Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
8.7k 918 438.9k 874
  • ⭐⭐⭐

@rnc Salondan mutfağa geçiş var tam açık olmasa da yarı açık mutfak direk salonla bağlantısı var

Benim hayattan zevk almam lazım yoksa benim de menemenin domatesini doğrarken keyif aldığım dönemler oldu :face_with_tears_of_joy:

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Salondan mutfağa geçiş var tam açık olmasa da yarı açık mutfak direk salonla bağlantısı var

Benim hayattan zevk almam lazım yoksa benim de menemenin domatesini doğrarken keyif aldığım dönemler oldu :face_with_tears_of_joy:

Hayattan zevk almak için para lazim :) Para işini çözersen %90 herşey tamam olur :grinning_face_with_sweat:

• ⭐⭐⭐

@rnc Benim ankara da bir arsam var ben küçükken almışlar 20 senedir duruyor

Bir araştırayım dedim bir forum buldum o ilçeden arsa sahibi dayılar doluşmuş arsanın durumunu deli gibi takip ediyor. Öyle ki ilçeye belediye yol yapım çalışması başlatmış hemen fotosunu çekip paylaşmışlar. Tabi sonradan kurban pazarı için yol yaptıkları ortaya çıktı hayal kırıklığı çektiler.

Belediye başkanına sürekli mail atmalar yardımcısı şu gün şurada olacaklar felan adamlar sürekli baskı kuruyorlar arsanın durumu ne olacak gelişme var mı diye

İlçenin durumu o kadar vahim ki 16 kat vermişler imar izni vermişler ama yol yok ondan inşaat başlamıyor. İmar planı hazırlıyor belediye sonra şehir planlamacıları itiraz ediyor iptal oluyor bu böyle 2-3 sefer devam etmiş

En son Mansur Yavaş buraya yol yapacağız diye paylaşmış twitterdan havalimanına gidecek olan önemli bir yol geçecek çünkü yolun ihalesi vs yapılmış sonra çat cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile tasarruf genelgesi adı altında tüm ihaleler iptal.

Anlayacağın hayattaki şansım bundan ibaret her konuda tam bir ışık yanıyor sonra çat bir engel :face_with_tears_of_joy:

Paranın beni bulma ihtimali sıfır :face_with_tears_of_joy:

@rnc Benim ankara da bir arsam var ben küçükken almışlar 20 senedir duruyor

Bir araştırayım dedim bir forum buldum o ilçeden arsa sahibi dayılar doluşmuş arsanın durumunu deli gibi takip ediyor. Öyle ki ilçeye belediye yol yapım çalışması başlatmış hemen fotosunu çekip paylaşmışlar. Tabi sonradan kurban pazarı için yol yaptıkları ortaya çıktı hayal kırıklığı çektiler.

Belediye başkanına sürekli mail atmalar yardımcısı şu gün şurada olacaklar felan adamlar sürekli baskı kuruyorlar arsanın durumu ne olacak gelişme var mı diye

İlçenin durumu o kadar vahim ki 16 kat vermişler imar izni vermişler ama yol yok ondan inşaat başlamıyor. İmar planı hazırlıyor belediye sonra şehir planlamacıları itiraz ediyor iptal oluyor bu böyle 2-3 sefer devam etmiş

En son Mansur Yavaş buraya yol yapacağız diye paylaşmış twitterdan havalimanına gidecek olan önemli bir yol geçecek çünkü yolun ihalesi vs yapılmış sonra çat cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile tasarruf genelgesi adı altında tüm ihaleler iptal.

Anlayacağın hayattaki şansım bundan ibaret her konuda tam bir ışık yanıyor sonra çat bir engel :face_with_tears_of_joy:

Paranın beni bulma ihtimali sıfır :face_with_tears_of_joy:

Valla Para bizi buldu da ne oldu pufff oldu :) Eğer yaşar isem birkaç yıl sonra belkim herşeyim çook güzel olucak o günleri de görürüm diye düşünüyorum.
    Ama kesinlikle moral bozmak yok hayat nereye götürür bilemeyiz ama belkide zamani gelince birşeyler düzene girecek ve hayret edeceksin. :)

Planlarim olmasa da sevdigim kedim var... Kedim benim herşeyim ben sevdiklerimi gerçekten çok sevdiğimi fark ettim hemde deli gibi.... Kedime aşkım diye bağırıyordum oda çılgına dönüp kapılarin kenarlarina tırmanıyordu mesela... Gelip seni yalamasi bile siniri stresi aliyor :)

• ⭐⭐⭐

Şu iki ayı da devirdik mi sayaç gelince dolar buralar herhalde :beaming_face_with_smiling_eyes:

Şu iki ayı da devirdik mi sayaç gelince dolar buralar herhalde :beaming_face_with_smiling_eyes:

eskilerden kim kaldi :)

• ⭐⭐⭐

@rnc Bu sene bence son 2 seneden daha az başvuru olacak gibi gözüküyor

Pasaport şartı kaldırıldı sosyal medya hypeladı başvurular uçtu. Geçen sene daha az başvuru oldu ve bu sene epey azalacak gibi. Ama bizdeki şansı deveye taksan deve hayattan soğur orası ayrı

@rnc Bu sene bence son 2 seneden daha az başvuru olacak gibi gözüküyor

Pasaport şartı kaldırıldı sosyal medya hypeladı başvurular uçtu. Geçen sene daha az başvuru oldu ve bu sene epey azalacak gibi. Ama bizdeki şansı deveye taksan deve hayattan soğur orası ayrı

dv2026 da Türk kazananlar daha fazla kazanamayacak. Ankara her sene daha da zorlaştırdı. Son sene yapmazlar onun yerine süründürmeye devam ederler bence...
    Başvuru sayısı düşmez tüm dünya genelinde birşey bu.
    Bakalım :)

• ⭐⭐⭐

@Darko Başvuru sitesinin aylık ve yıllık tıklanma sayılarını inceleyen bir kanal vardı sene sene yorumluyorlar tek gözüken 2 sene önce patlama olduğu, geçen sene sayının azaldığıydı bakalım bu sene ne olacak. Tabi bizim ülke için çok bir şey değişmiyor kazanan 2-3 bin kişi felan oluyor ama başvuran sayısı önemli

Bana çıksın numaram 3 bin bile olsa taşırım dosyayı en azından erkenden alır erkenden gitmiş olurum Ankara yı asla beklemem ne kadar erken o kadar iyi

• ⭐⭐

@Darko kazandığınız anda case number bakıp süreç başlamadan dosya taşımak ben olsam malezyaya taşırdım orası çok daha yardımcı oluyor gibi geldi 2023 13000 2024 6000 bile bulmadan bitiren ankara 2025 nerde bitirir bilinmez ama iyi bir yerde bitirmeyeceği kesin

• @salih-atilla, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Darko kazandığınız anda case number bakıp süreç başlamadan dosya taşımak ben olsam malezyaya taşırdım orası çok daha yardımcı oluyor gibi geldi 2023 13000 2024 6000 bile bulmadan bitiren ankara 2025 nerde bitirir bilinmez ama iyi bir yerde bitirmeyeceği kesin

Abi ümidimi kestim Dv lotteryden. Beklemekle olmuyor ben harekete geçtim. Biraz masraflı oluyor, daha da olacak gibi ama olsun.
    Sizin kadar şanslı değildim be abi :) Yıllardır başvuruyorum başvuruyorum olmuyor.
    Sizin için güzel bir başlangıç olur inşallah, saygılar abim.

• ⭐⭐

@Darko sen başvurunu yap hiç ummadığın anda kapını çalar ben 20 yıl çıkarsa gidemem diyerek başvuru yapmadım bu sene zamanı dedim oldu kısmet bu kapıyı ne zaman çalar bilemezsin

@Darko Başvuru sitesinin aylık ve yıllık tıklanma sayılarını inceleyen bir kanal vardı sene sene yorumluyorlar tek gözüken 2 sene önce patlama olduğu, geçen sene sayının azaldığıydı bakalım bu sene ne olacak. Tabi bizim ülke için çok bir şey değişmiyor kazanan 2-3 bin kişi felan oluyor ama başvuran sayısı önemli

Bana çıksın numaram 3 bin bile olsa taşırım dosyayı en azından erkenden alır erkenden gitmiş olurum Ankara yı asla beklemem ne kadar erken o kadar iyi

Umurım sana çıkar ve hayallerine kavuşursun.
    Öyle bir şans ki 2-3 sene üst üste de çıkıyor. 25 sene denedikten sonrada çıkıyor.
    Ben dv2026 için öylesine başvurcam. USA turist vizesi randevumu bekliyorum. Çıkarsa orada yatırımcı vizesi başlatıp, akabinde greencard yolu olan bir vize türüne geçiş yapmayı planlıyorum.

Bizim gibi gitmeyi çok isteyen herkes için hayırlısı olmasını dilerim.

Forumun tüm güzel insanlarına selam olsun :)

• @newbie97 buyurun efendim istediğiniz sayaç olsun :D
    https://logwork.com/countdown-fkwo

Geçen sene de yapmıştım, sonra sonuçları beklerken görmüştüm; vay be ne günler geçti demiştim. Şimdi yine atayım, yine ne günler geçmiş derim.

• ⭐⭐⭐

@Darko Benim de bu sene son hocam artık has not been i görürsem sınırdan koşmaya gideceğim bıçak kemiğe dayandı

• ⭐⭐⭐

@dilmel Ömrümüz yeterse bu sayaçların da sonunu göreceğiz de bakalım sonumuz ne olacak...

• ⭐⭐⭐⭐

@Darko ankara sayesinde kazandığına bile sevinemiyorsun zaten çekilişten çıkartmaktan beter ediyorlar mülakat vermeyerek ama başvuru sayısı hiç bir zaman düşmez katılıyorum

@Darko Benim de bu sene son hocam artık has not been i görürsem sınırdan koşmaya gideceğim bıçak kemiğe dayandı

Dolma sardik baya uzun sürüyor yav... Anneme yardim edeyim dedim hahahahaha. Yemek yapmanin en güzel tarafi tek olunca istediğini yapabiliyorsun :face_with_tears_of_joy:

• ⭐⭐⭐

@rnc Ben diyetteyim baya aç dolaşıyorum hatta 1 saat kadar önce midem kazınıyordu hazırda yemek yok diye karpuz kestim yedim :beaming_face_with_smiling_eyes:

@rnc Ben diyetteyim baya aç dolaşıyorum hatta 1 saat kadar önce midem kazınıyordu hazırda yemek yok diye karpuz kestim yedim :beaming_face_with_smiling_eyes:

Geç oldu bu saatte yemek yenmez :) karpuz da yenmez en iyisi erken yiyip yemek işini rafa kaldirmak. Tabi gece gece çalışmıyorsan orasi ayri oluyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

61

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k