Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @barack, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@eko merhaba mülakat için adınıza sevindim merak ettiğim konu var bu süreci ne zaman başlattınız, eşiniz greencardlı mı vatandaş mı

Merhaba,

Süreciniz epey hızlı ilerlemiş. 4 ayda DQ olmuşsunuz. Sizin adınıza sevindim ve nasıl böyle hızlı olduğunu merak ettim.

Başvuru yapan eş ordu mensubu muydu?

• Aslında hızlı ilerlemedi. 2020 yılının sonundan beri sürecin içindeyiz. Hala da bitmedi 🙂 Umarım mülakat günümüzden sonra rahatlayacağız. USCIS'ten 21 ay sonra onayımız geldi. Ardından documentarily qualified olmamız da 6 ayı buldu. Eşim vatandaş da olmadığından vize bülteninde current olmayı da 14 ay bekledik. Yani kısacası 3,5 yılı devirdik.

• @49leon nasil olur. ustelik bizden 6 ay once basvurmussunuz. Ne olacak bu sureclerin hali:/

• @ICu hayır peder yürütüyor süreci sürekli uğraşıyor hızlandırma falan filan birsürü avukatla çalışıyor ama maalesef bültene takıldık keşke bi çözüm olsa

• VB çıktı
    ilerleme yok gerilme de yok

• @Mahsun-Çabat getçekten çok kötü bir durum ilerlemede yok inşalah kısa sürede sonuç alırız

• Yine ilerlememiş umarım bi hayır vardır bu işte umarım yığılma azalıyordur yoksa işimiz çok zor

• Filling date June 2024 olmuş birde f2b de ilerleme olmuş gibi duruyor fiscal year da son ay kaldı bakalım bu bulettin işi enteresan kimse tahmin edemiyor

• @Shady-El-Shazly amerika içi hızlı bu yıl hazirana kadar olanlar hep current olmuş

• Bu arada ssn için bir update vereyim ilave bir başvuru yapmadan ülkeye giriş sonrası 1 haftada geldi. Pastik gc yi bekliyoruz bakalım kaç zamanda gelecek

• @yasmin982 evet doğrudur
    Aslında b1/b2 alıp gidip orada AOS yapayım diye düşünüyorum! B1/b2 şimdi vermezler ama denemekten fayda var

• @yasmin982 Ama green card başvurusu yapabilmek için current, kartı alabilmek için yine diğer tarihi bekliyoruz.

• PD den bu yana 31 ay oldu dile kolay halen USCIS onay vermedi onay verecek te NVC gidecek sonra DQ olacaz da mülakat alacaz da iyice umutsuzluğa kapıldım sadece USCIS onayı bile 31 aydır gelmedi

• @memol1994 hocam sizinki ortalama tarih olan 24 ayın çok üstüne çıkmış bu kadar da bekletilmez eksik yada extra bilgi belge isteyorlar sa desinler o da yok.

• @memol1994 çok can sıkıcı olmuş gerçekten. USCIS'in belirttiği processing time'ı aştıysa ilgili süre, bir inquiry doldurabilirsiniz diye biliyorum. Aşağıdaki linki bir inceleyebilir misiniz?
    https://egov.uscis.gov/e-request/displayONPTForm.do?entryPoint=init&sroPageType=onpt

• En mantıklısı f2a süreçlerine başlamadan b1/b2 vizesi almak sonra da AOS yapmak yoksa 4 sene beklenecek süre değil anlaşılan sürelerde azalmıyor birde Trump geliyor gibi sanki me edeceği belirsiz.

• @eko merhabalar bizimde 27 ay oldu formu doldura bilirmiyiz

• Merhaba, ben sağlık muayenesi için randevu aldım fakat pasaportumun aralık ayında süresi biteceği için yeni pasaport başvurusu yaptım. Unganların attığı mailde geçerli bir pasaport getirmeniz yazıyor o nedenle randevuyu ertelemek durumunda kalacağım. Sağlık muayenesini başka bir tarihe ertelersem sorun olur mu? Bir de sağlık muayenesi için randevu alırken eski pasaport numaramı girdim ama yenisi geldiğinde yeni pasaport ve eski pasaportum ile gitsem bir sorun çıkar mı yoksa pasaport numarası güncellenebiliyor mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler 🙏

• @49leon aşağıya bir link bıraktım. Bu linkin en altında "When is your receipt date?" yazıyor. Receipt date'inizi USCIS tarafından tarafınıza yapılan notice of action belgesinde bulunan "received date"e göre doldurabilirsiniz. Ardından ya "Your case is processing normally" ya da "You can send us questions about your case by submitting a Service Request online" bilgisi alacaksınız. İkincisini alırsanız inquiry gönderebilirsiniz.

Link: https://egov.uscis.gov/processing-times/

• @patron3535 Ortalama süre 35.5 ay gösteriyordu California şimdi onuda kaldırdılar ve tüm göçmenlik bürolarının ortalama süresi olarak 85 ay gösteriyorlar 😃

yani malesef şaka gibi bir sürecin içerisindeyim bu süreleri aşmadan da iletişime geçmemde hiç bir açıklama yapmıyorlar sürecin normal olduğunu söylüyorlar

Benzer Başlıklar

• 1360
  • 1589
  • 965
  • 17026
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |