Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Easychamp bahsettiğim konu kendi vatandaşı dışında bir ülkeye resmi olarak mülakat veriyor mu. Mesela ankaraya iranlıların gelmesi, frankfurta ukraynalıların vs gibi bilinen konsolosluklar. Onun dışında bir konsolosluğa oturumsuz dosya taşıyor diye 2-3 ay boyunca diye bu kedeye koyamayız zaten

• Arkadaşlar selam, hepinizin yazan ellerinize sağlık, hepsini okuyarak tecrübelerinizden faydalanmaya çalışıyorum.

Yazılanları okudukça 41xx'li CNlerin de zora girebileceğini düşünmeye başladım, sizce dosya taşımayı düşünmeli miyim? Ekim bülten numaralarını görmek de tutarlı bir tahmin yapmamıza yetmiyor anladığım kadarıyla.

Oldu ki dosyayı -atıyorum- Hong Kong'a taşıdım ve oturumum olmadığından sebep ret aldım, tekrar Ankara'ya dosya taşıma yaptığımda mülakat alma şansım var mı? Varsa CN'ye göre mi tekrar mülakat alırım? Son günlerde bunlar kafamı kurcalamaya başladı, belki cevabını kaçırdığım şeylerdir eğer öyleyse affınıza sığınıyorum

• @Emre-Kurtulmuş peki onay sayfasını randevu da istiyorlar mı asıl talihlinin var

• @onuru Coğrafya ve ülke kaderindir sözü bir kez daha çarpıyor yüzümüze.

• 2025 excel tablosunda bence çok az kişi var. İlerleyen süreçte daha fazla kişi veri girişi yapacaktır tabi ki buna şüphe yok ama geçtiğimiz senelerden daha az olacak gibi geliyor bana. Sizce henüz kazandığından bile haberi olmayan veya forumu keşfetmemiş çok fazla kişi var mıdır?

• ⭐⭐

@lesnarhomie genelde kazanan sayısının 1/3 oluyor

• ⭐⭐⭐⭐

@zeynepebe, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba değerli forum üyeleri☺
    ABD turist vizemiz var Aos yapmayı düşünüyorduk lakin 3 kişi için maddi olarak çok zorlanacağımız bir süreç olacak. Yeşil pasaportumuz olduğu için kcc ile Viyana’ya taşıma talebi göndermek istiyorum. Viyana oturumumuz yok dil okuluna kayıt olmak mantıklı olur mu ? Eğer her ihtimalle mülakat alamazsak Aos için geç olabilir mi ? Engin tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim ☺

AoS süreci normalde 4-5 ay sürüyor ama sürecin sonlarına doğru daha kısa sürdüğü de oluyor. Tabi sürecin sonunda vize biterse eliniz boş da dönebilirsiniz. Bence Viyana sizin için daha iyi olabilir. Ama sıkıntılı bir durumda yine AoS planını geç olmadan devreye sokun derim. Sizin numaranıza kadar vakit var, o sırada sürecin gidişatını, konsolosluğun tavrını mutlaka takipte olun.

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

2025 excel tablosunda bence çok az kişi var. İlerleyen süreçte daha fazla kişi veri girişi yapacaktır tabi ki buna şüphe yok ama geçtiğimiz senelerden daha az olacak gibi geliyor bana. Sizce henüz kazandığından bile haberi olmayan veya forumu keşfetmemiş çok fazla kişi var mıdır?

Sadece dışarıdaki kişiler değil, forumda da excele kendini kaydetmeyen kişiler oluyor maalesef. Önceki senelerde telegram grubuna katılmanın şartıydı excelde kayıtlı olmak. O yüzden daha çok kayıt oluyordu excelde. Ama artık telegram kurulmadığı için insanlar kendilerini excele kaydetmiyor maalesef. Ama yine de süreç ilerledikçe sayı artacaktır.

• Merhaba mülakat sırasında bizi yetersiz bulduklarında mi bizim sponsor göstermemizi istiyorlar ? Böyle bir durum ne gibi konularda yaşanır sizce

• @EzgiLera çok teşekkür ederim öneriniz için ☺☺

• umarim 2024 secimlerinde trump secilmez yoksa 2020de yaptigi gibi vize yasagi getirirse (ki büyük ihtimal yapacak) bütün cektigimiz stres bosa gider düsünmesi bile insani geriyor

• @rezanclz Kapsamı neydi vize yasağının ?

• @fahriakc https://yesilkartforum.com/forum/topic/3304/trump-ın-göçmenliği-durdurma-kararı-nisan-2020?page=1

forum aramasına “vize yasağı trump”yazarsanız daha fazla başlık görebilirsiniz

• @rezanclz önce Google a yazarak aratmayı denedim birşey çıkmadı buldum okudum tşk. 2020- 2021 yılında olduğu gibi bir kriz ( pandemi ) yok Abd de. Aslına bakarsanız Abd nin green cardlılara ihtiyacı var bunun Trump da farkındadır sanırım. Green card alıp gidenler tutunmak için her işi yapacağız. Bu da her işi yapmak istemeyen Abd nin işine geliyor. Trump ın yasal yolla gelenlere değil de sınırlardan kaçak gelenlere yönelik tedbirleri olacağını tahmin ediyorum. Yani umarım böyle olur ve isteyen herkes vizesine kavuşur.

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz vize yasağı getireceğini sanmıyorum tekrardan onu getirmek için şu anda bir bahanesi yok çünkü. Göçmenlik karşıtı biri olarak pandemi o zaman için eline çok güzel bir koz oldu ve şansını denedi. Ancak benim düşünceme göre komple göçmenliği zorlaştırıcı yönde hamlelerini görmek mümkün olabilir tabii ki bu noktada bazı göçmen vize kategorilerini muaf tutacaktır diye düşünüyorum yüksek ihtimalle eş ve aile vizeleri, EB5 vs gibi özel vizeleri

• @Emre-Kurtulmuş bence secilirse ilk isi sinirdan gecenlerin sürecilerini asiri zorlastirmak olacak (ki bence bunu yapmali cünkü sinirdan atlayan kampta max 1 gün kalip cikiyor) DV sürecine umarim bir sey yapmaz konsolosluklarla yeterince ugrasiliyor bir de trump etkeni olursa artik insanlar cekilisi kazandigina sevinemeyecek bile sans bizimle olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz eş ve aile vizelerine dokuncağını sanmıyorum yüzlerce insan kullanıyor yazdığımı yanlış anladınız sanırım. Zorlaştıracağı vizeler bana kalırsa eş ve aile birleşimi ve EB5 vizesi dışındakiler olacaktır.

• ⭐⭐⭐⭐

@arfarsln göremezsiniz ancak excell listesinin güncelliğine göre tahmin edebilirsiniz biraz

• @Emre-Kurtulmuş evet hocam yanlis okudugumu anlayinca düzelttim metinimi

• ⭐⭐

@rezanclz selamlar, britsimon in konuyla ilgili yorumu asagiya birakiyorum. 5.55 inci dakika basliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |