Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k
  • ⭐⭐⭐

Bir ara bir site bulmuştum boş anımda bir daha bakayım ve buradan paylaşayım...Sitede eyalet ve şehirlerin yıl içinde güneşli, yağışlı gün sayılarını yazıyorlardı...

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Neden kasvetli hava peşindesin..😂😂 Hiç sevmem tepemde yorgan gibi bulutu...Enerjimi düşürüyor...

• @Flight101 herkes ayni seyi söylüyor ama neden bilmiyorum kapali kis havalar benim cok hosuma gidiyor. Hatta olur da vizemi alirsam abdde vatandasligimi aldiktan sonra ingiltereye de kapak atmayi düsünüyorum.

• ⭐⭐⭐

Avrupa mı yapma gözünü seveyim..Hayatta bir gün EU yu düşünmedim...Bak şimdi hikayeye..İki yıl önce ben US dedim eşim US ya şiddetle karşı çıkarak EU dedi..Dedim US işi bende EU işi sende legal olarak nasıl gideriz nasıl ederiz araştırmaya ve aksiyona başlıyoruz kim başarılı olursa onun dediği olur...Ok leştik...Gel gör evren mesajımı aldı eşimi oyuna dahil etmek için onu GC talihlisi yaptı..😂😂😂

• hazır EU konusu açılmışken şunu sormak istiyorum GC ı aldık Turist olarak EU ya gitmek istiyoruz. Elimizi kolumuzu sallayarak gidiyor muyuz?

• ⭐⭐⭐

@gloria Pasaport bordo hususi halis Türk işi ise schengen..US pasaportu vizesiz...

Ha ihtiyaç dahilşnde Avrupa ya girmem gerekirse Türk pasaportunun yanına "permanent resident" kartını koyarım.. "Biz senin bildiğin Türk lerden değiliz" demek için..😉

• @Flight101 işte onu soruyorum GC olduktan sonra yine mi schengen alıcaz?

• @gloria, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Flight101 işte onu soruyorum GC olduktan sonra yine mi schengen alıcaz?

Kanada ve Meksika gibi bazı ülkelere serbest giriş hakkı oluyor ama EU için yine vize alınıyor diye biliyorum. Şöyle bi link var konuyla ilgili;

https://www.vizemerkezi.com/amerika/green-card/green-card-cekilisi#:~:text=Kanada%2C Meksika%2C Hindistan%2C Güney,İrlanda hariç)%20ve%20bağlı%20devletler.

• @gloria hayır gidemezsiniz, vatandaş olup ABD pasaportu alana kadar schengen almaya devam edeceksiniz.

• ⭐⭐⭐

@gloria Aynen...Nerede nasıl ne şartlarla yaşdığımıza göre değil hangi ülkenin pasaprtunu taşıyorsak ona göre muamele görüyoruz...Çıkma US ten ne işin var .Çıkmak için mi veriyoruz bu mücadeleyi .Zaten işti güçtü yeni hayat kurmaktı yeni yerleri gezmekti derken 5 sene geçer alırım US pasaportumu sonrasına bakarım...😉

• ⭐⭐⭐

Ha birde benim kız 3 yaşında..Biz US pasaportu alsak bile o PYT li oluyor.. Pasaportta Yaşa Takılanlar ..😂😂😂

• @Flight101 aslinda evet bence de us>eu ama ingiltere apayri bir boyut bence. Ingilterenin standart eu ülkelerinden cok daha farkli bir seyi var.

• @gloria kendi tahminim, schengen almak zorunda olabiliriz fakat greencard a sahip oldugumuz icin kolaylikla schengen alabilecegimizi düsünüyorum. 25 yasima kadar gecerli yesil pasaportum var bu sene vizemi alirsam vatandas oldugumda 27 yasimda olacagim. gezmek istesem sadece 2 sene schengensiz gezemeyecegim galiba.

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Dünyada ada ülkeleri kendi şahsına münhasır ülkelerdir derim hep..Bkz. İngiltere, İzlanda, Avustralya ve favorim Yeni Zelanda...

• @Flight101 İzmirli olarak bende Pittsburgh diyorum ve her eyalete yakın kiralar uygun düz bir yer değil çok orman var araştırın derim mesleğiniz ne bilmiyorum ama sağlık sektöründe bir numara yer

• @mehmetizmirli Çok teşekkürler yorumlarınız için..Ben kimya müh mezunuyum ama 17 senedir büyük bir firmada tıbbi satış işindeyim..Titresinde "Sales and Marketing" olan her işi yaparım 😉

• ................

• ⭐⭐

@altkhaN selamlar, sorularinizi DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları basligi altinda sorarsaniz, sizinle ayni soru veya sorulari olanlar icinde cevaplanmis olur.

• Merhaba arkadaşlar dv 2024 de oturum olmadan dosya taşımıs olan var mı? Birde. Şimdiden kcc dosya taşıma talebi oluşturabiliyor muyuz?

Dosya numarası:2025EU18XXX
    DS-260 Gonderimi: 10/05/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy

• @16bilgin evet taşıyın istediğiniz yere ancak konsolosluk her zaman oturum sorabilir

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    204k Bakış
    T.C. Kubilay DikiciT
    @ATS16 bilgilendirme için teşekkür ederim ama aynı tarihte thy aktarmasız Valizler dahil daha uygun fiyata [image: 1784207734202-4d688123-3d2e-4c18-b1f7-1947287bfc10-image-resized.jpeg] şu aralar baktığımda aktarmalar eski cazibesi kalmadı yani fiyat olarak geçen ingiltere aktarmalı görmüştüm tl bazından thy yolları ile aradaki fark 5k bekleme ve strese değecek bir rakam değildi
  • DV2025 Sonuç Kontrolü Sırasında Karşılaşılan Hatalar

28
    5
    8 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    M
    Merhaba arkadaşlar ceca state.gov adresini visa status check sayfasına giriyorum bilgilerimi girmeme rağmen Invalid Immigrant Visa Case Number. bu hatayı alıyorum sebebi nedir yardımcı olur musunuz
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k