@vartorian, içinde söyledi: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)
Green card'in duraklatilmasi Isveren sponsorlugunda basvuranlari da etkileyebilir mi? Henuz hersey gri ancak bir tahmini olan varmidir?
"Green Card duraklatildi" diye bir sey yok. Sadece Diversity Visa Lottery (DV) programi durduruldu. O da yasaya uygun degil, bu sekilde durdurulamaz. Mahkemeden donecektir.
Cekilis haricindeki hic bir green card sureclerinde durdurulma yok, zorlastirma var.

çok teşekkür ederim … Ben sizden bi görüş rica etsem, ben geçen sene oğlumla başvurdum red oldu ama görüşmem çok uzun sürdü .. profilim evliyim ve kendimize ait şirket ve bir oğlum var yurt dışı geçmişim yok… ne için gideceksiniz dedi yeni yılda oğlumla disneyi görmek dedim.. yurt dışı geçmişim olup olmadığını sordu hayır dedim tekrar sordu hayır dedim…sıradan soruların yanı sıra kadın gitti gelmedi uzunca dakikalar sonrasında yanında bi bayanla birlikte geldi ve gelen bayan daha önce parmak izi verdinizmi dedi hayır dedim ama Irak’a gitmiş görünüyorsunuz dedi aaaaa evet dedim ama yaklaşık 20 yıl önceydi (ben bile unutmuştum) dedim… sizlere hizmet ettik dedim şirketimiz vardı dedim…neyse bunu söyleyen kadın gitti.. görüşme yaptığım kadın üzgünüümmm bu sefer size veremiyorum dedi… şimdi eşim işyerini bırakamadığından tekrar 4 yaşındaki oğlumla başvurdum bişeylerin değişmesi açısından annem emekli 72 yaşında onuda ekledim…buarada Fransa için başvurmuştum onaylanmadı.. yani bi shengenimde yok