Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar bu dosyamı açtırmadığım için kızımı ekleyemedim henüz, Talep edilen belgeleri göndereceğim ama kızımın DS260 formu eksik kalıyor. Formu dolduruncaya kadar beklemeli miyim? Yoksa benim formum yeterli mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• Merhaba tekrardan herkese iyi günler
    Ben Ziraat Bankası müşterisiyim ve az önce 6 aylık hesap dökümümü aldım fakat imza sirküleri veremediklerini söylediler, şu an şoktayım. Ne yapmam gerekiyor? Mülakatıma 1 gün kala böyle bir şeyle karşılaştım ve başka banka hesabım yok. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen... 😞

• Pratik düşünüyorum. Paranızı Başka bir bankaya (imza sirküsü verebilen) taşıyın yarın oradan imza sirküsü ile hesap cüzdanını alın. Ziraatten aldığınız da yanınızda bulunsun mülakatta bu şekilde açıklarsınız taşıma yaptığınızı. Sonuçta kendi hesaplarınız arası transfer yapıyorsunuz.

• Teşekkür ediyorum 🌷ben şimdi başka bir Ziraat Bankası'na geldim ve hallettim. Çok ilginç birbirlerinden haberleri yok. @rektinpeace

• @Zeynep-İlkbal-Yazıcı merhaba ben mülakata gittiğimde hiç bir şey demedi imzaya bakmadı . Zaten belgeleri alan memur farklı, mülâkat yapan farklı. Sadece kontrol ediyor sayıyor belgeleri listeye göre. Mülakatta bana sadece hesabimda ne kadar para var diye sordu. Tecrübemi anlatım . İyi şanslar

• İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Farklı bir şubeye gidip hiçbir sorun yaşamadan hallettim. 🌹@mehmet80

• Bu ileti silindi!

• Herkese selamlar. Dosyayı Viyana'ya taşıdığımız günden beri ilk iki schengen başvurumuzdan ret dönüşü aldık. Viyana mülakatımızı ertelemeyi kabul etti ve 3. başvurumuzda 8 günlük bir vize alabildik. 22 Ağustos tarihinde Viyana'da mülakatımıza gireceğiz. Aylardır bu noktaya ulaşabilmek için çabalarken o kadar stres yüklendik ki henüz sevincimizi yaşayamıyoruz dile getirmesek de ya bi aksilik çıkar da olmazsa korkusuyla belgelerimizi hazırlıyoruz. Stres yönetimimiz iyice zayıfladı diyebilirim 🙂

Tam son adıma yaklaşırken hiç beklemediğim yerden başka bir stres kaynağı patladı. Üniversite diplomam kayıp. Elimde yalnızca e-devlet üzerinden aldığım mezun belgesi ve transcriptim var. Ayrıca lise diplomam da var ama ds-260da üniversite mezunu olduğumu belirttim ve bütün iş deneyimlerim o mezuniyetime yönelik ilerliyor. Ankarada valilik damgalı mezuniyet belgesi ile mülakata girip sorun yaşamayanlar olduğunu okudum bir kaç deneyimde. Ancak Viyana bu belgeleri kabul eder mi bilemiyoruz. Konsolosluğa mail atıp belki de sorun etmeyecekleri bir şeyi sorun haline getirmek istemiyorum. Sizler ne düşünürsünüz bu durumda sormak istedim.

• @ibrahimhalılll tüm aile bireyleri için ds-260 formunu doldurunuz mu? Her aile bireyi için ayrı ayrı doldurulması gerek

• @ozge90 merhaba, viyana konsoloslugu e devletten alinan belgelerde apostil ve ceviri istemiyor iciniz rahat olsun. Ayrica minimum yeterlilik icin lise mezunu olmaniz yeterli oluyor okudugum mülakat deneyimlerine baktigim zaman kisisel görüsüm bir sorun yasayacaginizi sanmiyorum diyebilirim. Özellikle viyana calisanlari cana yakin zorluk cikartacaklarini sanmiyorum tabi daha tecrübeli forum üyelerinin de yorumu daha iyi olcaktir.

• @ibrahimhalılll Mutlaka her aile bireyi için ds formu doldurulmuş olmalı. Sağlık kontrolünde de bunu görmek istiyorlar mülakat sırasında da.

• ⭐⭐

@Zeynep-İlkbal-Yazıcı ingiltere vizesi için ben imza sirküleri almıştım başka şubeden alın vermeye mecburlar

• @EzgiLera merhaba 2025 talihliler içinde tüberküloz testini en geç hangi tarihli isteniyor.yani en geç 6 ay öncesinde yapılmış olmalı gibi bir süre varmi .yoksa şimdiden yaptırıp bekleyebilirmiyiz?

• @kelebek merhaba, tuberkuloz testini siz yaptirmayacaksiniz, saglik muayenenizde yetkili doktor yapacak. Tuberkuloz riski cikarsa ek balgam testlerinin sonucu yaklasik 8 haftada cikiyor, o yuzden son aylarda (agustos, eylul) mulakat alanlarin boyle bir riski varsa saglik raporlari yetisemeyebiliyor.

• @ozge90 Hanım selamlar, Vize mülakatı için görüşmede greencard görüşmesi için başvurduğunuzu belirttiniz mi yoksa normal tatil için mi başvuruyoruz dediniz? 3. seferde kabul olmasının belirli bir sebebi var mı aklınız da?

• @deebee teşekkür ederim bilgilendirme icin

• @blackmamba24, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar, Hong Kong deneyimi olanlara bir sorum olacak. Ağustos'ta mülakatım var ve Şimdilik Hong Kong'tayım. Ancak mülakat evraklarımın güncel hallerini almak için 1-2 haftalığına Türkiye'ye dönmeyi düşünüyorum. Hong Kong'ta yaklaşık 25 gün kalacağım sonra Türkiye'den evraklarımı alıp 20 gün daha Hong Kong'ta kalacağım. Yanlış bilmiyorsam Türk vatandaşları Hong Kong'ta 90 gün vizesiz kalabiliyor. Ben toplamda 45 gün kalacağım ancak Hong Kong'a ikinci girişimde pasaport kontrolünde sen giremezsin falan derler mi? (Normal şartlar altında)

Teşekkürler.

Merhabalar bir Dv2025 talihlisi ve dosyasını HK'ya taşımayı düşünen biri olarak mülakat deneyiminize ihtiyacım var hem benim hem diğer kişiler için paylaşabilir misiniz acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@RuhunGemisi @Demayfo’nun DV2024 HKG deneyimini okudunuz mu? Arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin

• @asdwqq merhaba unganlar deneyim paylastim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |