ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@Fatma-Antalya ben söylediğiniz gibi yaptım.turist vizesi ile girdim ve Abd den başladım işlemlere.
-
@Candemir-Candemir cok tesekkurler.bılgı ıcın
-
@seznec merhaba;
cok teşekkürler bilgilendirme ıcın,sormak ıstedıgım bır konu daha var bılgı verirseniz çok sevınırım.
ABD ye gırıs yaptıktan sonra hemen green card ıcın başvuru yapabilir mıyım, bugün bır avukat ıle görüştüğümde gırıs yaptıktan 3 ay sonra başvurmanız gerekmekte diye bilgi verdi. Avukatlık ücretleri de epey yüksek 3000 dolar mıs :(
sız nasıl bir yol ızledınız bılgı verirseniz cok mutlu olurum tekrar teşekkürler. -
@Candemir-Candemir esımın arkadaşının kiralık evleri mevcut onlardan uygun olan var ıse kiralamayı dusunduk,dedıginız gıbı satın almak daha mantıklı gidişatın nasıl olacağını bılemedıgımız ıcın oncelıkle kiralasak mı dıye dusunduk ama her gun her bir bilgide planlar degısıyor.hayırlısı artık bazen ne mantıklı bilemiyor insan,o yüzden başka bakış açılarına ıhtıyac duyuyor tekrar bilgi ıcın cok teşekkür ederim
-
@mistralcoo Arayip sorun isterseniz ya da chat'e baglanip cunku ulke giris cikislarindan goruyorlar ve karar aninda red almaniz yuksek ihtimal ya da ulkeye girmeye calisirsaniz.
-
Selamlar değerli forum üyeleri, bugün I485 formu için evidence güncellemesi yaptılar. Henüz bir kağıt gelmedi. Ancak formu tekrardan inceledim ne için yapmış olabilirler diye. Current status durumunu Exchange Student olarak yazmışım yanlışlıkla. Şu anda herhangi bir statüm yok. Büyük ihtimalle burdan kaynaklı. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Bir sorun yaratır mı?
-
Bu ileti silindi! -
Teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
@duygusen şifre değil ama online access code için ayrı bir notice almış olmanız gerekiyor.Bu kod ile case lerinizi hesabınıza ekleyebilirsiniz
-
Teşekkürler
-
@duygusen Talep etmeden geliyor ama diğer noticelerden biraz daha geç geliyor.
-
@Candemir-Candemir seyahat izniniz geldimi acaba?
-
Arkadaslar selamlar, bugun I-485 onaylandi benim. I-130 icin de case'iniz uzerinde calisiyoruz diye notification geldi 2 gun once. Seyahat iznim de gecen hafta onaylandi. Bu ara bi hizlandi sanki islemler :) beklemekten fenalik gelmisti de mutlu oldum bi sizlerle de paylasmak istedim. Herkese kolayliklar, USCIS'den hizli geri donusler dilerim :)
-
Arkadaşlar selamlar, bende önümüzdeki günlerde işlemlere başlıcam ama bi sorum olacaktı malum avukatlar çok yüksek paralar talep ediyor bu yüzden işlemlerimi kendim yapmayı düşünüyorum ama şöyle bir sorunum var abd’de bulunduğum süre boyunca bir kaç ay statüsüz kaldım ve SSN kartımı kullanmış oldum bu durumda yine de bi avukata ihtiyacım var mi yoksa büyük bir problem yaratmaz mi ? Teşekkür ederim
-
@aslisirin tebrikler. gozunuz aydin.
-
@aslisirin tebrikler.Hızlanmasına sevindim.Interview olmadan mı onaylandı acaba işlemleriniz
-
@duygusen onayandı ama henüz postalanmadı
-
Merhaba bir şey sorabilir miyim ? Ben zaten greencardlıyım ve nişanlım Amerikan vatandaşı Türk Amerika’da evleneceğiz . Ama süreç nasıl işliyor çok fazla bilgi bulamadım . Greencardlı olduğum için sürecim sıfırdan mı başlayacak evlendiğim için yoksa kendi sürecim devam mı edecek ve soy ismim değiştiği için ssn greencard pasaport vs hepsi değişmek zorunda sanırım . Ağustosta Türkiye’de düğün yapıp buraya eylül de döndüğümüz de konsoloslukta Resmi nikahı yapmayı düşünüyoruz ama benim greencard sürecim eşim vatandaş olduğu için nasıl ilerleyecek bilmiyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
-
@Buse-Esen Merhabalar kendi greencard sureciniz devam edicek ama soyadi degistirirseniz greencardinizi yenilemeniz gerekecek. Tek fark 3 yil greencardli olduktan sonra vatandasliga basvurabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum