iflas etmek ve kredi kartı borçları yapılandırılması
-
'kredi karti ile alakali skorun yukselmesi, hali hazirda mevcut olan ve kullanilmaya devam edilen kredi karti uzerinden islem gorur. Misal ; kredi karti borclarinizi odemediginiz takdirde kredi skorunuz duser, odediginiz zaman ise tekrar yukselir. Kredi kartlariniz borcundan dolayi kapandigi takdirde; kredi skorunuz duser, odediginiz zaman ise tekrar yukselmez.
-
Ayrica 7 yil olayi iflasi verdikten sonraki surec. Iste ozaman kredi karti almak bile sikinti olabiliyor.
-
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Tekrar tekrar geçmiş olsun.
-
Türkiyedede var aynı sistem , Varlık yönetim şirketleri var. Bankalardan borçları satın alıyorlar. Kendileri tahsil ediyorlar, ama bizdekiler milleti günde 50 kere arayıp taciz ederek çözüm sunmaya çalışıyorlar :)
-
Ben Chapter 13 ,yaptim 2 yil bitti daha 1 yilim var cok faydasi oldu.Benim isimi kaybetmem kredi kartlarini dondurememe sebep oldu .Lokal`den bir Bankruptcy avukatiyla anlasarak dosyamizi olusturup iflas mahkemesine basvuru yaptik,mahkeme yaklasik borcumun yarisini odemeyi kabul etti diger yarisinida benim odemem icin 36 ay yapilandirdi.Cok zor bir islem deyil.Benim gibi kart borcu batagina girdiyseniz en kisa zamanda el frenini cekin...
-
@jimmy-conway , içinde söyledi: Iflas etmek ve Kredi Karti borcu yapilandirilmasi
Basimdan gecen olaylar bu sekilde. Eger bilmek istediginiz herhangi bir durum var ise buradan sor
— Her ne kadar hayatin olagan akisinda bircok seyi kontrol edemesekte bu durumu ne yaparsak onlemis oluruz ? Yani defansif politika onerileriniz nedir ?
-
sanirim bu anlattigim sistem uzerinden bir cok seyin degistigini dusunuyorum. eskiden guzel anlasmalar sunuyorlardi ama gecenlerde ufak bir meblag icin mahkemeye verdiklerini gordum. sanirim anlasma yolu yerine odenmesi icin mahkemeye veriyorlar. hepsi icin mi yoksa sadece bu kart icin mi bilmiyorum. o yuzden bence odemeleri aksatmamakta fayda var.
-
@jimmy-conway Merhaba harika bir konu ve bilgi vermissiniz. benim sorum su 7-8 tane kredi kartim var toplam limitleri 80k. ben turkiyedeyim ve tup bebek tedavisi goruyorum. ben bu kartlarin limitleriyle islemler yapicam konaklama hastane vs. hepsini kullandigimi dusunursek odeyemeyecegim. hepsini birden bosaltirsam ve turkiyeden nereye nasil bildiricem iflasimi. tekrar oraya geldigimde ne ile karsilasicam bahsettiginiz sirketlerde bana ulasamayacak uzun sure burada olucam cunku ne yapabilirim fikrinize ihtiyacim var , tesekkurler
-
@baranbaris Merhaba harika bir konu ve bilgi vermissiniz. benim sorum su 7-8 tane kredi kartim var toplam limitleri 80k. ben turkiyedeyim ve tup bebek tedavisi goruyorum. ben bu kartlarin limitleriyle islemler yapicam konaklama hastane vs. hepsini kullandigimi dusunursek odeyemeyecegim. hepsini birden bosaltirsam ve turkiyeden nereye nasil bildiricem iflasimi. tekrar oraya geldigimde ne ile karsilasicam bahsettiginiz sirketlerde bana ulasamayacak uzun sure burada olucam cunku ne yapabilirim fikrinize ihtiyacim var , tesekkurler
-
@gul_bencee Sizin bu yapmayi dusundugunuz olay aslinda fraud ve sistemi kotuye kullanmak. Geriye odemeyeceginizi bilerek kredi kartlarini ust limitlerine kadar kullanmak ve bu borcdan kurtulmak icin kisisel iflasa basvurmak yasal degil.
Fraudulently Obtaining Credit Accounts
Not everyone is honest when applying for credit. Some people inflate income or falsify asset documents to increase approval odds. Others use credit with no intention of paying the charge.If this sounds familiar, it might be best to stay away from bankruptcy. Misrepresenting your finances when applying for credit and using credit with no intention of paying is considered fraud.
A bankruptcy court that finds you committed fraud could hold you responsible for paying the account and impose other serious fraud consequences, such as dismissing your case or referring the matter to the FBI for investigation.
-
anladim ama bir sure odersem minimum odemelerini 6 ay kadar mesela yine dikkat ceker miyim acaba tedavi icin baska carem kalmadi korkuyorumda bi sey olur diye. ama duydugum kadariyla boyle yapan o kadar cok kisi var ki nasil yapiyorlar bilmiyorum. hatta 3 kere bunu yapan birini duydum. orada arkadaslarda yap dedi ama dayandim yapmamak icin simdi mecbur kaldim artik. turkiye cok pahali
-
A akarslante bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum