Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• MHRS üzerinden aşı randevusu alarak, yarım gün harcamayınız. Son kullanma tarihi dolan aşıları sistemden düşemedikleri için, eliniz boş dönmek zorunda kalırsınız. Gideceğiniz sağlık kuruluşunu arayıp, aşı odasıyla görüştükten sonra, aşı var(son kullanma tarihini sorunuz) teyidi alarak gidiniz.

• @rarewonder Tekrar merhaba, telefona cevap verdiler. Unganlar yetkilisine sktlerin doldugundan, yeni asilarinda ne zaman geleceginin saglik mudurlukleri dahil hic bir yerde bilgisinin bulunmadigindan bahsettim. Evet durumu biliyoruz, eski asi belgeleriniz ile gelin biz o sekilde islem saglayacagiz dedi.

• ⭐⭐⭐⭐

@rarewonder

ABD Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezi (İngilizce: Centers for Disease Control and Prevention, CDC)

• @Mervc merhaba, 4 iş günü içinde onaylayacaklarını belirtiyorlar sitelerinde, bu süreyi geçtiyse randevu numaranızı belirterek mail atarsanız kısa sürede dönüş yapıyorlar, eşim ve benim randevu onayımız gelmişti ama kızımınki ulaşmayınca mail attım, aynı gün dönüş yaptılar, size de yapacaklardır

• @rarewonder unganlarda aşı için verilen ankara şehir hastanesine git konum doğru, genel hastaneden zemin kata covide aşısı odasının nerede olduğunu sor orada yapıyorlar snovac

• @yusufalak hocam hayırlı olsun. Kısmetin bol olsun. Umarım güzel huzurlu bi yaşam seninle olur. 🤲😇

• ⭐⭐

@enolawolfgang
    Teşekkür ederim hocam. Sanırım son dağıtımda sizede gelmedi. Çok üzgünüm birçok güzel insan beklediği güzel haberi alamadı.

• @Irmak-Deli Genel hastane bölümünde aşı biriminde Covid aşısının kalmadığını söyledir. Son kullanma tarihleri bitmiş. Unganlar kliniği bu durumun farkında, şu an unganların altında ki a4 cafedeyim ve covid aşısı olmadım. Randevu saatimi beklemekteyim.

• @rarewonder Tüm sürecin kolaylıkla geçmesini dilerim. Çıktığınızda aşı ile ilgili tekrar bilgi verebilirseniz sevinirim. O kadar teyit ettik ama insan yine de bir acaba diyor.. 🙂

• Merhabalar covid aşısıyla ilgili bir gelime var mı? Mülakata girip de aşı yaptırmamış olanlar varsa sıkıntı yaşadılar mı merak ediyorum.

• @Didem-G Sağlık kontrolü aşamasını geçtim sıkıntısız bir süreçti Covid aşısı ile ilgili bir proplem olmadı normal şekilde kan verme röntgen ve aşılar yapıldı. 310 dolar ödeme yaptım. 4 tane aşı yapılmış ama iki şırınga enjekte etti doktor. Bütün süreç 40 dakika kadar sürdü. Çalışanlar gayet profesyoneldi. Akşam saat 5 e kadar bir sorun olursa haber edeceklerini söylediler. Eğer bir sorun yok ise yarın 3 ile 5 arasında raporu alabileceğimi söylediler şu an beklemedeyim. Sabah 9 da idi randevum tüm işlemler bittiğinde 9 45 idi. 30 dolar Düzen labına verdim kalan miktar unganlar kliniğine ödedim. Hangi aşıların yapıldığını sormadım😆😆 o hasta önlüğü biraz garipsedim daha önce giymemiştim. Doktor bey normal soruları sordu. Herhangi bir hastalığın olup olmadığını veya düzenli kullandığın ilaç ayrıca sigara kullanımını sordu nereye gideceğimi sordu tüm bu süreç 5 dakika sürmedi. Düzen labında kan alan hanımefendi çok profesyoneldi gerçekten ağrısız ve sızısız bir kan verme işlemi gerçekleştirdi. Kısacası bu kadar korkulacak bir durum yok bence sakin olabilirsiniz.

• @rarewonder Harika, sizin adınıza sevindim. Bizim randevumuz 31 Temmuz'da , biz 4 kişi olacağız , umarım çabucak geçer darısı basımıza diyeyim. 🙂

• @Didem-G Sıkıntısız geçeceğine eminim ben günün ilk hastasıydım eğer sizin randevu saatiniz de erken ise bir sorun çıkacağını zannetmiyorum😂😂

• Bu sene 10 bini göremeyecek gibi Ankara.2023 de 25 Bin ile gidemedik 2025 de 13 bin ile gideriz inşallah

• @kafkaf 10 bin değil 6 bini bile göremeyecek büyük ihtimalle.

• @rarewonder, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@Didem-G Sağlık kontrolü aşamasını geçtim sıkıntısız bir süreçti Covid aşısı ile ilgili bir proplem olmadı normal şekilde kan verme röntgen ve aşılar yapıldı. 310 dolar ödeme yaptım. 4 tane aşı yapılmış ama iki şırınga enjekte etti doktor. Bütün süreç 40 dakika kadar sürdü. Çalışanlar gayet profesyoneldi. Akşam saat 5 e kadar bir sorun olursa haber edeceklerini söylediler. Eğer bir sorun yok ise yarın 3 ile 5 arasında raporu alabileceğimi söylediler şu an beklemedeyim. Sabah 9 da idi randevum tüm işlemler bittiğinde 9 45 idi. 30 dolar Düzen labına verdim kalan miktar unganlar kliniğine ödedim. Hangi aşıların yapıldığını sormadım😆😆 o hasta önlüğü biraz garipsedim daha önce giymemiştim. Doktor bey normal soruları sordu. Herhangi bir hastalığın olup olmadığını veya düzenli kullandığın ilaç ayrıca sigara kullanımını sordu nereye gideceğimi sordu tüm bu süreç 5 dakika sürmedi. Düzen labında kan alan hanımefendi çok profesyoneldi gerçekten ağrısız ve sızısız bir kan verme işlemi gerçekleştirdi. Kısacası bu kadar korkulacak bir durum yok bence sakin olabilirsiniz.

Kaç tüp kan alıyorlar

• ⭐⭐

@kafkaf

6000 ni görmedi bile diye biliriz.

• @geçmiştengeleceğe 1 tüp kan aldılar benden.

• Merhabalar. Ben daha önce psikiyatrik tedavi görmüştüm bir süre ilaç kullanmıştım. Sağlık mülakatına giderken bununla ilgili bir evrak almam gerekir mi acaba?

• Merhaba, ben halihazırda tedavi gördüğüm için epikriz, tedavi planıyla birlikte ilaçlarımı götürdüm. Yanlış bilgilendirmek istemem ama eğer hastanede yatmadıysanız, ameliyat olmadıysanız herhangi bir ek dosya götürmenize lüzum yoktur diye düşünüyorum. Zaten Unganlar'ın sitesinde götürmeniz gereken evraklar listesinde bütün bilgiler mevcut Esra Hanım, siteye bir göz gezdirin isterseniz tabi Ankara'da alacaksanız sağlık raporunu. Hoca zaten size bu soruları soracaktır. Önemli olan kendinize ve çevrenize zarar vermemiş hatta vermeyecek psikolojide olmanızdır. @Esra-Siren

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |