Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• Selamlar arkadaşlar, DV2025 kazananıyım eyalet Eyalet seçiminde hemen herkesin dilinde NC, GA gibi yerler var. Son güncel konuşma ve fikirlerin paylaşıldığı bir konu varmı yoksa buralardan toplamamı araştırayım ? Teşekkürler.

• ⭐⭐

@serkanh kıymetli talihli kardeşim öncelikle süreci imzaya taşı exsel tabloya kayıt ol case numaran ile mülakat alabilecekmisin belli değil önce mülakat al gideceğin eyalet tercihi için çok zamanın olacak inşallah süreç istediğin gibi sonuçlanır

• @salih-atilla Salih Atilla bey amcacım bilgilerimi ekledim. Siz merak etmeyin amcacım evelallah Türkiye'den yada Avrupa'dan alırım sıramı her türlü imkanım var şükür. Siz 2024de kazanmışsınız. Şikagodan memnunmusunuz bari. Rüzgarlı ve soğuk ya ondan sordum.

• @serkanh eyaletlerin kendi başlıkları var mesela California, new york vs gibi. Aklınızdaki eyaletlerin başlıklarına girip yorumları okuyabilirsiniz

• ⭐⭐

@serkanh merak etme kardeşim ama bilki bu iş kolay değil sana sayın @gucarslan üstadımın bana geçen yıl bu zamanlarda dediğini söyleyeyim öyle gidecem diye şeetme herşey şeettiğin gibi gitmeyebilir bu iş kibir kaldırmaz yaşada bakmaz ben çalışmaya gitmiyorum benim orada evimde var hertürlü imkanımda var yolun açık olsun merak etme bu süreç sanada psikolojik bedel ödetir ve öğretir serkan bey yeğenim

• @serkanh greencard holder olduğunuzdan bahsetmişsiniz başka bir konuda boşverin zaten mülakat adımlarını geçmişsiniz çoktan vizenizi geçtim kartınızı bile almışsınız elinize yani napcaksınız mülakatı vs serkan bey amcacım

• ⭐⭐⭐⭐

@serkanh DS260 dolum tarihini yanlış yazmışsınız. Düzeltirseniz iyi olur, kimsenin kafası karışmasın. Ayrıca bilgilerinizi excele eklemeyi de unutmayın.
    Süreç ile ilgili konuları DV2025 süreç başlıkları altında, eyaletlerle ilgili konuları eyaletlerin kendi başlıkları altında bulabilirsiniz. Bunlara ek Amerika’ya yeni taşınmış kişilerin tecrübelerini yazdıkları başlıklara da bakabilirsiniz.

Ama hepsinden önce üslubunuzu foruma uygun şekilde düzeltmenizi tavsiye ederim.

• @serkanh bir iletinizde dv2025 kazanani oldugunuzdan bahsetmissiniz digerinde greencard holder oldugunuzdan bahsetmissiniz ? :D zaten greencarda sahip olup yine de basvurup talihli olup super greencard almayi planlanliyorsunuz sanirim

• Eyvallah kazanınca Holder olunmuyor dimi. Pardon ya. Bu kadar kasılmanıza gerek yoktu.
    Ben işimi ABD üzerinden kurmuyorum, zaten yurtdışında çalışıyorum. Eyalet araştırmam kızımın okulu içindi. Sorduğum şey eyaletlerle ilgili. Kazanıp almak almamak nasip. Ama selam verip lafla dövülmek dur hele al vs. nasip arkadaşlar benim hayatta korktuğum bir şey olmadı imkanlarım Vizem v.s. var nereye taşınacaksada taşırım. Emin olun söylediklerinize saygı duyuyorum ama sürekli insanları baskılamanızda bence hoş değil. Herkez kendi bakış açısından değerlendiriyor onada eyvallah ama ben siz değilim. @Emre Kurtulmuş @rezanclz Evet holder diye bahsettim ve nedeninide açıkladım devamınıda okursanız anlarsınız bu benim tercihim dediğim gibi benimle ilgili. Saygılar.

• @salih-atilla Amca dememe kızmanızı anlamadım. Ben 42 yaşındayım. Yaşınıza hürmeten demiştim aslında. Yaptığınız güzel birşey takdir ettim hayat dibine kadar yaşanmalı. Söylediklerimde ukalalık değildi gerçekten imkanım var zaten yurtdışında çalışıyorum yaşıyorum Yeşil pasaportum ve oturum ve çalışma iznim olan iki avrupa ülkesi var. Sorduğum tek şey eyaletti bu yüzden merak etmeyin dedim. Ben erkenden araştırıp oralarda network oluşturmayı tercih ederim. Bu benim hayat görüşüm bir sonraki adımınıza her zaman hazılıklı ve olasılıklara hazır olmak. Chicago çok soğuk ve rüzgarlı ve eğitimi ve yaşam şartlarını merak ettim. Yinede şahsınızdan özür dilerim. Amacım kabalık etmek değildi. Saygılar.

• ⭐⭐

@serkanh çok zorlu bir sürece başlayacaksın ona odaklan kurada çıkması şanslı olmaktır ama şanslılar içinde şanslı olmalı bizler yaşadık gördük sıra sizde zamanla ne demek istediğimi anlarsın ben süreci bitirdim vizemi aldım benim abd hayat mücadelesi vermeme gerek yok zaten orada evim ve işim var ayrıca yaşıma göre çok sağlıklıyım kışın denizede girerim soğukla aram iyidir hiç üşümem amca demene kizmam ama kibir başka biz öğrendik dosya numarasıda atlıyorlar Ap bırakıyorlar iş garanti degil 2023 12000 bitti 2024 6000 göremedi 2025 iyi olmayacağı ihtimalle ankaradan alacağın mülakat maili ihtimalini düşün madem herşeyin var al önlemini sana benden kıyak olsun gün gelir lazım olur yolun açık olsun

• Eyvallah

• arkadaşlar şuan KCC ile hong kong veya bangkok gibi vizesiz randevu veren ülkere taşımanın önünde bir engel var mı? KCC ile direkt taşıyabiliyor muyuz?

• @2000ruhu taşınabilir fakat taşıdığınız ülke oturum şartı isteyebilir sürpriz ile karşılaşmasmayin ama hongkong da sorun olmaz foeumdaki deneyimleri ve dosya tasiyanlari takip edebilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@2000ruhu, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

arkadaşlar şuan KCC ile hong kong veya bangkok gibi vizesiz randevu veren ülkere taşımanın önünde bir engel var mı? KCC ile direkt taşıyabiliyor muyuz?

DV2025 kazananı mısınız?

Eğer öyleyse Sohbet başlıkları altına değil, süreç başlıkları altına yazmaya başlamalısınız. Ayrıca sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen.

• bu yıl çekiliş ne zaman olucak

• @econn 4 ekimde başlıyor

• Arkadaşlar bu son talihlilerin bir telegram grubu var mı

• @kivoo yeşil kart forum üyeleri için telegram grubu yok

• @kingoftheworld genel bir grup var mı

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    203k Bakış
    T.C. Kubilay DikiciT
    @Figen maalesef tarihler bana uymuyor eşimde bende özel sektörde çalıştığımız için uzun süreli tatil yapabilmemiz için bir bayramı birleştirmek zorundayız ramazan bayramı hafta içine geldiği için çok bir seçenek kalmıyor amerika gibi uzak bir yere giderkende 1 haftalık gitmek istemiyorum en az bayramla da birleştirerek 14 15 gün ayırmak istiyorum
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    112k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k