ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@Highhopes Hayirli olsun. Bizim PD ve DQ tarihlerimiz yakin sayilir belki de benzer tarihlere da yakinda randevu tarihi gelir.
-
@meke EB1-A oldugu icin bence.. Bizler EB2 oldugumuz icin daha sonra mulakat gelir diye dusunuyorum. Ama insallah bizlere de yakinda gelir..
-
@Feridun-Boylu teşekkür ederim cevap içi. WES sayfasında 35 bussiness days yazmış, sonradan farkettim. mesaj attım bakalım ne olacak. keşke ECE ye yaptırsaymışım, 3 işgünü ve devlet dökümanını kabul ediyor.
-
@kemalede teşekkür ederim cevap için. ds 260 başvurusu için kendiniz mi yoksa avukatla mı ilerlediniz?
-
@prosthodontis
Sağlık kontrolü ile ilgili oldukça detaylı yazılar vardı forumda. Biraz geçmişe yönelik tarayıp faydalı bilgiler bulabilirsiniz.
Aşıların büyük bir kısmını dışarda yaptırıp tasarruf etmek mümkün. -
Merhaba arkadaşlar
Unganlar son 12 ay da 1 doz covid 19 aşısının yapılmasını istiyor muayene öncesi. Ancak Ankara şehir hastanesi dahil hiçbir yerde bu aşı yapılmıyor. 17 temmuz da aşıların süresi geçtiği için toplatılmış. Unganlar telefonlara ve e maillere yanıt vermiyor. Bu konuda deneyimi olup da paylaşan olursa seviniriz. -
@pelinoaydin Evet ben o detayi atlamisim.
O zaman kendi kategorimizdeki gercege geri donersem daha 5-6 ay var diyebilirim. -
@mrkc merhaba. ben ABD'de oldugum icin konsoloslukla isim olmayacak, AOS yapacagim. O yuzden DS260 doldurmayacagim. Ama genel olarak benim hic avukata ihtiyacim olmadi. tum formlar kendinden cok aciklayici ve benim durumumda da olagan disi ozel bir detay olmadigi icin avukatsiz, kendim hallediyorum.
-
@chemistontheroad çok teşekkürler.
-
@Tracy Bunu ben de merak ediyorum. Bi sonuç alabildiniz mi hocam?
-
@Feridun-Boylu bu firmayı deneyeyim bende, teşekkürler hocam detay için.
-
@caner1245 diplomanız Amerika'dan mı? O nedenle mi denklik istenmedi acaba?
-
Amerika'dayken EB1A veya EB2 NIW kabulu sonrasında statü değişikliğinde istenen interview ile ilgili sorumlarım var. Ben sanki Amerika içindeyken bu görüşmenin yapılmadığını duymuştum ama emin olamadım. Yaptığım araştırmalarda anladığım görüşme yapılıyor. . Amerika'dayken I 140 kabulunden sonra I485 formu gönderdikten sonra görüşmeye çağrılan oldu mu merak ediyorum. Neler soruldu görüşmede? Deneyimi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim
-
@Tracy
Covid aşısı halen istemeleri tam bir saçmalık. Umarım bir çözüm bulursunuz hocam. -
@chemistontheroad Eski aşılarınızın olması yeterli dediler. Onlarda biliyor aşı kalmadığını. Bu sefer de randevu bulamıyorum unganlarda tüm slotlar dolu mülakat tarihime kadar.
-
Bu ileti silindi! -
merhaba, durumunuzu anlatıp David Beyden teklif isteyebilirsiniz: [email protected]
-
@Atlantan I-824 icin avukata ihtiyaciniz olacagini dusunmuyorum. Formu doldurup, istenen belgeleri postalamaniz yeterli NVC transferi icin.
bu arada AOS'ten CP'e gecis icin gondereceginiz I-824 formunun processing time 6-18 ay arasi gorunuyor, yani yeni fiscal year'da current olsaniz bile I-824 onaylanmadan NVC'den dokumanlar icin mail gelmeyecektir. Bilginize
-
Bu ileti silindi! -
@Tracy siz DQ olduktan sonra 16 ay sonra mülakat daveti almışsunz hayırlı olsun. bol şans.. önceden 24 aydı sanırım bazıları 10 ay bekledi...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum