Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@İlker-Bulak ikinci bir mail gelmeyecek zaten siz sisteme girip bakacaksınız. Danışmana para kaptırıp forumda ücretsiz alabileceğiniz cevabı almanız üzücü olmuş

• ⭐⭐⭐⭐

@asdwqq oradaki ANK örnek verilen case number. Siz EU ile başlana numaranızı gireceksiniz. Ceacda görülen 01 02 ibareleriyle bir işiniz yok

• Merhaba, bana da mail gelmiş (70**), yanımda bilgisayarım olmadığı için giriş yapamadım excele, daha önce (1 sene yaklaşık) kanser geçmişim ve kullandığım rutin kullandığın ilaçlar var, aşılar ile ilgili sorularım var, sağlık muayenem nasıl geçecek bilmiyorum ancak ben forumda çok arattım, sağolsun @ATS16 ve @crazycells bulaşıcı hastalık arandığı konusunda içimi rahatlattı, gene de neler olacak gördükten sonra sizlerle burada da bir örnek ve bu deneyime kimse sahip olmasın ama ihtiyacı olan olursa diye yazacağım, gerçekten inanılmaz bir forum her sayfasını okumaya çalışıyorum zaten oralara varmadan birçok kişinin deneyiminden oldukça fazla bilgi alınabiliyor, herkese ve özellikle böyle bir forum yönettiği için @gucarslan a ve diğer adminlere teşekkürler, sevgiler, şans yanımızda olsun 🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@sznpln, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bana da mail gelmiş (70**), yanımda bilgisayarım olmadığı için giriş yapamadım excele, daha önce (1 sene yaklaşık) kanser geçmişim ve kullandığım rutin kullandığın ilaçlar var, aşılar ile ilgili sorularım var, sağlık muayenem nasıl geçecek bilmiyorum ancak ben forumda çok arattım, sağolsun @ATS16 ve @crazycells bulaşıcı hastalık arandığı konusunda içimi rahatlattı, gene de neler olacak gördükten sonra sizlerle burada da bir örnek ve bu deneyime kimse sahip olmasın ama ihtiyacı olan olursa diye yazacağım, gerçekten inanılmaz bir forum her sayfasını okumaya çalışıyorum zaten oralara varmadan birçok kişinin deneyiminden oldukça fazla bilgi alınabiliyor, herkese ve özellikle böyle bir forum yönettiği için @gucarslan a ve diğer adminlere teşekkürler, sevgiler, şans yanımızda olsun 🙏🏻

Tebrik ederim. Şu an bilgimiz dahilinde en yüksek numara sizin sanırım. Ankaradan mülakat aldınız değil mi? Mülakat tarihiniz nedir?

Evet bulaşıcı hastalıklara bakılıyor. Özellikle tüberküloz geçmişiniz veya riskiniz varsa acilen sağlık raporu almanız lazım. Tüberküloz testinin sonucu 8 hafta sürüyor.

• Merhaba arkadaşlar 3 sorun var.

1. Ben ds260 formu doldurduktan sonra Ingiltereye bir kaç günlüğüne gittim, bunu şimdi mi bildirmem gerekli yolsa mülakatta söylesem yeterli mi?
    2. Ben ve eşimin 2ci vatandaşlığı var (Rusya) kendim için adli sicil kaydı apostilli almıştım ama eşime (e-devlet) tarzında Rusya’nın sistemden indirdim ama o apostil yok ve Rusya’da 45 günde alabiliyorsun, sorum apostilsiz kabul olur mu eşimin adli sicil kaydı?
    3. Tüm evraklar sadece tercüme olması yeterli mi yoksa noter onaylı olması da lazım mı?

• @EzgiLera teşekkürler, 10 Eylül mülakat tarihim 🙏🏻evet Ankara bu arada 🙂

• Merhabalar, forumu bir youtube kanalı sayesinde öğrendim. biraz da geç kaldım üye olmakta. Ben ds260 formumu 10 Mayıs 2023 tarihinde tamamladım ve formu tamamladığımda bekardım. İki gün önce mülakat tarihim belli oldu: 4 Eylül 2024 Ankara. Fakat 24 Ağustos 2024 tarihinde evleneceğim. Eşimin de benim gelmesi için ne yapmam gerekiyor ? Evlilik tarihinden sonra mülakat tarihine fazla bir zamanımız kalmıyor.

İkinci sorum evraklar hakkında. Ankarada mülakata gireceğim için tüm evraklarımı e-devletten türkçe(bazıları çok dilli oluyor) olarak tamamlamam uygun olur mu ?

Yanlış bir yere yazdıysam kusura bakmayın, forumu fazla inceleme fırsatım olmadı. Şimdiden teşekkür ederim.

• @asdwqq sistemdeki case number ile girş yapmalısınız. örnek 2024EU000062xx şeklinde

• Ne güzel Ankara 7 bine ulaşmış,

• @erenist Tekrardan teşekkürler. Gönderseniz çok iyi olur hocam. En azından aklımda herhangi bir soru kalmaz.

• Herkese selamlar sürecin sonuna yaklaşmışken bu sabah Manila'dan 20 Ağustos'a mülakat mailimi aldım. Tüm mülakat bekleyen talihlilerin mülakat maili almasını diliyorum herkese iyi şanslar.

• @sznpln Hayırlı olsun sonuda güzel olsun inşallah

• Merhaba benim case numaram 63xx herhangi bir mülakat maili almadım. ds-260 formunu 21.12.2023 tarihinde doldurmuştum sanırım bu yüzden beni atladılar. Forumu bu konuda bilgilendirmek istedim.

• @Emre-Kurtulmuş Biraz arada kaldım ancak EU'dan sonra 0000 ekleyerek girdim bende ANK olarak girmemeye karar verdim sonradan. Teşekkürler.

• @MuratA-0 Evet o şekilde yaptım teşekkürler. 🙂

• @Caner-Urker ne güzel

• Merhaba arkadaşlar. Covid aşısı için Bakırköy Sadi konuk eğitim araştırma hastanesinde aşı var görünüyor. MHRS sisteminden bakabilirsiniz. İsterseniz telefon ile de arayıp teyit edin.

• @Caner-Urker hayırlı olsun çok güzel

• @oguztexas Evet Adana'da da birkaç hastanede var görünüyordu ancak arayıp sorduğumda aşının olmadığını sistemin hatalı olduğunu söylediler. Bir de hocam Türkiye genelinde bütün aşıların STK 19.07.2024'te dolmuş. Dün yaptığım çok kapsamlı araştırmada öğrendim bu bilgiyide. Yine de İstanbul-Bakırköy'ü denemek isteyen varsa tabi bakılabilir.

• @Caner-Urker cok tebrikler, hersey gönlünüzce olsun.. Manila anladigim kadariyla zaten randevusu olup dosya tasimak isteyenleri kabul ediyor. Grupta acaba direk Manila`ya gidip FAM yasasindan yararlanarak dosyami tasimak istiyorum diye talep eden oldu mu? Gidip denemekte bi fayda var midir?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |