüzden sormak istedim
-
Merhaba arkadaşlar konsolosluğa girerken sanırım çanta vs yasakmış yanımızda sadece belgelerimizin olduğu dosya ile girerken bizden istediklerini mi çıkartıp veriyoruz yoksa dosyayı tamamen girişte onlara mı veriyoruz ?
-
Bu ileti silindi! -
@badem13
Sizden istenilen belgeleri tek tek çıkartıp veriyorsunuz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum