DV 2020 istanbul adaylari burada mi?
-
Bende istanbul güngören arkadaşlar umarim mayısta çıkar hepimize .
-
Arkadaşlar çıkınca orada ve oraya daha gitmeden yardıma ihtiyacımız olacak birbirimize destek olmalıyız o dönemde. Oradakileri boşverin genelde ordakiler kendi dertlerindeler .
-
@ayvalik10 sizlerde haklısınız arkadaşlar.diyecek birşey bulamadım.
-
Herkese merhaba, ilk mesajım İstanbul'a olsun. Yardım etme-etmeme konusunda her iki tarafa da hak veriyorum. Askerlik yapanlar tecrübelerini hatırlasınlar, her telden insan mevcut. Evrim hanımın son videosunda sitem ettiği insanlar var mesela hatta Can bey vlogu kapattı vb. Kim ne kadar anlayıp ne alırsa o kadardır. Kadir Zora (@semavi) beyin son paylaşımlarından birinde araç telefon şarjı ve tutacağı mümkünse yanınızda getirin çünkü ayak basar basmaz ikinci adımınız araba olmak zorunda oluyor ve sıkıntı çekebilirsiniz demişti. Düşündüm bana mantıklı geldi aldım. Sen dinlersin mantıklı gelmez ne alaka adam ne saçmalamış diye düşünür bir de altına yorum döşeyip küfür edersin. Tamamen ne alıp almadığınla ilgili... Misal ben kesinlikle büyük konuşmak istemem ama elimden geldiğince herkese yardım etmeyi düşünürüm ama youtube kanalı mı? tövbeler tövbeler :) herkese bol şans, saygılar, sevgiler.
-
@sadikcagan ataköy çok başka abi doğup büyüdüğüm yer başka bir yere gittiğim zaman binalar boğuyo resmen :D
-
destek konusu çok farklı yerlere çekilmiş sadık abi herkesi kendisi gibi gördüğü için yardımlaşmak destek olmak konusunda çok güzel sölemiş aynı fikirdeyim
art niyeti olan insanlar illaki olacaktır ama konuyu farklı boyuta çekmeye gerek yok isteyen yardım eder isteyen etmez.insan ektiğini biçer bu hayatta
sadık abi sen gönlünü ferah tut :D iyi düşünelim iyi olsun :) -
@onursevgi fazla uzağa gitmene gerek yok ataköyden yolun karşısına şirinevler tarafına geçsen yeterli doğal yaşam işte orda emsal olarakta görebilirsin orayı :)
-
@onursevgi DV 2020 istanbul adaylari burada mi? içinde söyledi:
destek konusu çok farklı yerlere çekilmiş sadık abi herkesi kendisi gibi gördüğü için yardımlaşmak destek olmak konusunda çok güzel sölemiş aynı fikirdeyim
art niyeti olan insanlar illaki olacaktır ama konuyu farklı boyuta çekmeye gerek yok isteyen yardım eder isteyen etmez.insan ektiğini biçer bu hayatta
sadık abi sen gönlünü ferah tut :D iyi düşünelim iyi olsun :)eyvallah.iyi düşünelim ne yapalım.temennim hepimize çıkarda gideriz.kazananlar forumda paylaşırsa iyi olur.inşalah forumda ki herkese çıkar.gittiğimizde eminim birbirimize destek oluruz.
-
@sadikcagan umarım herkese çıkar abi aramızdan arkadaşlarımız o mutluluğu yaşar
-
Ümraniyedeyiz bizde. 7 mayısı dört gözle bekliyoruz. Amerika'nın aklımdan geçmediği bir gün bile olmuyor. inşallah bizede çıkar da 2020 de Amerikadan online oluruz. :)
-
Biz de Küçükçekmece'den. Umarım hepimiz düşük CN'lerle kazanırız ve hayallerimize kavuşuruz :)
-
@meraklıkedi inşallah çıkar.bende aynı durumdayım.yatıyorum amerika hayali kalkıyorum amerika hayali.her dakika aklımda.sürekli youtube deyim.video izleyip duruyorum.hayalim gerçek olana kadar çıkana kadar green card başvurusuna devam.
-
@raven inşallah.bir yandan çıkacak.bir yandan küçük numarayla kazanacağız.bir yandan mülakatı geçeceğiz offfff 😂
-
@sadikcagan kendinizi bukadar ezmeyin. sağlığınızdan olacaksınız allah korusun.
-
@uslanmaz 1 mayıstan itibaren sağlığınız açısından 100 metre yaklaşmayın levhası taşımalı :)
-
@uslanmaz :) birşey olmaz inş.
-
7 mayısta sonuçlar açıklanacak.7 mayıs öncesinde benim doğum günüm sonrasında çocuğun doğum günü.inşallah ikimizden birinini şansına çıkar bu sefer.
-
@sadikcagan inşaallah şansınız da bahtınız da açık olsun.
-
Maltepe den selamlar herkese
-
Herkese merhaba arkadaşlar.
Benim siz İstanbul grubuna bir sorum olacak. İstanbul'a yerleşmeyi düşünüyoruz. Siz yaşayanlar daha iyi bilir. Semt olarak ulaşım olarak verebileceğiniz tavsiye var mı acaba ? İnternette ki sitelerden evlere bakınca hepsi çok güzel ama çevreyi ve ulaşımı bilmediğimiz için kararsız kalıyoruz . Şimdiden teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum