Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 885.8k 953

• @metinbeci Bilgi edinebildiniz mi ?

• ⭐⭐⭐

• @VIRTUE merhaba

Dosyanın Viyana’da olduğunu teyit ettiğiniz maili atabilir misiniz? Bir de taşıma maili üzerinden mi yazdınız yoksa ayrı mail mi attınız? 2 defa sordum ikisinde de oto mail döndüler yer teyiti için.

• @mustafa-samet-öztürk DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığının ilk post’unu okuyarak ve forumdaki arama butonunu kullanarak bilgi sahibi olabilirsiniz

• @metinbeci metin bey, tam aradıgınızı sunar mı emin degilim ancak bazı konsoloslukların sitesinde immigrant visa kategorisine girdiginizde residents gibi detaylar yer alabiliyor sayfaları incelemenizi tavsiye ederim

• Forum tekrar merhaba hergün araştırmaya devam ediyorum ve araştırdıkça yeni soru işaretleri meydana çıkıyor.

Dosya taşıyacağım,forumun akıllısı ben değilim tabiki ama genel olarak araştırdığımda şu fikir aklıma geliyor ; mülakata alacağı kişilerden hem vize hem de oturum istemeyen bir konsolosluk/ülke var mı?
    Sanırım bu sorumun cevabı şu olacak "evet var ama GC verme performansı düşük" düşüncelerinizi bekliyorum.

• @rezanclz Merhaba, bu yılki Ankara'nın performasından dolayı emin olmamakla beraber ben de dosyamı taşımayı planlıyorum. Daha önceki deneyimlerin çoğunu okudum, fakat şu kısımdan emin değilim diyelimki Viyana'ya taşıdık ve oradaki konsolosluk oturum iznimiz olmadığı için onay vermedi dosyayı tekrar TR'ye taşıma imkanımız var mı? Olmadığındaki B planımız ne olacak?

• @gkhnvrlk1 bana da üstteki taşıdık mesajı geldi. Ancak planlama yapılıp Viyana’dan mail gelince sanıyorum ds formunda Viyana’yı seçip kaydedeceğiz ya da Viyana görünecek

• @EzgiLera Merhaba, bütün istatiskleri ve hemen hemen bütün mülakat deneyimlerini okudum şuana kadar dosyasını taşıyıpta alamayan olmamış gibi. Bu yılki Ankara performansından dolayı ben de dosyamı taşımalı mıyım ı sorguluyorum. Dosya taşıdıktan sonra diyelimki konsolosluk onaylamadı dosyayı tekrar Ankara'ya taşıyabiliyor muyum? Buradaki B planım ne olmalı? Ya da Schengen vizem varsa hiç riske girmeden taşımalı mıyım?

• @yalcin61 Dubai ,Doha oturum izni istiyor Tiran oturum izni istiyor Moldova ,Üsküp bunlardan cevap bekliyorum daha

• @EzgiLera Bu konuda da şunu teyit etmek istiyorum, current olduktan sonra mutlaka mülakat verilecek anlamına mı geliyor?

• @leylaa mantıken Ankara’ya ikametimiz Türkiye’de olduğunu belirtirsek geri taşırlar diye düşünüyorum ben de Viyana’ya taşıdım

• @aaaizmir bakicam navigator ile soru aldıkları için doğrudan bir link atmışlardı oradan incelicem teşekkürler

• @gucarslan dosya taşıma işlemlerinde ummani tercih ettim ve dosya taşıma işlemi gerceklestirdim 2023 de mulakat paylaşımları çok olan bir ülke olmasına rağmen 2024 de mülakat verilmemiş bir konsolosluk . 2025 de bu konsoloslugun davranışları hakkında sizinde tecrübelerinden faydalanmak isterim. Bu konudaki düşünceleriniz nedir?

• @metinbeci Kosova istiyormuş. Kazakistana mail attım bende bekliyorum. Gelişmelerden haberdar eder misiniz

• @sevdemimi :) Haklısınız fakat Türkiye'de pek mantık arayamıyorum. Dosyanızı taşımak için ülke bazlı email örnekleri vardı onu mu kullandınız yoksa kendiniz bir içerik oluşturup mu gönderdiniz?

• Tek cümle yeterli alta case no ad soyad doğum tarihi ay gün yıl bir de kalacak otel adresi

• @yasincl covid aşısı zorunluluğu devam etmeme durumu olsa bile ne zaman olacağını bilemeyiz açıklanana kadar

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci o maillerinize işinize yarayacak bir cevap alamazsınız maalesef hele ki süreç başında taşı sen veririz mülakatını diyecek bir konsolosluk imkansız denilebilir

• @Emre-Kurtulmuş tavsiyeniz nedir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k