Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Seyahat izni geldiklten sonra ortalama ne kadr zaman sonra gorusme ya da gc iz basildi diye bir bilgi geliyor?

• Merhabalar, onceki yazilanlara bakarsaniz bunun kesin bir cevabi yok caseden case'e degisiyor.

• 1 Temmuz tarihinde kiz arkadasimla evlendik, kendisi amerikan vatandasi. Evlendigimiz tarihte ben Change of status yapmis J1dan B2 statusune gecmistim. Gectigimiz gunlerde USCISten bir mail aldim ve USCIS benden turist statumun onayi icin finansal kaynakalarimi ve kanitlarimi soruyor. Esim ile birlikte henuz evlilik dosyamiz uzerinde bir aksiyon almadik ancak esim USCISe bana turist donemi icin sponsor oldugunu aciklayan bir mektup yazarbilir mi?

• @NewyorkNewyork çok teşekkür ediyorum değerli düşünceleriniz için 🙏🙏🙏

• Merhabalar, Advance Parole ile GC olmadan Türkiye’ye gideceğim ve eşim benimle gelmeyecek. Hangi belgeleri yanıma almalıyım, daha önce tecrübe eden arkadaşlarım var ise tavsiyelerini rica ediyorum. Teşekkürler ederim.

• @intothewild selamlar ben yakın zamanda eşim ile gittim gerek istanbul dan çıkışta gerek girişte bir sıkıntı yaşamadık çok şükür pasaport kontrolden sonra sizi ikinci bir alana alıyorlar orda yaklaşık 10 dk bekledim muhtemelen dosyanınızı inceliyorlar sonrasında ismimi çağırdı pasaportumu verdi ve ayrıldım şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

• @çotonak28 çok teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏

• Selamlar , Bugun e-mail aldim uscisten. 'We have taken an action on your case' hesabi kontrol ettigimde bir degisiklik gormedim. Adres degisikligi yaptim 1 ay once dosyami transfer ettiler ise onunla alakali mi acaba? Yoksa birisi kurcaliyor mu benim dosyami acaba 🙂 basina gelen var mi daha once ? Tesekkurler

• @trainee, içinde söyledi: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Selamlar , Bugun e-mail aldim uscisten. 'We have taken an action on your case' hesabi kontrol ettigimde bir degisiklik gormedim. Adres degisikligi yaptim 1 ay once dosyami transfer ettiler ise onunla alakali mi acaba? Yoksa birisi kurcaliyor mu benim dosyami acaba 🙂 basina gelen var mi daha once ? Tesekkurler

Emma ile konustugumda dosyamda yapilan son aksiyonun "Your case is ready to review" olarak guncellendigini soyledi. Bundan sonraki adim nedir acaba ? Yakin zamanda sonuclanacagina mi isarettir bu yoksa rutin bir sey midir ?

• @trainee bir arkadasıma 2 hafta önce seyahat izni sonra bu medaj geldi. Dünde greenkartı gönderildi 10 yıllık görüşme olmadan. Süreci toplan patmak izi verdiği tarihten itibaren 6 ay sürdü..

• Merhaba,

Askerligimi yapmadim halen aktif techilim mevcut. Bu vize gorusmesinde problem olur mu? Bir avukatla gorustugumde konsoloslugun askerlik yapip yapmadigimi dikkate almadigimi techil belgesini goturmemin yeterli olacagini söyledi. Bilgisi olan var mi?

• ⭐⭐

@Fevzi-şahinler sikinti olmaz tecil belgesini goturun.

• @burakshop bakalim umarim iyiye isarettir 8. Ay benim de suan

• @trainee I-129F onaylandi mi yakin zamanda mi gireceksiniz mülakata.

• @Fevzi-şahinler ben amerikadayim evlendim k1 vizesi ile gelmedim

• Arkadaşlar selamlar bu konuyla ilgili bir başlık bulamadım ondan dolayı buraya yazıyorum ABD vatandaşı ile evliyim yeşilkart başvuru süreci için dosyamı hazırladım ama eşim çalışmadığı için sponsorluk için yetersiz kalıyor bu yüzden 2’nci bir sponsora ihtiyacım var ama sormadığım insan kalmamasına rağmen kimse olmak istemiyor bu işin ticaretini yapan insanlarda dört bin dolar gibi absürt rakamlar istiyorlar bu konuyu nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum şu an bir statüm yok ve seçimlerden önce dosyamı içeri vermek istiyorum lütfen yardimci olur musunuz yaklaşık 3 aydır sponsor arıyorum

• @trainee uzun suredır evliyseniz ve çocuk varsa alti ay suruyor genelde

• Bir arkadasın basına gelen bir seyi sormak istiyorum. İçinizde bilen vardır belki.gc ı gelmiş ama tek harf hatası var. Avukat görüşemeye çağrılına düzeltirsiniz demiş ssn ve çalışma kartı da yanlış harfli gelince.ancak görüşeye çağrılmadan direk gönderilince yıne tek harfi hatalı bir şekilde gelmiş. Avukata sorunca avukatı iade et ya da vatandas oana kadar ydısına çıkma demiş. Cok saçma değil mi hata avukatın hatası. Tek harf düzeltilmiyor mu göçmenlik bürosundan..

• ⭐⭐

@burakshop her türlü işlemde sıkıntı çıkabilir, bankacılık vs.
    bence değiştirsin. herşey ssn'e bakıyor ülkede.

• @trainee, içinde söyledi: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

@trainee, içinde söyledi: ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak

Selamlar , Bugun e-mail aldim uscisten. 'We have taken an action on your case' hesabi kontrol ettigimde bir degisiklik gormedim. Adres degisikligi yaptim 1 ay once dosyami transfer ettiler ise onunla alakali mi acaba? Yoksa birisi kurcaliyor mu benim dosyami acaba 🙂 basina gelen var mi daha once ? Tesekkurler

Emma ile konustugumda dosyamda yapilan son aksiyonun "Your case is ready to review" olarak guncellendigini soyledi. Bundan sonraki adim nedir acaba ? Yakin zamanda sonuclanacagina mi isarettir bu yoksa rutin bir sey midir ?

Arkadaslar selam ileride basina gelen olursa diye guncellemeleri paylasiyorum, I130 bugun onaylandi. I-485 ise Case desicion kismina atladi interviewe cagirmayacaklar anlasilan.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |