Sayın üyeler selamlar
2023 Eylül ayında Ankara'da girdiğim vize mülakatı sonucu vizemi aldım, devamında da iki arkadaşım ile beraber güzel bir New York seyahati gerçekleştirdim. (Vize başvuru sürecimde bu forumdan çokça faydanlanmıştım hepinize tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum)
Şimdi Ocak Ayında aynı arkadaş grubumuzla Los Angeles’a gitmek üzere planlar yapmaya başladık lakin bu sefer kız arkadaşım da gelmek istiyor. Şimdi bu konu hakkında sizlere bazı sorularım olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
1- Ankara başvuruları özelinde 20 Ocak 2025 tarihinden önce randevu bulabilmek mümkün müdür acaba?
2-Mümkün değilse internette gördüğüm üzere bazı şahıs ve kurumlar belli ücretler karşılığında randevu tarihlerini ücret karşılığında yakın tarihlere çekebildiklerini iddia ettiklerini gördüm. Bu tarz servisler gerçek ve güvenilir mi acaba?
3- Lakin söz konusu bu hizmetler gerçek ise forum özelinde aranızda bu hizmetler faydalamış olup önerebileceğiniz bir şahıs veya şirket mevcut mu?
4- Kız arkadaşım anlık olarak yeşil pasaport sahibi fakat mart 2025 tarihinde son buluyor ve yaşı dolayısıyla da yenileme hakkını kaybediyor. Doğal olarak kendisi görüşmeye de götürmek için bordo pasaporta başvuracak lakin süre kaybetmemek adına yeşil pasaportla vizeye başvurup görüşmeye vizenin basılacağı yeni bordo pasaportu götürebilir miyiz? Veyahut bordo pasaportun çıkmasını bekleyip onunla başvurmak daha mı mantıklı acaba?
5- Kendisi an itibariyle yüksek lisans öğrencisi olup aynı zamanda full time olarak çalışmaktadır. DS-160 formunu doldururken mesleki ve eğitim kısımlarını nasıl doldurmak gerekir.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler