Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@hope34 kendilerinin acilen bir avukattan destek almalarını tavsiye edebilirim. Çünkü ileride sorun yaşayabilirler.

• @denizci10 merhaba. hala böyle bir grup var mı acaba? varsa katılmak isterim

• ⭐⭐⭐⭐

@feuerx maalesef yok kusura bakmayın eskiden kalmış. Ben E2 defterini kapatalı çok ama çok oldu.

• @denizci10 est. ne kusuru. görünce teyit etmek istedim. Sizin şuan SSN' iniz var mı? varsa hangi statüden merak ettim sakıncası yoksa. Teşekkür ederim şimdiden.

• ⭐⭐⭐⭐

@feuerx hayır henüz yok yakın zamanda F1 için başvuru yapacağız.

• @xxset selamlar, neredeyse 2024 olacak merakımdan soruyorum. Amerika da statü degiislikligi ile E2 alıp turkiyeye donup vize görüşmesine girdiniz mi? Ayrıca hala aktif olarak ticaret yapıyor musunuz? Size ulaşma şansım varsa sevinirim çünkü yakin zaman da F1 dan E2 geçişi yapmayı planlıyorum

• Merhaba, escrow ile E2 süreci başlatan veya bu konuyu deneyimleyen var mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

videoda ki kişi e2 vizesi ile geldi amerikaya. Videolar çekiyor belki bu videolardan birisi sizlerin işinize yarar.

• @Mert-Gökdemir Mert bey selamlar bende aynı sorunun cevabını arıyorum edindiğiniz bir bilgi varmı bu konuda teşekkürler

• @denizci10 hocam selamlar.
    forumda ve avukatlarla baya bir takip ve bilgi araştırması yaptım bu konuyla ilgili.
    sizin bu şekilde bir tecrübeniz var mı ya da bu şekilde çalışan avukat ? .yani statü değişikliği sonrası Türkiye'den E2 vize basımı yaptıran ? Bununla ilgili bir çok bilgi dolaşıyor. landlock olan da çok. dönüşlerinizi rica ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@cem7110 merhaba. avukatlar genelde bu konuyla ilgili dosyaya göre karar veriyor. yatırım türü, miktarı, business plan gibi unsurlar önemli olan. Bence Avukat Muhammed Üzüm Bey in ofisine email ile ulaşın onlar size detaylı bilgi vereceklerdir.

• Merhaba eşimle Amerika’ya turist vizesiyle geldik ve E2 statü değişikliği yaptık.Daha sonra acil bir durumdan dolayı Türkiye ye ben geri döndüm ve turist vizemi yakmadan Amerika’ya girebildim.Sorum şu ülkeden çıktığım için statümu kaybetmiş oluyor muyum?Statum hala geçerli mi?bilgisi olan var mi @denizci10 denizci10

• ⭐⭐⭐⭐

@didem-burhandağ statünüz ülkeden çıktığınız zaman bitmiş oluyor. Çünkü başvuru esnasında sizin I94 formunuz kullanılıyor. Ülkeden çıkış giriş yaptığınız zaman yeni bir I94 olacağı için yeniden başvuru yapmanız gerekiyor. Ayrıca Statü değişikliği sonrasında ülkeye girmeniz genelde çok zor olur. Bilginize.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@didem-burhandağ, içinde söyledi: E2 yatirimci vizesi veya statu degisikligi

Merhaba eşimle Amerika’ya turist vizesiyle geldik ve E2 statü değişikliği yaptık.Daha sonra acil bir durumdan dolayı Türkiye ye ben geri döndüm ve turist vizemi yakmadan Amerika’ya girebildim.Sorum şu ülkeden çıktığım için statümu kaybetmiş oluyor muyum?Statum hala geçerli mi?bilgisi olan var mi @denizci10 denizci10

Eger ABD'ye giris yaparken turist vizenizi kullandiysaniz, zaten su anki statunuz "turist" olmus oluyor...

E2 statusu ile ABD'ye giris yapabilmek icin, konsoloslukta E2 vizesi alip giris yapmaniz gerekiyor, bilginize.

• @didem-burhandağ bu arada lutfen yanlis anlamayin ama bazi durumlarda ulkeye turist vizeniz olmus olsa da almadiklari durumlar oluyor. kotu senaryo aklinizda hep olsun "nasil olsa turist vizem var" diyip guvenmeyin. iyi gunler.

• Herkese merhaba, içinde bulunduğum duruma cevap verebilen olursa çok sevinirim.
    Turist vizem var, Amerikaya gittim fizibilitemi yaptım E2 için turist vizesiyle gidip statü değişikliği yapacağım. Ancak eşim toplamda 3 kere turist vizesinden ret aldı. Mali konular, işyeri vs... her şey uygun olmasına rağmen.
    Ben oraya gitsem, statümü değiştirsem eşim Türkiye'den nasıl bir başvuru yapabilir. Ret almadan E2 vizesi alabilir mi? Yada başka bir fikri olanm var mıdır?

• @didem-burhandağ evet statünüzü kaybettiniz ama tekrar başvurabilirsiniz. turist vizesiyle girerken çok soru sordular mı ? yani eski e2 sahibi olduğunuzu görmüşlerdir sonucta sistemde.

• ⭐⭐⭐⭐

@yılmazcengizhan bence bu konuda bir avukattan görüş almanız önemli olacaktır. Zaten E2 işlemlerinizi kesinlikle Türkiye'de başlatın çünkü paranın legal olması için sizden bazı bilgi ve belgeler isteyecekler onları aldıktan sonra ABD'ye giriş yapın. Aynı zamanda da ABD de şirketin kurulması ve EIN numarası gelmesi 1 ay sürüyor bunları zaman kaybetmemek adına Türkiye'deyken yaptırın derim.

• @cem7110 Hiç soru sormadılar. iyi tatiller deyip gönderdi bende çok şaşırdım hatta.Sansima iyi biri denk geldi.

• ⭐⭐

@yılmazcengizhan e2 statu degisikligi onayini esinize yollarsaniz elcilikten 5 senelik e2s verilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

124

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |