Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tncymz Peki görüşme kanıtları dışında hem geçmişe ait hem günümüze ait wp yazışma kesitleri koyalım mı ilk dosyaya. Geçen sene görüştük ve ilişkimiz devam ediyor manasında. İşlerinden dolayı gelemedi. Zaten dediğiniz gibi, mülakata kadar 2 defa kesin görüşmüş olacağız, ama avukatlar işleri karıştırıyor nedense. Benim 1 ay önceki iş için turistten ret almış olmam neden etki etsin anlamadım.

• Son zamanlarda sağlık randevusuna giden var mı? Covid aşısını hala zorluyorlar mı?
    Bir de bu yaptıkları kan tahlilinde bu aşıların bağışıklığına mı bakılıyor hangisi gerekli diye?
    Bilen varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim. Ne tele ne e-mail'e bakıyorlar.

• @tnamli turistten ret almak etkilemiyor.

• Dosya numaramızla sürecimizin hangi aşamada olduğunu hangi siteden öğreniyoruz arkadaşlar

• @Doğuş-Yavuz bu bilgileri nereden ediniyorsunuz tam olarak ? Hangi siteden ? Lütfen yardımcı olurmusunuz bana da uscs numarası var ben de

• Arkadaşlar iyi günler .Lütfen bana yardımcı olur musunuz .Elimde uscs numarası mevcut .Dosyamın akıbetini nereden bakarak öğrenebilirim ??

• @mertem441 uscis numarası derken Noa1? Noa2? Uscis check case status yazıp girin

• @Nugbug şükür ready oldu sonunda, kasıma randevuyu almanın üzerine. Haber vereyim dedim🙏🏼

• @legolas01 ben 7 ay once amerikaya geldim. randevu sureci biraz zorlu bi surec ama aldiktan sonra rahatlarsiniz. randevu saatinizden 1 saat once giderseniz interviewe erken girme sansiniz olur. guler yuzlu olmayi, istediginiz zaman turkce translator alacaginizi unutmayiniz 🙂 iyi sanslar

• ABD yasalarına uygun olarak aşı yaptırdığınızı gösteren belgeleriniz var mı?

Arkadaşlar DS160 forumda böyle bir soru var. 30 yıl once ilkokulda okula gelip aşı yaptılar. Bu aşı bilgilerine nasıl ulaşabilirim bilmiyorum. Edevlette aşı bilgisi görünmüyor. Bu soruya hangi cevabı vermeliyim?

• @Fikret54 Evet deyip geçin. Zaten Doctorun ofisinde aşı olacaksınız.

İl sağlık'ı aradım. Aşılara ulaşamayacağımı ama enfeksiyon hastalıkları bölümünden bağışıklık testi isteyebileceğimi söylediler.

Ben de Doctorun ofisinde yapılan kan testiyle bu bağışıklığa bakılıp bakılmadığını merak etmekteyim. Bakılıyorsa gidip ekstra yaptırmaya gerek yok. E- mail ya da telefon asla ulaşamıyorsunuz gerçi...

• Merhabalar, ankaraya giden arkadaşlar aydınlatabilirse çok sevinirim, konsolosluk ve unganlar ofisi aralığı uzak mı? Konsolosluga yakın nerede kalınabilir? Nasıl bir program oluşturabiliriz 2 gün doktor muayenesi ve randevu için yeterli midir teşekkürler

• @tnamli tabiki nereden iletişim kuruyorsanız bunları sunman gerekiyor. Ben instagram wp Messenger hepsini göstermiştim. Yani bol bol kanıt götürün mülakat bu sürecin en kolay aşaması. Hayırlı olsun inşallah

• @kittyze beni dinlerseniz randevudan 2-3 hafta önce gidip muayeneyi aradan çıkarın. Bazı durumlarda balgam testine takılma durumunuz var böyle bir durumda 1-2 ay fazla beklemek gibi. Eğer testlerinizde bir problem yoksa mülakattan 2 gün önce muayeneye giderseniz bu süre yeterli olacaktır. Bugün muayeneye gidersen ertesi gün öğleden sonra sonuçları alırsın ve diğer gün mülakata gidebilirsin. Unganlar ve konsolosluk çok yakın değil. Googleden araştır en yakın otele git ben şimdi çok hatırlamıyorum

• Merhabalar, 16 Ağustos'ta konsoloslukta randevum var ve öncesinde doktor muayenesine gitmem gerekiyor. Doctorun sitesinden randevu almak için girdiğimde Ağustos başına kadar tüm tarih ve saatler üzerinde x işareti var sanki hepsi doluymuş gibi. Bilgilerimi doğru giriyorum fakat bir türlü randevu tarihi bulamıyorum. Benim gibi doktor randevu problemi yaşayan oldu mu? Telefonla aradım, mail de attım fakat bir türlü ulaşamıyorum.

• ⭐⭐

@Valravne kardes Zaten randevuyu iki haftadan daha fazla erkene alamazsin bu yuzden sistem bu sekilde calisiyor Sen alirsan Mulakat tarihi senden once alanlar Nasil sira bulacak Yani bu normal bir durum O yuzden bence agustosun basinda al randevuyu. Bir gun ankarada Kal sonuclarini alip Geri don. Yada. Kalmak istemiyorsan muayeneye gir sonra 15 agustosta urgana git sonuclarini ertesi gunu mulakata girersin ama emin ol. Sonuclarinda sorun olmadigina

• Covid aşısı bulunduğum ilde de Ankara’daki şehir hastanesinde de yok. En son geçen hafta cuma günü bitmiş ve ne zaman geleceği bilinmiyor. Haftaya vize randevum ve doktor randevum var. Aşıyı yakın zamanda olan var mı? Nerede oldunuz? Acil çözmem lazım.

• @liliy06 Özel hastanede para karşılığı yapıyorlar. Ben bir tanesine sordum 1150 TL dedi. Unganlara ve konsolosluğa bu konuda ulaşmaya çalışıyorum ama açan yok. Toplu mail atılabilir.

İl Sağlık Müdürlüğü'nü arayın. Sistemden bakıp nerede olduğunu söylüyorlar.

Hatta Ankara'daysanız Ungan ofisine gidip bizzat sormanız mümkün mü randevu öncesi gidip?

• @Nugbug Ankara’da değilim maalesef randevumdan 1 gün önce orada olacağım ama geç olacak zaten öncesinde çözmeye çalışacağım. Sağlık bakablığını aramamı söyledi şehir hastaneleri ben de arayıp bir talep oluşturdum geri dönüş yapmalarını bekliyorum. 184 ğ arayıp durumunuzu anlatıyorsunuz. İsterseniz siz de öyle yapın. Ben de özel hastanelere sorayım yaparlarsa artık uğraşmamak için öyle yaparız en kötü ihtimalle. Covid aşısı ülke genelinde 17 Temmuz’da toplatılmış şeklinde bilgi aldım ben. Doğruysa çok garip bir durum. Genel anlamda talep olmayabilir ama böyle özel durumlardan sağlık bakanlığının haberi mi yok …

• @liliy06 bende şu nu anlamıyorum gerçekten, virüs yok herhangi bir yayılma riski yok bulaş durumu zaten yok geçeli yıllar oldu neyin aşısı istenilmekte bizlerden ben anlayamadım. Ülkemizde olanları görmüyor musunuz sağlık sorunlarından insanlar mafoldu lakin benim sağlık sorunum var immün sistemim baskılanıyor asla olamam, olmadım da. Yasaklarda da full dışarıdaydım iznim vardı, öldürücü bir virüs ırk,mezhep,insan mı seçer? Pozitif çıkanın yanına da gittim ben bağışıklığı baskılanan bana nasıl bulaşmaz… Dağ gibi adamdı benim Babam hiç bir sorunu yoktu bu aşı ve verilen verem ilaçlarından sonra pozitif olunca eve getirdikleri hani… içtikten sonra adam demans oldu ve 5 beyin plakası tıkandı şu an hızlı şekilde ilerliyor ve unutuyor a dan z yi. Aşı öncesi şart koşulup imza aldılar yoksa fahrettin kocayı dava edecektik sağlık bakanlığıyla beraber, Sonra adımız komplo teoristi çıktı ortamımız da ama şimdi özür diliyor benden alayı. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak benim muayne günümde de bilgi vereceğim saygılar sevgiler.

Benzer Başlıklar

• 61
  • 1
  • 1589
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |