DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@rnc Merhabalar, ben muayene oldum zaten şu an asker kaçağı olarak görünüyorum bakayadayım bu şekilde hiçbir belge vermiyorlar. Askerliğe gitmek istediğimi belirttiğim anda asker olacağım için bu sefer green card alıp mülakattan geçsem bile ülkeden çıkış yapamam.
-
@murat-94, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@rnc Merhabalar, ben muayene oldum zaten şu an asker kaçağı olarak görünüyorum bakayadayım bu şekilde hiçbir belge vermiyorlar. Askerliğe gitmek istediğimi belirttiğim anda asker olacağım için bu sefer green card alıp mülakattan geçsem bile ülkeden çıkış yapamam.
Yaparsin hocam. Asker olman yurtdışına çıkamıyacagın anlamına gelmiyor. Tabi farklı bir neden den yurtdışı yasagı gelmedi ise.
-
@Yaman-0 Dün unganlardaydık.Kızım 14 yaşında daha önceki covid aşılarının kartını enabızdan çıkarttık bebeklik aşı kartlarını da yanımda götürdüm onları da aldılar sisteme girdiler.Ayrıca 15 yaş altı çocuklar için kan tahlili ve röntgen istemiyorlar.
-
@airman boşanmanın olduğu mahkemeden ıslak imzalı apostilli boşanma belgesini aldım.Ayrıca yeminli tercüman tarafından ıslak imzalı kaşeli İngilizce çevirisini de aldım.Daha önce forumda sormuştum önceki talihlilerden biri bu şekilde yaptım diye cevaplamıştı
-
@fatma-parlak evraklarınız bu şekilde kabul görür
-
@fatma-parlak benim çocuklar covid aşı olmadılar ki , o zaman onların olmasına gerek yoktu . Şimdi peki ne yapmalıyım?
-
@Yaman-0 unganlara mail yada telefonla sorun mutlaka. Dün iranlılardan bizimkilere zor sıra geliyordu hiç bişeyi riske atmayın son günlerdeyiz
-
@fatma-parlak peki siz çocuğunuza yaşı yaptırmışmıydınız o zaman ?
-
@Yaman-0 evet iki çocuğuma da 2 doz biontech aşı yapılmıştı
-
@fatma-parlak unganlar covid aşısı olmadığı için aşı şartı aramıyor daha önce sağlık muayenesi ne gidenler yazmıştı
-
@cemal1153 hocam hangi sayfada yazıldı hatırlıyor musunuz?
-
@Yaman-0 bakayım sizin için
-
@rnc doğrudur bizim bakaya davasının üzerinden 4 yıl geçti
-
@Yaman-0 sayfayı bulamadım daha dün okumuştum aşı tr genelinde olmadığı için unganlarda da yok ve şart kosmuyor
-
@Yaman-0 sayfasını hatırlamıyorum geriye dönük arama yapabilirsiniz ama önerim unganları aramanız yada mail atıp sormanız. Çünkü bu konu konuşulurken ki durum covid aşısı 1 seneyi geçmiş kişiler için konuşulmuştu yani daha önce aşı yapılmış ancak cdcnin talebi doğrultusunda son 1 sene içinde olunmuş bir aşı sunmaları gerektiğinden ve şu anda hastanelerde aşı olmadığı nedeniyle eksiklik yaşandığı için konuşulmuştu. Eskide olsa hiç covid aşısı vurulmamış biri için değildi diye hatırlıyorum.
-
Selamlar, bizim dosya hâlâ “at NVC” gözüküyor ve taşıma yapamıyoruz, mail attığım yerler henüz at NVC olduğu için taşımıyor, dosya 2024EU24xxxx, nasıl yapabiliriz öneriniz var mı? @gucarslan
-
Arkadaşlar merhaba. 03 Eylül tarihinde Kuala lumpurda gireceğimiz mülakat için bir sorum olacak.
- Bebek arabasıyla konsolosluğa girebiliyor muyuz? (geçmiş yıllardaki deneyimlerde girildiğini okudum ama son dönemlerde görmedim. Bebeğiyle mülakata giren arkadaşların bilgisi varsa yardımcı olurlarsa sevinirim)
- Bebek ile ilgili bebek bezi alt değiştirme örtüsü vs bunlar kabul ediliyor mu?
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim, aramak galiba çaresiz. Mail atıcam bugün bakalım ne diyecekler .
-
@fatma-parlak cevabiniz icin tesekkur ederim. Ben de gidip alacagim belgeyi dediginiz sekilde 🙏
-
@Emre-Kurtulmuş Merhaba. Ben ve ailem 23 Ağustos ta unganlar da muayene olduk. Son 1 sene içinde aşı olunması gerektiğine dair bir talepte bulunmadı kar. Zaten gelmeden bir hafta önce e mail ile sormuştum. Gerek yok dediler. Sadece daha önce yapılan covid 19 aşı belgelerini getirin dediler. E nabız da varsa kağıt da istemiyorlar göstermeniz yeterli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum