DV2024 Sohbet Odası
-
Herkese merhaba;
Mail atmaya devam ediyorum. Şu zamana kadar ya hiç cevap almadık ya da olumsuz cevap aldık. Olumlu bir cevap alırsam eğer ( umduğumuz bu) forumda paylaşacağım. Son ana kadar çabalayacağım.
Umarım herkes emeklerinin karşılığını alır. -
Arkadaşlar merhaba. DS260 formumuzda bir düzeltme yapmamız gerekiyor ve forumda da yazıldığı gibi mülakat tarihi aldıktan sonra açtırmak istedik. Artık dosyamız Ankara'ya geldiği için KCC bakmıyor, Ankara Konsolosluğu ile iletişime geçmelisiniz diye mail aldık KCC'den. Ancak Ankara konsolosluğu mail adresini bulamadım bununla ilgili bilgisi olan varsa veya bir sayfayı okumam gerekiyorsa linkini yollayabilir misiniz?
-
Bu ileti silindi! -
@igzumi Ankara ABD elçiliği web sitesindeki immigrant visa navigator’u kullandınız mı iletişime geçmek için?
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekC715jPQmMqHirB1KM3JwTK_eMIynYpXflISaJAjv5CIcKQ/viewform
-
- Sevgili forum üyeleri, dv24 talihlisi olarak sonuçlar açıklandıktan sonra evlenmiş bulunmaktayım, daha önceki önergelerde ds260 a her iki türlü ekleme seçeneğinin yapılabileceğini okudum henüz eşimi add Applicant olarak eklemedim. Bir sonraki dağıtımda mülakat almayı umaraktan sizlerin tavsiyesine açığım; sizce şimdi ekleme(add applicant) yapmalımı yoksa zaten bu kadar beklemişken mülakat maili aldıktan sonra ekleyip kendi formumu açtırıp gerekli güncellemeleri öyle mi düzeltmeliyim? Şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim.
-
@ATS16
Ben biraz önce kullandım. :) -
@Tolga-Ozkan Selamlar. Öncelikle tebrikler. Eşinizi şuan ekleyebilirsiniz. Mülakat aldıktan sonra konsolosluğa DS-260 formunuzu açtırmayı talep edip, kendi formunuza eşinizi ekleyeceksiniz ve varsa yeni adres eklemek gibi şeylerle uğraşacaksınız zaten. Bence üst üste bunlarla uğraşmayıp şuan eşinizi Add Applicant seçeneği ile eklemelisiniz. Eşinizin formunu doldururken "Other Names Used" kısmına dikkat etmenizi öneririm. O kısma eşinizin evlilik öncesi soy ismi yazılacak. Eğer konsolosluk dosyanızı açmak için evlilik belgesi ister ise e devlet üzerinden alacağınız "Formul B" belgesini yollayacaksınız. Şimdiden başarılar. Tekrardan tebrikler.
-
Son zamanlarda kuala lumpurdan olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu? Bir süredir dönüş yapmıyorlar, mail adresini mi engellediler teyit etmek istedim.
-
Bu ileti silindi! -
@heydancen Ben 2 gün önce olumsuz dönüş aldım. Engel olduğunu düşünmüyorum, keyfi olarak bazen cevap vermiyorlar.
-
@dkanar Selamlar, tebriğiniz ve yanıtınız için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Dediğiniz şekilde ilerleyeceğim.
-
Merhabalar ,stresli bekleyişimize bir cuma daha eklendi, umutla ,heyecanla ,stresle bekliyoruz aylardır ,durum pek te içaçıcı değil hatta sonlara geldikçe tükenmeyen enerjim dibe vurdu keşke bir atak yapsa Ankara ...Sİzce ikinci bir dağıtım olur mu acaba mayıs bitmeden bunu kimse bilemez tabi de yinede soruyor insan.
-
@pınarcan Son hafta olduğu için olacağını sanmıyorum ama yine de belli olmaz tabii
-
@pınarcan gündüz mail gönderen kcc her an mail gönderebilir zaten umut ve beklemekten başka bir şey elden gelmiyor
-
Arkadaşlar selamlar, 3 temmuzda mülakatım var. Washington DC ya da Virginia'ya gitmeyi planlıyorum. Hesabımda 10 bin dolar göstereceğim. Sizce mülakatta sıkıntı olur mu?
-
@daimon93 Tek kişi için makul bir rakam olduğunu düşünüyorum. Ama başkentin pahalı bir şehir olduğunu düşünürsek eğer yapabiliyorsanız biraz daha artırmanızı tavsiye ederim. Riske atmamak adına.(kendi fikrim)
-
Mülakat esnasında konsolos tarafından bahsettiğiniz tutarın az bulunarak sponsor bulmanız talep edilmesi, olası AP sürecine bırakılmanız ve AP süreci sürerken kotanın biterek vizenizi edinememe riskini bertaraf etmeniz için nakit birikiminizi borç vb. diğer yollarla artırmanız/kanıtlamanız yararınıza olacaktır. Beyan edeceğiniz birikimin son takdirini konsolos yapacaktır, bu konu ile ilgili yazılı bir kural yok ne yazık ki...
Buna ilave olarak sorularınızı yanlış başlık altında soruyorsunuz, doğru başlık "DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları"
-
Merhaba, süreç takip excel bağlantısını kaybettim iletebilir misiniz?
-
@esrakaluc sabah saatlerinde bir erişim problemi vardı ama şu an girilebiliyor. İlk gönderide mevcut link. DV talihlisi iseniz imzanızı oluşturun lütfen.
-
@MMT teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum