DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar. Geçen ay bülten ayın 4'ü 5'i gibi açıklanmıştı. Bu ayda benzer bi durum gelir mi acaba :)
-
@Flight101 çok teşekkür ederim
-
@Serapp çok teşekkür ederim yardımlarınız için
-
@Ege-0 Üsküp ile ilgili bir gelişme varmı dosyanızı taşıdınızmı?
-
@mustafa-samet-öztürk, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selam herkese iyi forumlar
Ben gerencard talihlisiyim mailler nezaman gelir ne zaman sağlık rapor hazırlamamız lazım acabaMerhaba, Mülakat mailleri (2NL) bu ayın ilerleyen günlerinde, yani tahmini olarak ağustos ortasına doğru ilk dağıtımlar belli olacak. Bu CN ile Ankara'dan mülakat alacaksınız bir sorun oluşmadığı taktirde. Tarih olarak Ankara çok tutarsız o yüzden net bir şey söylemek zor. Benim şahsı tahminim olarak geçen senenin verilerine baktığımız zaman 2024 yılı içerisinde mülakat mailinizi alırsınız. Mülakat tarihiniz belli olduktan sonra, mülakat tarihinden en erken 1 ay en geç 2 gün öncesinden Ankara Unganlar'dan (sadece buradan yapılıyor sağlık raporu) çıkartabilirsiniz.
-
@Baran-Soylu teşekkür ederim gerçekten çok açıklayıcı oldu 🙏🙏
-
Arkadaşlar daha fazla beklemeye katlanamayacağıma karar verdim ve forumun tecrübeli arkadaşlarının mantıklı çağrılarına hak verdim.Dosyamı Viyana’ya taşıdım ESC üzerinden mülakat kontrolü yaparsınız diyor bu hangi site acaba.Ocak ayında vizemizi alırız umarım her şey gönlünüzce olsun.Teşekkür ederim.
-
@sevdemimi schengen yada yeşil pasaport varmiydi
-
@VIRTUE rica ederim hocam umarım AP'siz hepimiz vizelerimize kavuşuruz. Bu mailleri kaydedin ya da çıktısını alın olur da konsolosluk mülakat dağıtmazsa bu mailleri gönderip dosyamızın onlarda olduğunu gösterebilmek için bir malzeme olsun elimizde, mülakatta da oturum sorgulanırsa bunu sunabiliriz ki umarım ihtiyacımız olmaz :D
-
@sevdemimi Merhabalar, ESC isimli site ilk sonuçları kontrol ettiğimiz yer, mülakat planlanınca mülakata gireceğimiz tarih orada yazacaktır.
-
@rezanclz Teşekkür ederim. Aynı şekilde mailleri başka bir maile alıp yedekledim😊 umarım sorunsuz ilerleriz hepimiz.
-
@EzgiLera Ezgi hanım peki kcc ile dosyamızı taşıdığımız konsolosluğa çalışma prosedürleri ve hangi evrakları istedikleri ile alakalı mail atmamıza gerek olur mu ? yoksa sadece araştırma yapıp onların mülakat mailini almayı mı bekleyelim ? teşekkürler.
-
@rezanclz üstat sana bir sorum olacak iletilerinde parantez içinde şöyle yazmışsın
(kcc ile tasindiginda herhangi bir oturum izni gerekmiyor mülakat zamani orada legal olarak ülkede bulunabilmek yetiyor)Sorum şu bu her ülke icinmi geçerli yoksa sadece Viyana icinmi yani ben makedonya Üsküpe kcc ile şimdi tasisam oturum iznine gerek yokmu? Yada başka ülke ?
-
@rezanclz hocam kcc ile dosya taşıdığınızı ve bunu teyit ettirdiğinizi yazmışsınız. Nasıl teyit ettiğinizi bulamadım onu açıklayabilir misin ? teşekkürler.
-
@EzgiLera Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim Bende Viyanaya taşımayı düşünüyorum da orada akrabalarım da var bildiğim kadarıyla schengen vizesiyle ancak mülakata girebiliriz.
1.Varsayalımm dosyamız viyanaya taşındı ve mülakat tarihi geldi öncelikle schengen vizesi hali hazırda olması isteniyor mu yoksa sonradan da alınsa olur mu ?
2.Oradaki tanıdıklarım bana sponsor olsalar vizeyi almam kolaylaşır mı ?
3.Sizce viyanaya taşımak mantıklı mı bunun dışında daha iyi performanslı konsolosluklar hangileridir ?
Kusura bakmayın biraz uzattım konuyu ama kafam gerçekten çok karışık lütfen yardım edin forumun çoğunu okudum sizin gerçekten bilgilendirmeleriniz çok faydalı oldu bunu da size sorayım dedim şimdiden çok teşekkür ederim.☺️
-
@rezanclz teşekkür ederim ne zaman sıra gelir Aralık Ocak mı acaba
-
@metinbeci var
-
@metinbeci merhaba, bu konuda kimse net bir sey söyleyemez yasaya göre oturuma bakilmaksizin konsoloslugun dosyayi kabul etmesi gerekiyor fakat 2024 talihlilerinin basligindaki iletileri okursaniz cogu konsolosluk bu yasaya uymuyor, dolayisiyla kcc ile biz tasisak bile konsolosluk mülakatta oturumun sorma gibi bir hakki oluyor, biz de bu yüzden gecmis yillarda oturum istemeden dosyalara bakmis konsolosluklara tasiyoruz isimizi saglama almak icin. Parantez icinde belirttigim durum ise gecmis yillarda oturumsuz dosya kabul eden ülkeler icin gecerli, konsolosluk ile tasindiginda cevap olarak legal bir sekilde ülkede bulunabiliyorsaniz tasiyabiliriz deniliyordu oradan referans almistim.
-
@sevdemimi gecmis yillardaki excel tablolarina bakarsaniz dosyasini tasiyanlara ne zaman sira geldigini görebilirsiniz tahmini olarak ocak subat gibi mülakata girecegimizi düsünüyorum bu cn ile. Cnlerimiz bir birine cok yakin 2nl mail alinca bu basliga yazip haberlesiriz.
-
@metinbeci Selamlar...Bende sayısal veriler ışığında bir iki cümle yazmak isterim..
DV2024 Makedonya kazanan sayısı 258, net case sayısını bilemesemde asıl talihli ve aile bireyleri case başına ortalama 3 desek 85-86 case yapar. 2024 mali yılında Üsküp şu ana kadar 59 case ile ilgilenmiş...Ben bu rakamlara bakarak sanki sadece kendi vatandaşı ile ilgileniyor yorumunu yapıyorum..Farklı açıdan yaklaşan varsa dinlemekten memnuniyet duyarım...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum