DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@pnarr
Selamlar, bu soruya evet diyerek deneyim kısmına okul bilgilerinizi girebilirsiniz. Sonuçta eğitim alt yapınız sayesinde o mesleği icra etmektesiniz. Hayır seçeneği ile ilerleyip submit ettiyseniz de sorun değil, bunu düzeltmek için formunuzu açtırma girişiminde bulunmayınız. -
@pnarr
Merhabalar, bu linkteki daha önce vermiş olduğum cevabı kontrol edebilirsiniz.https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/568
-
U ugursway bu başlıktan bahsetti
-
@siraç, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese iyi akşamlar.
Kendim için ds260 formunu doldururken mülakada nerede gireceksiniz kısmının çıkıp çıkmadığını hatırlamıyorum ama eşim ve çocuklarım için doldurulken onlarda o kısmı gördüm.
Şimdi sorum şu. Kendim için doldurulken mülakata nerde gireceksiniz kısmını es geçmiş olma ihtimalim var mı yoksa otomatikman Ankara mı seçildi?Pas geçebileceğiniz bir soru değil, muhtemelen seçmişsinizdir ama dikkat etmemişsinizdir. Submitlediğiniz forma bakın. Orada görebiliyor olmanız lazım.
-
@Bluey Hali hazırda göçmenlik niyetinizi bildirdiğiniz için Amerika’dan turist vizesi almanız pek olası değil. Ama bir ihtimal alabilirseniz sürece direkt Amerika’da Aos ile devam etmenizi tavsiye ederim.
Eğer düzgün mülakat veren herhangi bir ülkeden oturum alma şansınız var ise bu ihtimali önceliklendirin. Çünkü oturum izniniz olursa current bile olmadan dosyanızı kcc aracılığı ile taşıyabilirsiniz.
Eğer hiçbir yerden oturum alamıyor iseniz konsolosluklara rica minnet dosyanızı taşıma isteğinizi yazabilirsiniz ancak kabul edip etmemek tamamen onların takdiri. Son birkaç yıldır Viyana bu şekilde kabul etti ancak herkesi kabul etmediler. Bu şekilde kabul ettikleri dosyaları neye göre kabul ediyorlar bilmiyorum ama muhtemelen önce kendi yoğunluklarına bağlı bir durumdur. O yüzden bu ihtimal en şansa kalmış ihtimal diyebiliriz.
Ankara ise bence beklemenize bile gerek yok çünkü her geçen sene daha da az mülakat veriyorlar ama kafalarına bir şey dank eder de bir anda her şey güllük gülistanlık olursa diye sadece ilk bültene ve ilk mülakatlara bakmanız yeterli olur. Balık baştan kokar.
-
@gucarslan merhabalar, doğum günüm 4 Mart yani 04.03 fakat amerika sistemine göre MM/DD/YYYY olduğu için bi anlık yine 04.03 olarak girmişim, giriş yapamıyordum sonra acaba?? Dedim nisan 3 olarak giriş yapmayı denediğimde sistem içeri attı beni öyle fark ettim hocam
-
@doganyilmazz21 anneniz vize almayacağı için bunun bir önemi yok, o şekilde kalabilir.
-
@turkbest sorun olmaz.
-
@mrt01 merhaba,
daha bu başlığın 3. iletisinde sorduğunuz sorunun cevabını vermiş olmamıza rağmen bunu okumaktan imtina etmenizi anlam veremiyorum.
ayrıca, forumda bulamadığınız tam olarak ne var da farklı bir platformda iletişim kurma çabanız bulunmakta.
siz bu mesajı okuduktan sonra sizi forumdan süresiz olarak uzaklaştıracağım.
çünkü forum kurallarına uymak yerine, ısrarla bu konuda aykırı hareket ediyorsunuz.
bu durumda size destek olamayız, sürecinizde bol şans diliyorum. -
@Emirhandimen değil.
-
@Extuin sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@turgutyigit gözünüz aydın.. formda doğum tarihinizi doğru giriş yapıp o şekilde ilerleyin.
-
@gucarslan Öncelikle vaktinizi ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim, mülakat esnasında sorun teşkil eder mi acaba yoksa sadece DS-260 formunu mu baz alıyorlar
-
@turgutyigit hiçbir sorun olmaz, merak etmeyin.
-
Hocalarım merhaba, herkese bol şans yeniden. Ben Avrupa'da bir dil okulu ayarlamak üzereyim. Dosyamın cutoff olmadan tasinasini talep edicem. Şimdi aklıma takılan şu oldu, ben dil okuluna devam etmeyecem, belki 3-5 gün kalıp Türkiye'ye donucem. Ama sonradan mulaakat günü verildiğinde eşimi cocuklarimi alıp gidicem. Ben de zaten oturum izni olacak, eşime de schengen alicaz. Şimdi sorum şu, eşime schengen alırken o ülkenin konsolosluğu bana , sen oturuum almışsın 3 gün durmussun yadaa hiç gitmezsem, hiç gitmemişsin deyip puruzluk çıkartırlar mi?
-
@mr-engineer-0 schengen vizesi sorularınız için bu başlığı ve forumu kullanamazsınız.
-
Merhabalar. Greencard kazandım ve ds 260 formunu doldurdum. sıram 15.000 lerde görünüyor. Birçok yer ile görüştüm fakat bana sıranın gelip gelmeyeceği konusunda bir bilgi alamadım. Sıranın gelip gelmeyeceği ile ilgili bilgileri nereden alabilirim? Eğer konsolosluktan sıra gelmezse hangi ülkenin konsolosluğuna başvuru yapmam daha mantıklı olur? Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
Merhabalar,
1 ben lisans ve önlisans mezunu olduğum için hem mimar hem de restoratörüm.Ama restoratörlük hiç yapmadım ,sadece diplomam var.Başka mesleğiniz var mı sorusuna restoratörlüğü eklemeli miyim? Eğitim bilgisinde bahsettim ama meslek kuşamına yazılması gerekiyor mu bilemedim,yazılmalı mıdır?
2 İstanbul Üniversitesi Auzef açıköğretim üzerinden bir bölüm okuyorum.Başka bir mesleğiniz var mı kısmına öğrenci diye seçip belirtmem gerekiyor mu?
-
@gucarslan merhaba, öncelikle engin sabrınız ve emeğiniz için teşekkür ederim. Kendi adıma bu kadar çok kişinin hayatlarına çok kritik bir anda dokunduğunuz için size gıpta ediyorum diyebilirim. DV2025 şansını bir ihtimalden bir gerçeğe dönüştürmek için yol bulmak adına,
mr.engineer 0'ın durumunu vize işini karıştırmadan dil okulu vb. bir yol ile oturum almış olan kişi (asıl başvuru sahibi) KCC'den talep ederek oturum aldığı ülkede mülakata girecek,
ona bağlı kişiler (eşi ve çocukları) Ankara'da mülakata girecek,
şekilde yapabilir miyiz acaba? Barbados'ta konsolosluk kabulu ile mülakata giren bir çift çocuklarını Barbados'a götüremediği için böyle bir uygulama yapmıştı okuduklarımdan hatırladığım kadarıyla.
-
@Hope-Breaker çok teşekkürler
-
Selamlar...Dosya taşıma işlemi için çoğu konsolosluğun oturma ve çalışma izni istediğini düşündüğümüzde bu tip ülkelerde DV2025 mali yılı başlamadan şirket kurulumu yaparak oturma ve çalışma izni almanın avantajı olur mu? Yada bu tip bir girişimin görüşme esnasında negatif bir etkisi olur mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum