DV2025 Sohbet Odası
-
@ATS16 Eklediğim videoda dosyasını taşıyan arkadaş o şekilde bilgi vermiş hocam. Daha önce de Kasım ayında red veren Viyana konsolosluğunun Temmuz ayında onay verdiğini tecrübe eden bi arkadaş olmuş forumda okuduğum kadarıyla. Zaten mesajımı okuduysan ''böyle böyle yapmışlar'' şeklinde konuştum ben de :)
-
@Ben-Batur Barbados'ta mülakatını yapan o arkadaş DV2023 talihlisi idi, DV2025 talihlileri için oturum olmaksızın current olmadan KCC aracılığıyla dosya taşıma imkanı verildi. Her yılın süreci birbirinden farklı, o yüzden doğru bilgilendirmenin önemini vurgulamak istedim bende...
-
@ATS16 2023 degil, 2022 talihlisi. Barbados 4-5 aileye son dakikada oturumsuz mulakat vermisti.
-
Olimpiyat acisilis seremonisini dosya tasinabilecek ulkeler olarak gorecegimi hic düşünmemistim. Baska aklina gelen oldu mu acaba ?? 😃
-
@Bluey hissediyorum bu sene 15 bini görür umarım
-
@sevdemimi hislerinizden çok mantığınıza kulak vermenizi tavsiye ederim küçük bir araştırma ile dv sürecinde ankaranın performansının her yıl düştüğünü görebilirsiniz örneğin dv2018 talihlisi kuzenimin döneminde 30k cnye bile ankara mülakat verebilmişken dv2024 bitmek üzere olmasına rağmen 6k yı bile göremedi kaba bir hesap ile dv2025 te ankara 3k yı zor görür gibi gözüküyor.
-
@sevdemimi ornegi var bir sey diyemiyorum ama ben sizin kadar iyimser olamiyorum keske olabilsem 😃
-
@sevdemimi keşke hislerle olsaydı ,malesef her sene mülakata çağrılan kişi sayısı daha da düşüyor
-
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@sevdemimi hislerinizden çok mantığınıza kulak vermenizi tavsiye ederim küçük bir araştırma ile dv sürecinde ankaranın performansının her yıl düştüğünü görebilirsiniz örneğin dv2018 talihlisi kuzenimin döneminde 30k cnye bile ankara mülakat verebilmişken dv2024 bitmek üzere olmasına rağmen 6k yı bile göremedi kaba bir hesap ile dv2025 te ankara 3k yı zor görür gibi gözüküyor.
Dv2018de bülten o kadar current olmadı yalnız…
-
@sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Bluey hissediyorum bu sene 15 bini görür umarım
Siz Ankara’yı bekleyeceksiniz öyleyse?
-
@EzgiLera ben kendim araştırmamıştım kuzenim talihliydi kendisi demişti, 20k demiş de olabilir hatırlamıyorum ama o zamanlar böyle sıkıntılar yoktu, dosyamı taşıma kararı verdiğimde kendisine söylediğimde o söylemişti bunu. Ne gerek var bizim zamanımızda 30klar ya da 20klar bile alıyordu diye, zaten asıl anlatmak istediğim ankaranın her sene daha da kötü olmasıydı ama yine de bilgilendirme için teşekkürler.
-
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@EzgiLera ben kendim araştırmamıştım kuzenim talihliydi kendisi demişti, 20k demiş de olabilir hatırlamıyorum ama o zamanlar böyle sıkıntılar yoktu, dosyamı taşıma kararı verdiğimde kendisine söylediğimde o söylemişti bunu. Ne gerek var bizim zamanımızda 30klar ya da 20klar bile alıyordu diye, zaten asıl anlatmak istediğim ankaranın her sene daha da kötü olmasıydı ama yine de bilgilendirme için teşekkürler.
Evet. Pandemiye kadar hiçbir sorun yoktu. Pandemi dönemi tüm dünyada bocalama oldu evet ama hepsi normale dönmesine rağmen Ankara dönmedi. Sorun burada başlıyor.
-
Bölge kaynamaya devam ediyor. Umarım TR ye doğru yayılmaz. Büyükelçilik kapanırsa DV25EU1 nolu case bile mülakat alamayabilir.
-
@EzgiLera evet marta kadar bekleyeceğim sonra taşıma talep ederim
-
Selamlar arkadaşlar, DV2025 kazananıyım eyalet Eyalet seçiminde hemen herkesin dilinde NC, GA gibi yerler var. Son güncel konuşma ve fikirlerin paylaşıldığı bir konu varmı yoksa buralardan toplamamı araştırayım ? Teşekkürler.
-
@serkanh kıymetli talihli kardeşim öncelikle süreci imzaya taşı exsel tabloya kayıt ol case numaran ile mülakat alabilecekmisin belli değil önce mülakat al gideceğin eyalet tercihi için çok zamanın olacak inşallah süreç istediğin gibi sonuçlanır
-
@salih-atilla Salih Atilla bey amcacım bilgilerimi ekledim. Siz merak etmeyin amcacım evelallah Türkiye'den yada Avrupa'dan alırım sıramı her türlü imkanım var şükür. Siz 2024de kazanmışsınız. Şikagodan memnunmusunuz bari. Rüzgarlı ve soğuk ya ondan sordum.
-
@serkanh eyaletlerin kendi başlıkları var mesela California, new york vs gibi. Aklınızdaki eyaletlerin başlıklarına girip yorumları okuyabilirsiniz
-
@serkanh merak etme kardeşim ama bilki bu iş kolay değil sana sayın @gucarslan üstadımın bana geçen yıl bu zamanlarda dediğini söyleyeyim öyle gidecem diye şeetme herşey şeettiğin gibi gitmeyebilir bu iş kibir kaldırmaz yaşada bakmaz ben çalışmaya gitmiyorum benim orada evimde var hertürlü imkanımda var yolun açık olsun merak etme bu süreç sanada psikolojik bedel ödetir ve öğretir serkan bey yeğenim
-
@serkanh greencard holder olduğunuzdan bahsetmişsiniz başka bir konuda boşverin zaten mülakat adımlarını geçmişsiniz çoktan vizenizi geçtim kartınızı bile almışsınız elinize yani napcaksınız mülakatı vs serkan bey amcacım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum