DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @cttl tartışmaya girmek niyetinde değilim, uzamaması için bir cümleyle yanıtladım. Sürecinizde kolaylıklar


  • @onuru bu arada kcc mail adresi neydi ve ne sekilde dolduracagiz peki cn number vs


  • Ankara Elçiliğine mail attım. 2024 de yoğun olduklarını ve az sayıda dv görüşmesi yaptıklarını 2025 için öngörünüzü öğrenebilir miyim ? mülakatıma Ankara da katılmak istediğimi kibar bir şekilde yazdım. cevap gelirse paylaşırım.


  • @yck06 daha önce Brezilya yi deneyen oldu mu?


  • @Cansu-mer CN, adınız ve doğum tarihinizi eklemeyi unutmayın. Genelde süslü, uzun metinler yazmayın diye forumda tavsiye ediyorlar. İyi şanslar...

  • ⭐⭐⭐

    @fahriakc hiçbir geçerliliği olmayan cevap gelecektir karşılığında. Kendilerini kötü göstermemek için tabii ki daha da düşüreceğiz demeyeceklerdir ama bu demek değil ki mülakat sayılarını arttıracaklar. Yerinizde olsam bu cn ile ankarayla yazışmak yerine yurtdışı konsolosluklarıyla yazışmaya zaman harcarım


  • @Emre-Kurtulmuş Yurtdışıyla da yazışıyorum. Ankaraya da mail gönderdim içimde kalmasın. Mailler artarsa belki bi adım atarlar.


  • @rezanclz evet şu anki durumda saydığınız belgeler yeterli. Viyana e-devletten alınan İngilizce belgeleri kabul ediyor. Diplomanız da İngilizceyse çeviriye ihtiyacınız yok. Yaşınız genç olduğu için belki vardır diyerek hatırlatmak isterim, eğer çocukluk aşı kartınız varsa bu çok işinize yarar. Ben çocukluk aşı kartımı kendi yaptığım çeviriyle ibraz etmiştim ve oradaki aşıları kabul etmişlerdi, detayları mülakat deneyimimde bulabilirsiniz. Aile hekimi çoğu aşı için antikor testi yapmıyor bildiğim kadarıyla ama yapabildiklerini yaptırırsınız. Aşı kartınız yoksa önce antikor testi sonra ihtiyaç olan aşıları yaptırarak ilerleyebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Dosyamı kcc aracılığıyla current olmadan viyanaya taşımayı planlıyorum ankaranın performansına güvenmediğim için, olur da mucize olursa ankara dv2025 te iyi bir performans sergilerse dosyamı geri ankaraya taşıyabilir miyim? Ayrica kcc araciligi ile viyanaya tasimak icin oturum izni gerekiyor mu? Yoksa legal olarak ülkeye girebilmemiz yeterli mi? Forumda simdiden kcc ile viyanaya tasiyanlari gördüm ben de kcc ye mail atip simdiden tasimayi planliyorum. Oturumumun olmamasi sorun yasatir mi?

    Oturumunuz olmadan KCC aracılığı ile istediğiniz ülkeye taşıma yapabilirsiniz.
    Dosyanızı istediğiniz zaman Ankara’ya taşıtabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar benim sorum, şu anda KCC aracılığıyla mülakat yerini herhangi bir yere taşıttıktan sonra, o mülakat yerine gittiğimizde sorunsuz bir şekilde o mülakata girebilecek miyim? Geri çevirirler mi senin oturumun yok şu yok bu yok diye?

    Mülakat verirlerse geri çevirmezler. Mülakat dağıtımlarında vatandaşları önceliklendirebilirler. Ama EU bölgesinde bunun da sorun olacağını sanmıyorum.

    Mülakatta oturum izninizi veya orada bulunma amacınızı sorabilirler ama birçok konsolosluk yapmıyor bunu. Yeni yönetmelikten sonra bu durum ne olacak onu da bilmiyoruz çünkü henüz kimse mülakat almadı.

  • ⭐⭐⭐

    @mnamiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Vildan-0 , çok teşekkür ederim bilginiz için. Yanı 2025 Ocakta o gune olan performansa baghlı olarak dosya tasımak ve ya tasımamak kararını vermem daha dogru olur?

    Eğer current olursanız KCC aracılığı ile dosya taşıma yapamazsınız.


  • @EzgiLera Kcc ye bildiginiz uzere dosya tas. icin mail aticagim ancak formati nasil olmali forumda aradim denk gelemedim galiba .konuya ne yazmaliyim vs

  • ⭐⭐⭐

    @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Mailimiz nasil duzenlemeliyiz onem arz edermi? Konu vs buralara neler yazmaliyim kcc dosya tasima talebi icin ,bunlari nasil ogrenebilirim

    Case Transfer konu.

    Mail içeriğine CN, Full Name, Doğum tarihi ekleyin. Kısa ve öz bir şekilde şu konsolosluğa taşımak istiyorum yazın.

  • ⭐⭐⭐

    @cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @yck06 daha önce Brezilya yi deneyen oldu mu?

    Arama kısmına Brezilya yazın. Deneyim yazan varsa görürsünüz.

  • ⭐⭐⭐

    @fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Emre-Kurtulmuş Yurtdışıyla da yazışıyorum. Ankaraya da mail gönderdim içimde kalmasın. Mailler artarsa belki bi adım atarlar.

    Güzel hayaller 🙂
    Biz zamanında ne e-mailler ne faxlar gönderdik. Çok gelirse hiç cevap vermiyorlar 🙂 Mülakat vermemelerini zaten söylemiyorum bile.


  • Merhaba,

    DV2025 Kazananıyız. Asıl kazanan eşim, DS260 formunu doldururken kendi bilgilerimi doldurduğum kısımda çalışma geçmişini çok ayrıntılı doldurmadım. Yani aslında çok fazla sigortasız çalıştığım için resmi olarak çalıştığım yerleri yazdım. Bu kısımdaki gayri resmi de olsa bu eksiklikler problem olur mu acaba?

    Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.


  • @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @onuru Baya hizli olmus ben bir mesai atlattim sizin is cozulmus hayirlisi olsun 🙂 sureci paylasalim

    merhabalar, evet baya hizli donus yapti kcc dosya tasimayla ilgili. siz mail attiniz mi tasimayla ilgili?


  • @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Bu arada kcc ye mail atarken dikkat ememis gereken birsey varmidir.mail nasil olmali vs bilgisi olan 🙏🙏🙏

    Merhabalar,

    Ben su sekilde mail attim. onumuzdeki aylarda hongkong ta bulunacagim bu nedenle dosyami tasirmisiniz diye. ek olarak kac kisi oldugumu,cn numarasi ve dogum tarihini ekleyip gonderdim.


  • @Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @onuru bu arada kcc mail adresi neydi ve ne sekilde dolduracagiz peki cn number vs

    merhabalar tekrardan,

    [email protected] kcc nin mail adresi. ben konuya cn numarami yazdim. mail iceriginede cn numarasi,adi soyadi,dogum tarihi hong kongta bulunacagimi ve dosyami tasimalarini rica ettim.


  • Öncelikle merhaba arkadaşlar forumu yeni keşfetmiş biri olarak sizin değerli fikirlerinize ve tecrübelerinize başvurmak istiyorum sıram 16 binlerde olduğu için çoğu arkadaş gibi benimde Ankaradan pek ümidim yok Romanyada 1 yıllık oturumum var ve yüksek ihtimalle davetiyeyle ispanyadan schengen alabilecek durumdayım daha önce aldım. Forumda araştırmama göre romanyaya dosya taşıyan pek olmamış sadece eşi rus vatandaşı birini buldum bükreşteki konsoloslukla ilgilide tek bulduğum bilgi bu sene 32binlere kadar çıktığı sizce dosyam aktif olmadan mülakat yerimi romanya mı yoksa viyanaya mı taşımalıyım viyanaya romanya veya ispanya vizesiyle gidersem sorun ederlermi sizce.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80
Çevrimiçi

43.8k
Kullanıcı

4.5k
Konu

441.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum