Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@rnc Bu sene bence son 2 seneden daha az başvuru olacak gibi gözüküyor

Pasaport şartı kaldırıldı sosyal medya hypeladı başvurular uçtu. Geçen sene daha az başvuru oldu ve bu sene epey azalacak gibi. Ama bizdeki şansı deveye taksan deve hayattan soğur orası ayrı

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Pasaport şartı kaldırıldı sosyal medya hypeladı başvurular uçtu. Geçen sene daha az başvuru oldu ve bu sene epey azalacak gibi. Ama bizdeki şansı deveye taksan deve hayattan soğur orası ayrı

dv2026 da Türk kazananlar daha fazla kazanamayacak. Ankara her sene daha da zorlaştırdı. Son sene yapmazlar onun yerine süründürmeye devam ederler bence...
    Başvuru sayısı düşmez tüm dünya genelinde birşey bu.
    Bakalım 🙂

• ⭐⭐⭐

@Darko Başvuru sitesinin aylık ve yıllık tıklanma sayılarını inceleyen bir kanal vardı sene sene yorumluyorlar tek gözüken 2 sene önce patlama olduğu, geçen sene sayının azaldığıydı bakalım bu sene ne olacak. Tabi bizim ülke için çok bir şey değişmiyor kazanan 2-3 bin kişi felan oluyor ama başvuran sayısı önemli

Bana çıksın numaram 3 bin bile olsa taşırım dosyayı en azından erkenden alır erkenden gitmiş olurum Ankara yı asla beklemem ne kadar erken o kadar iyi

• ⭐⭐

@Darko kazandığınız anda case number bakıp süreç başlamadan dosya taşımak ben olsam malezyaya taşırdım orası çok daha yardımcı oluyor gibi geldi 2023 13000 2024 6000 bile bulmadan bitiren ankara 2025 nerde bitirir bilinmez ama iyi bir yerde bitirmeyeceği kesin

• @salih-atilla, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Darko kazandığınız anda case number bakıp süreç başlamadan dosya taşımak ben olsam malezyaya taşırdım orası çok daha yardımcı oluyor gibi geldi 2023 13000 2024 6000 bile bulmadan bitiren ankara 2025 nerde bitirir bilinmez ama iyi bir yerde bitirmeyeceği kesin

Abi ümidimi kestim Dv lotteryden. Beklemekle olmuyor ben harekete geçtim. Biraz masraflı oluyor, daha da olacak gibi ama olsun.
    Sizin kadar şanslı değildim be abi 🙂 Yıllardır başvuruyorum başvuruyorum olmuyor.
    Sizin için güzel bir başlangıç olur inşallah, saygılar abim.

• ⭐⭐

@Darko sen başvurunu yap hiç ummadığın anda kapını çalar ben 20 yıl çıkarsa gidemem diyerek başvuru yapmadım bu sene zamanı dedim oldu kısmet bu kapıyı ne zaman çalar bilemezsin

@Darko Başvuru sitesinin aylık ve yıllık tıklanma sayılarını inceleyen bir kanal vardı sene sene yorumluyorlar tek gözüken 2 sene önce patlama olduğu, geçen sene sayının azaldığıydı bakalım bu sene ne olacak. Tabi bizim ülke için çok bir şey değişmiyor kazanan 2-3 bin kişi felan oluyor ama başvuran sayısı önemli

Bana çıksın numaram 3 bin bile olsa taşırım dosyayı en azından erkenden alır erkenden gitmiş olurum Ankara yı asla beklemem ne kadar erken o kadar iyi

Umurım sana çıkar ve hayallerine kavuşursun.
    Öyle bir şans ki 2-3 sene üst üste de çıkıyor. 25 sene denedikten sonrada çıkıyor.
    Ben dv2026 için öylesine başvurcam. USA turist vizesi randevumu bekliyorum. Çıkarsa orada yatırımcı vizesi başlatıp, akabinde greencard yolu olan bir vize türüne geçiş yapmayı planlıyorum.

Bizim gibi gitmeyi çok isteyen herkes için hayırlısı olmasını dilerim.

Forumun tüm güzel insanlarına selam olsun 🙂

• @newbie97 buyurun efendim istediğiniz sayaç olsun 😃

Geçen sene de yapmıştım, sonra sonuçları beklerken görmüştüm; vay be ne günler geçti demiştim. Şimdi yine atayım, yine ne günler geçmiş derim.

• ⭐⭐⭐

@Darko Benim de bu sene son hocam artık has not been i görürsem sınırdan koşmaya gideceğim bıçak kemiğe dayandı

• ⭐⭐⭐

@dilmel Ömrümüz yeterse bu sayaçların da sonunu göreceğiz de bakalım sonumuz ne olacak...

• ⭐⭐⭐⭐

@Darko ankara sayesinde kazandığına bile sevinemiyorsun zaten çekilişten çıkartmaktan beter ediyorlar mülakat vermeyerek ama başvuru sayısı hiç bir zaman düşmez katılıyorum

@Darko Benim de bu sene son hocam artık has not been i görürsem sınırdan koşmaya gideceğim bıçak kemiğe dayandı

Dolma sardik baya uzun sürüyor yav... Anneme yardim edeyim dedim hahahahaha. Yemek yapmanin en güzel tarafi tek olunca istediğini yapabiliyorsun 😂

• ⭐⭐⭐

@rnc Ben diyetteyim baya aç dolaşıyorum hatta 1 saat kadar önce midem kazınıyordu hazırda yemek yok diye karpuz kestim yedim 😁

@rnc Ben diyetteyim baya aç dolaşıyorum hatta 1 saat kadar önce midem kazınıyordu hazırda yemek yok diye karpuz kestim yedim 😁

Geç oldu bu saatte yemek yenmez 🙂 karpuz da yenmez en iyisi erken yiyip yemek işini rafa kaldirmak. Tabi gece gece çalışmıyorsan orasi ayri oluyor.

• ⭐⭐⭐

@rnc Yemeyim diye hazırda bir şey bulunmuyor zaten evde ekmek bisküvi vb türevleri bulunmuyor 😁

• ⭐⭐

@newbie97 hahahahahaha koptum:)

• ⭐⭐⭐

@debbieLA77 Sonunu getiremedim o cümlenin

Bizdeki şansı deveye taksan deve kafasını kuma gömer olacaktı o 😁

• ⭐⭐⭐⭐

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Vallahi selected videosu sayesinde çok popüler oldu. Zaten Amerika’ya gelip her YouTube videosu çeken de başvuru zamanı başvurular başladı diye video çekiyor mutlaka. Onun da etkisi vardır.

• ⭐⭐⭐

@EzgiLera Nasıl başvurulur videoları sayesinde millet hatırlıyor genel olarak. Birde başvuru süreci çok uzun şöyle en azından 1 hafta olsa bu kadar başvuru olmaz

• pes etmek yok,, elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak diyorum ve dv2016 odasına giriş yapıyorum..
    birlikte bekleyelim bakalım..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |