F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@hakanu Bizde 2019dan beri bekliyoruz. Anne uzerinden yapildi. Pd tarihiniz nedir? Ne zaman onay aldiniz?
-
@agit-turgut Greencardi eline aldigi an size basvuru yapsin. Yaklasik 7-8 yil suruyor suan ki tabloda. Hızlanırsa 6 yila düşer.. 2019dan beri bekliyoruz bizde.
-
@Shady-El-Shazly pd tarihi ne oluyor
-
@Shady-El-Shazly 21.06.2022
-
@historian 21.06.2022 de başladı 6 kasımdada onay verdiler bu kadar uzun süreceğini bilmiyordum
-
Merhaba, az önce bana da NVC'den 60 gün ile ilgili olan mailden geldi. Umarım en kısa zamanda herkese mülakat tarihleri verilir 🙏
-
@Bernur ne konu hakkında mail geliyor?
-
@hakanu dosyamızın şu anda NVC'de olduğu, herhangi bir problem olmadığı ve 60 gün içerisinde randevu maili gelmezse tekrar bilglendirme maili atılacağına dair bir mail geldi.
-
@Bernur hangi tarihten beri bekliyorsunuz
-
@Bernur bize onay bile gelmedi sizden önce başvurduğumuz halde aklım dimam sığmıyor nasıl bir iş bu işler kafayı yiyecem iyice 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
-
@hakanu öncelik tarihiniz
I-140 form doldurduğunuz zaman -
@hakanu sizin ki henüz vize bulletin current olmamışsınız
-
@yasmin982 onayı neye göre veriyorlar bilmiyorum ama tarih sıralamasına göre gitmediği ortada. İnşallah en kısa sürede onayınızı ve mülakat tarihinizi alabilirsiniz. Beklemek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun 🙏
-
@Bernur Bernur hanım sizin PD tarihiniz neydi acaba ? Noa1 yazıyor sadece imzanızda
-
@yasmin982
Bende 2019’dan biri bekliyorum, zor zamanlar sabırlı olalım 🤲🏻🤲🏻 -
@Metehan-Sayın açıkçası avukat ile süreci yürüttüğümüz için pd tarihimi bilmiyorum ama çok uzun sürmemişti noa1 onayı yani en geç ekim ortası gibi düşünebiliriz
-
@Bernur benim pd aralıkta ama noa1 mart da geldi acaba pd ye göre mi yoksa no1 e göre mi dönüş yapıyorlar
-
@Metehan-Sayın bülten takibini PD ye göre yapıyorsun pd current olduktan sonra randevu konusunu konsolosluğa bağlı biz geçen sene 3-4 ay current olduk ama randevu gelmedi
-
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum bir sorum olacaktı 14 haziran 2022 de eşim için F2A başvurusunda bulunduk kendisi türkiyede ben amerikada green cardlı olarak yaşıyorum 2 hafta sonra 2. yıl dolacak başvurumuzdan itibaren ben henüz herhangi bir belge almadım noa1 harici sizce bu normal mi ?
-
@darklight evet normal uscis den onaylanıp nvc ye geçmesi 1.5-2.5 sene gibi bir sürede gerçekleşiyor benimki 23 ay gibi bir sürede gerçekleşti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum