Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
3.2k 156 238.3k 173

• @Riethian, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@loups Hayırlı olsun. Net bir şey söylemek tabiki mümkün değil. Ama ben kendi bakışımı örnek göstereyim. 12/2023 LC giriş tarihim. 2027 ortası diye plan yapıyorum. Ben biraz geniş tutuyorum psikolojik açıdan :) Erken olursa ne ala.

Teşekkürler. Siz en kötüsüne adapte olmuşsunuz😊 ben 18-24 ay aralığında olur diye tahmin etmiştim LC den sonraki süreci.

• LC dosyalanan arkadaşlara buradan da tebrik ediyorum.Umarım hepimizin süreci kolay ve hızlı ayrıca maddi açıdan da elimiz rahat gideriz.
    Bu arada imza konusunda çok becerikli olmadığım için direk gördüğümü copy-paste yaptım umarım itici durmuyordur. :)
    @Riethian bence 2026 ortası hepimize çok güzel haberler gelecek. :) Haklı çıkarsam o tarihe geldiğimiz de bir tebrik mesajı alırım. Lol :)

• ⭐⭐

@loups hayırlı olsun süreciniz. 18-24 ay öngörünüz lc onayından sonra mı. Lc girişi mi

• herkese merhaba 1 temmuz itibarı ile LC girişim yapıldı. aos tercih ettim. şimdi sıra beklemede :smiling_face:

• ⭐⭐

@halilarda60 Hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐⭐

Mayıs 2024 Vize İstatistikleri ( konsolosluklarda basılan vize sayıları):

Toplam vize sayısı:

• EB3 Other Workers ( EW ) : 559
    • EB3 Professional & Skilled ( E3 ) : 1858

Ankara'da basılan vize sayısı:

• EW: 5
    • E3: 7

TR vatandaşlarının aldıkları vize sayısı:

• EW: 1
    • E3: 5

EW kategorisinde en çok vize basan 3 konsolosluk:

• Ciudad Juarez / Meksika: 123
    • Manila / Filipingler: 105
    • Johannesburg / Güney Afrika: 49

• @halilarda60 Hayırlı olsun Halil Bey. Sabrı bol sıkıntısız bir süreç geçirmenizi dilerim :)

• ⭐⭐

@tufank Unskilled'da Ankara yabancılara çalışmış :)) Teşekkürler :folded_hands:

• @berkibirdinc teşekkürler Berki bey, artık toprak sayiliriz 😊

• @mesut1905, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@loups hayırlı olsun süreciniz. 18-24 ay öngörünüz lc onayından sonra mı. Lc girişi mi

Teşekkürler. LC dosyalandıktan sonra. Öylesine tahmin benimki.

• Hayallerinizi gerçekleştirmek için atmış olduğunuz adım ile ilgili heyecanlı sürece hoşgeldiniz Halil bey
    Süreciniz hayırlı olsun

İleride yeni hayatınızda Amerika da yazacağınız hayat hikayenize 🥂🥂🥂

• @memo8083 çok teşekkür ederim. umarım hayallerimize hepimiz en kısa zaman da ulaşırız. mc donald's da görüşmek üzere ::smiling_face:

• @mesut1905 teşekkürler Mesut bey darısı size inşallah

• @Riethian genel bı sıkıntı var ankara buyukelcılıgınde bır kac yıldır. yabancılara daha fazla hızmet verıyor. hadı gocmen olmayan vıze turlerıne gıden gerı gelmıyor gozuyle bakıyorlar bı nebze anlıyorum ,gocmen olan vıze turlerıne ne kasıtları var anlamadım gıttı hala.ınsanlar kacak gelmek yerıne yasal yollardan gelıyor. zaten uzun bır surec , kacak gıdene calısma ıznı , yasal yollarla gelemeye calısana bekleyın sız. zaten cok uzun ve zorlu bı surec. vıze bultenı, brokrası, bırıken dosyalar bır de mulakat ıcın uzun bekleyısler. catır catır vıze veren , mulakat veren buyuk elcılıklerde ıs yogunlugu yok mu. valla dv talihlileri excel tablosunu gordukce ben bıle kahroluyorum.baska buyuk elcılıkler 20 bınlere mulakat verıyor ankara 7-8 bınlerde yanlıs hatırlamıyorsam.

• @halilarda60 hayırlı olsun. bol sabırlar .herkese dedıgımız gıbı safak saymayın.hayatınıza devam edın. zaman bı sekılde akıyor

• ⭐⭐

@deckerloki Valla bütün ortadoğu bizim üzerimizden geçiyor sanırım :)) Anlamadım gitti. Bizim beklememizin veya süreçlerimizin kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum. Umarım artık bu süreçler olağan ve daha insani sürelere iner. Eb3vize'den Orçun Bey USCIS'in Ankara ve Katar'da açacağı ofislerin Ankara'nın elini hafifletip diğer süreçlere doğrudan etkisi olacağını belirtmişti. Bekleyip göreceğiz.

• @deckerloki teşekkürler. önemli olan sıraya girmek, gerisi geçip gider bir şekilde. sizin de süreciniz hayırlı olsun.

• Merhaba arkadaşlar sizce bu ay vize bültenin de eb3 other kategorisi ilerler mi ? Bir de mali yıl Eylül mü Ekim mi acaba ? Mali yılda umarım iyi bir ilerleme olur DQ Mart ayında oldum 2022 benim hala bekliyoruz 2021 de başladı benim başvuru 3,5 sene olacak neredeyse

• @halilarda60 tesekkurler:thumbs_up_light_skin_tone:

Benzer Başlıklar

• EB-3 vizesi aldıktan sonra ABD'ye giriş-çıkış yapmak

5
    2 Oy
    5 İleti
    941 Bakış
    S
    @tufank Tesekkurler Hocam simdi I 140 iptal mi geri cekildimi ne durumda dir amerikadaki avukata mail attik bakalim ondan gelecek cevaba gore ilerlemeye devam edecegiz
  • EB-3 Vizesi Hakkında - İş Garantili?

60
    1 Oy
    60 İleti
    7k Bakış
    M
    @charon sizin dediğinizi anladım. Burada riske edilen şey 3 sene yerine e2 yatırım sermayesi ve geçen süreçte ne kazanıp ne harcadığınız olacak sizin dediğiniz gibi olabilir . Bu hafta karşılıklı görüşmelerin sonucunda istanbul'da amerikalı bir real estate developer ile anlaştım ve çoğu zaman türkiye de kısa ziyaretler olmak üzere 15-20 gün amerikada olmak üzere çalışmaya başlayacağım turist vizem olduğu için amerikada yasal çalışmayacağım ama primler ve maaşın bir kısmı amerikadan yatacak belki history oluşması açısından avantaj olabilir diye düşünüyorum, 3 ay sonra şirket üzerinden eb3 e amerikadan başvuruyor olmak türkiyeden başvrumaya kıyasla süreci ne kadar kısaltır deneyimi olan var mı ? Teşekkürler,
  • E3 Vizesi

Kilitli İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    F
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1363/employment-based-green-card-is-sponsorlugu-ile-yesil-kart-basvurulari
  • 0 Oy
    972 İleti
    63k Bakış
    ari luliA
    @smyael çok teşekkür ediyorum bölgeleri nereden nasıl araştıracağım bir fikrim yok ama 3 iş de aynı şirkete ait anladığım kadarıyla bakalım hayrolsun artık
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k