Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
-
@eray26 başka ssa ofisine gidip şansınızı deneyebilirsiniz ofisten ofise değişim gösterebiliyor buda
-
@Emre-Kurtulmuş baska bir ofise gidip sansimi deneyecegim. Ne zaman geldigimizi sorarlarsa 1 ay oldu desek problem yasar miyiz
-
@eray26 Benim ssn yaklaşık 10 gün içerisinde geldi. Greencardım ise 1.5 ay sonra geldi.
-
@Movistar74 darisi bizim basimiza insallah
-
@eray26 yalan söylemenizi gerektiren bir durum yok. 1 ay önce geldik desenizde alın o zaman numaranız yapmayacaklardır yeni başvuru için uğraştırırlar iyice karışıklığa sokabilirsiniz durumu. Başka ofise gidip öğrenmek istediğinizi belirteceksiniz şansınıza iyi bir çalışana denk gelirseniz yardımcı olur istemezse olmaz maalesef
-
@Emre-Kurtulmuş o zaman deneyip gorecegiz
-
Merhaba benim ssn im kayboldu. Ne yapmam gerekiyor? Yenisini cıkarabilir miyim ama yeni numara verirler mi? Eski numarayı veriyolarmış diye duydum. Lütfen yardım eder misiniz teşekkürler
-
@Movistar74 SSN 10 gun icerisinde elinize mi ulasti ?
-
Elime ulaştı ama ben sanırım çantamdan düşürdüm
-
@diana-kate Gecmis olsun, SSNi;n;nz degismiyor zaten. Ama tekara belge isterseniz bu linkten yonergeleri takip edip talep edebilirsiniz.
Eger ciddi bir sorun olan kimlik hirsizligindan supheniz varsa ve calindiysa belgeniz lutfen hemen bu linkten yetkililere bildiriniz.
-
Ama yeni numara çıkarılmıyorsa anlamı ne ki? Başka biri benim numaramla bir sürü şey yapabilir sonuçta
-
@lumos aynı ss numarsını almak cok sacma degil mi bulan birisi benim ssnimi herhangi bi sekilde kullanabilir somucta
-
@eray26 EVET
-
@diana-kate onun için Lumos hanım kimlik hırsızlığından şüpheleniyorsanı ilgili linkteki işlemleri takip edin diye belirtti zaten
-
Merhaba.SSN numaram elime ulaştı fakat ne elektrik provider ne Telefon hattı alırken bu numaramı verdiğimde onay alamıyorum. Kredi skorum oluşmadığı için olabilir mi?
-
@Rizamrs onla bir alakası olmaması lazım kredi skorunuz yok diye elektrik açtıramamak saçma olur. Gelen SSN kartındaki kişisel bilgilerinizin doğru olduğundan emin olun
-
@Movistar74 benimde tam 11.gunde elime ulasti
-
Amerika'ya gitmeden önce SSN başvurusu yapabiliyor muyuz acaba
-
@mervey DS-260 formunda SSN istediginizi belirttiniz mi? Ulkeye ilk giris yaptiktan sonra LPR statusunu alacaginiz icin, o zaman SSN alabiliyorsunuz.
-
@datanist Evet belirttim. Hızlı olması adına gitmeden önce başvurulma durumunu merak ettim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum