Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Flight101 bilgi amaçlı yazıyorum, U.S Department of State’in resmi kullanımına göre de konsoloslukların kısaltmalarının doğru yazımı aşağıdaki şekilde 😉

Hong Kong: HNK
    Bangkok: BNK
    Kuala Lumpur: KLL
    Viyana: VNN

• Bu ileti silindi!

• @denizkorkmazer
    Merhabalar, forum üyeleri “BK” kısaltmasını Bangkok, Tayland’ta bulunan Amerikan büyük elçiliğini ifade etmek için kullanmaktadırlar, ancak resmi kısaltması ise “BNK” olarak geçmektedir.
    Bahsettiğiniz gibi garanti yer diye bir yer maalesef yoktur. Kendi araştırmalarınız ve analizlerinizin sonucunda bu kararı vermeniz gerekecektir, buradan paylaşılacak deneyimler her ne kadar referans olsa da her DV dosyası içerisinde bulunan kendi kriterlerine göre özel olarak değerlendirilir.

• 09 Ekim’deki mülakatım için aşı konusunu Unganlara sordum. Aşı bulunmadığı için mevcut aşı karnesiyle muayeneye gelebileceğimizi söylediler. Yani covid aşısı olmamıza gerek yok.

@Mustafa-ELMACI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@erttas, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Mustafa-ELMACI Ankara'daki sağlık kuruluşu dediğiniz"UNGANLAR"mı acaba. Ona göre Türkiye de mülakata girecek olanlar hastane hastane arayıp covid 19 aşısı bulmaya çalışmayalım.

Evet, kendi web sitelerinde de covid ile alakalı kısımda yazıyor, aşının aktif olmadığı

• @Flight101 Bangkok BNK

• ⭐⭐⭐⭐

@marinesubby, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosya taşıdıktan sonra online olarak teyit edebileceğimiz bir sayfa var mı yoksa kcc ye mail mi atmalıyız

KCC ye sormalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-0, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selam. Aşı konusu gündemdeyken 2 sorum olacak. 1,5 yaşındaki oğlum için covid aşısı istenir mi? Pandemiden sonra doğduğu için haliyle olmadı. Birde geriye dönük aşılarım enabızda görünmüyor 35 yıl önce yapıldığı için, çocuklukta yapılan aşılarımı nasıl kanıtlayabilirim?

Hayır çocuğunuz için covid aşısına gerek yok.

Çocuklukta verilen aşı kartınız varsa götürün. Eğer yoksa unganlar gerekli gördükleri aşıları size yapacaklar zaten. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.

Ama mülakata Ankara’da girmeyeceğinizi varsayarak cevap verirsem, çocuğunuz için ülkemizde 12 yaş altında çocuklara covid aşısı uygulanmadığını belirten bir belge götürün.
    Kendiniz için mülakata gireceğiniz ülkedeki sağlık kuruluşunu inceleyin. Sitelerindeki istenen aşılar için antikor testi yaptırabilirsiniz, eksik kalan aşılarınızı da hastanelerde olarak aşı kartı alabilirsiniz. Ya da tüm gerekli aşıları ilgili kurumda olabilirsiniz, Covid hariç. Eğer mülakata gireceğiniz ülkede Covid aşısı bulunuyorsa, Covid aşısı da olmanız gerekiyor, unutmayın.

• Merhaba arkadaşlar. Bu seneki talihlilerden biri de benim. Ama sıralamam 127xx lerde. Aos yapma şansım yok. Bu yüzden İngiltere dil okuluna yazılacağım. Bu konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. İzninizle size 3 soru soracağım.

1. Dosya taşıma yapmak için numaramın aktif olmasını beklemem gerekiyor mu?
    2. İngiltere 6 aylıktan uzun eğitimlere oturum izni veriyor. Bu yüzden oturum kartım olmadan dosya transferi yapabilir miyim?
    3. Eğer İngiltere'ye dosya transferi yapabilirsem benim sıralama mülakat tahmini hangi ayda gelir?
      Hepimize eğer olursa yeni hayatımızda mutluluk, huzur ve sağlık diliyorum.
  • ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mehmetdmn25 başarılar diliyorum polis tutanaklı adli sicil kaydında geçmişe dönük icra davaları büyükelçilik te sorun olur mu

Arşivli adli sicil kaydınızda icra davası mı çıkıyor?

• @EzgiLera henüz almadım 2015 te davalık olduğum iki dosya var bunlar polis tutanaklı adli sicil kaydında çıkabilir mi.

• @EzgiLera icralık olmuştum

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153

E-devlete girdiğinizde arşiv kayıtlı adli sicil kaydı çıkarttığınızda bahsi geçen davalar ilgili kayıtta gözüküyor mu? Almak için beklemenize gerek yok, mülakat tarihiniz yaklaştığında güncel tarihli tekrar alırsınız

Gözüküyorsa yapabileceğiniz husus bildiğim kadarıyla mahkeme kararının aslını ve yeminli tercümesini mülakat esnasında yanınızda bulundurarak mülakat öncesi evrak teslim esnasında beyan etmeniz, geri kalan süreçte takdir konsolosun.

• @EzgiLera bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏🏼

• @ATS16 şimdi baktım arşiv kayıtlı adli sicil kaydı diye bir şey yok e-devlet 'te

• @mehmetturan dosya taşıma işlemini nasıl yaptınız acaba? Viyana’da oturumunuz mu var . Bende dosya taşımak istiyorum CN 22binlerde benim.

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 şimdi baktım arşiv kayıtlı adli sicil kaydı diye bir şey yok e-devlet 'te

Adli sicil kaydı var. Seçeneklerden arşiv kayıtlı olanını seçeceksiniz.
    İcra dosyanız adli sicil kaydında nasıl görünecek ben onu merak ediyorum.

• @onuru hastaneye gittim ellerinde aşı yokmuş sistemde bi hata var dediler hangi hastane olursa olsun gitmeden önce hastaneyi arayıp sorun arkadaşlar sanırım hiç bi yerde aşı yok. bir de hong kongda aşı neden paralı ? bu aşılar tüm insanlara üçretsiz yaplmıyo muydu ? bi aşı 9 bin lira nedir ya ?

• @EzgiLera affedersiniz adli sicil kaydında öyle bir seçenek bulamadım ama adli sicil kaydı yoktur yazıyor

• @cemal1153 kurum türünde yabanci ülke tercümeliyi secin sonrasinda arsiv kayitli secenegini göreceksiniz

• Icra davalarindan sadece icra ceza davalari adli sicilde yer alir. Icra ceza davasi ödenmemiş çekler vs gibi durumlardan alinan hapis cezalarini icerir. Bankaya vs kredi karti borcu gibi borclardan icraniz varsa eger bunlar hapis cezasina dönmeyecekleri surece adli sicil kaydiniza işlenmez.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |