Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @fahriakc üstad sizin soyisim Akçal mı, bir arkadaşa benzettim de adınızı

• ⭐⭐

@fahriakc Şimdi yok desem yalan olur; ama ben 1 senedir sadece 1 kez Pompano sahilinde denize giren timsahı duydum. Muhtemelen Everglades milli parkına yakın yaşayan yerlerde bu sorun daha fazladır. Miami/Dade - West Palm Beach arasında böyle bir sorunla karşılaşmanız ile evinize göktaşı düşmesi ihtimali neredeyse aynıdır.

Böcek ise ABD'nin bir gerçeği, Florida'daki en büyük sorunum sivrisinekler, oturduğumuz yerde sürekli ilaçlama yaptıkları içi böcek sorunumuz yok. Bu sorun da yaşadığınız mahalleye ve eve göre değişkenlik gösterir.

• @EzgiLera ben 25k ya kadar current oldu diye biliyorum

• @10urdmn, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@EzgiLera ben 25k ya kadar current oldu diye biliyorum

2025 için 6k’ya kadar olan numaralar Current şu anda

• @Ben-Batur yok biz 2018 için konuşuyoruz

• ⭐⭐⭐⭐

@fahriakc yılan ve timsah için genel bir sorun diyemem ama böcek sorunu amerikanın genel bir durumu bence gerçi sorun demek de ne kadar doğru bilemiyorum. Evlerinin çoğunun arka veya ön bahçesi olduğunu ve evlerinde eski yapım olduğunu düşünürsek örümcek veya böcek gibi canlıların olması bence olağan bir durum

• @fahriakc merhaba, Dallas’ta her türlü böcek ve sinek çok fazla. Yazın yılan da görüyoruz ama timsah Florida kadar yaygın değil. Belli bölgelerdeki göletlerde burda da var, geçenlerde şehir merkezinde bir gölette görülmüş baya olay oldu. Birde Dallas’ta evlerde beslenen kaplan sayısı doğadaki kaplan sayısından fazlaymış 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@10urdmn, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@EzgiLera ben 25k ya kadar current oldu diye biliyorum

Evet o civarda bir şeydi. 30k değildi yani 🙂

• @Mehmet-Fatih-Aslan yok değil Akçay

• grean card kazandıktan sonra abd tanıdımız yok adres sekmesini nasıl doldururuz

• ⭐⭐⭐

@stron Selamlar... DV2025 süreci ve aşamaları ile ilgili sorularınızı https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/5823 dan sorunuz, daha hızlı yanıt alabilirsiniz. Ayrıca sürecinizi imzanıza taşıyınız, DV2025 talihlileri excel dosyasına bilgilerinizi kaydediniz..

• Merhaba arkadaşlar Azerbaycan'da öğrenci olarak okuyan ve oturum almış kişi Gürcistan Tiflis Konsolosluğuna dosyasını taşıyabilir mi yoksa sadece Azerbaycan vatandaşlarına mı bakıyor bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim

• ⭐⭐⭐

@16bilgin Selamlar...Soruyu DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusu başlığına sorarsan daha çok kişiye ulaşır...Cevap alman hızlanır...

• @16bilgin Azerbaycan dosyalarına Gürcistan bakıyor. Azerbaycan daki ABD konsolosluğu DV görüşmesi yapmıyor.

• Selam arkadaşlar, konsoloslukların yoğunluk durumlarını kontrol edebildiğimiz bir yer vardı, aratmayı kullanarak bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?

• Herkese selamlar foruma yeni katıldım. Benim sorum adli sicil kaydındaki ertelenen cezanın arşiv kaydı ile ilgili. Bu tip evrakla işlem yapan kimse varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ? Evrak listesini incelediğimde arşiv kaydına ait mahkeme evraklarını da götürün görüşmeye demişler. Sadece karar evrakı mı götürülür ? Özetle ne yapmamız gerekli ? Şimdiden teşekkürler

• ⭐⭐⭐

@cihantr Selamlar... DV2025 süreci ve aşamaları ile ilgili sorularınızı https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları dan sorunuz, daha hızlı yanıt alabilirsiniz. Ayrıca bu linkin ilk 3 iletisini okuyarak sürecinizi imzanıza taşıyınız, DV2025 talihlileri excel dosyasına bilgilerinizi kaydediniz. 👋

• @mesut1905 Neden sürekli insanları garipseme ve tersleme modundasınız ? İnsanlar süreçleri bilmiyor olabilir ki bu forumun da bu fayda ile açıldığını düşünüyorum... Siz de süreçlere buradan okuduğunuz bilgilerle hakim oldunuz/oluyorsunuz... Herkesin buradaki yazıları okuyacak kadar vakti olmayabilir . Bu tavrınıza son verin lütfen

• @deebee Merhaba, Dallas'tan genel olarak memnun musunuz? Guvenlik açısından ve finansal açıdan? Senelik brüt olarak ne kadarlık bir gelir sahibi olunmalı? Evli iki kişi için?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |