Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @Salih-Mert-Eroğlu Hayir dosyaniz Cezayir'e tasinmis degildir diyorlar, bagli oldugunuz konsolosluk talep ederse tasiriz diyor... Ozetle


  • @Salih-Mert-Eroğlu Hayir dosyaniz Cezayir'e tasinmis degildir diyorlar, bagli oldugunuz konsolosluk talep ederse tasiriz diyor... Ozetle


  • Herkese merhaba bizde 11 Temmuz için Belgrad Konsolosluğundan mülakatımızı aldık. Formda destek olan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuçlanır 🙏🏻

  • ⭐⭐⭐

    @Keenan Forumda asla boyle bir tavsiye vermedik, veren varsa lutfen bildirin. Her zaman once talihlinin formunu bekar olarak en kisa surede doldurmasi, en kisa surede nikah, sonra add applicant ile esin formunun doldurulmasi ve mulakat aldiktan sonra talihlinin kendi formunu actirmasi ve yeni medeni durumu guncellemesi seklindedir onerimiz....

  • ⭐⭐⭐

    @Revolter Tebrikler! Guzel bir senfoni dinleyin simdi kutlama icin! 🍾

  • ⭐⭐⭐

    @melikemim Bir sey olmamis korkulacak durum yok, ayni mail adresiyle farkli mail sistemlerine ulasmanizdan dolayi gelen bir mail. Iletisim icin mail kaydiniz Avusturya'dan Hong Kong'a alinmis diyorlar.


  • @emaywhite viyana sizi kabul edeceğiz yazısından kısa bir süre sonra KCC size mülakat yeriniz ve saatini bildiren bir mail atıyor. Bundan sonra Viyana'nın size evraklar ile ilgili mail atması gerekiyor. Ben bu noktadayım. Viyanaya mail attım Viyana bana dosyanız henüz elimize ulaşmadı, ulaşınca sizinle irtibat kuracağız diye cevap verdi. Yaklaşık 17 gündür dosyam transitte. Bu gün KCC ye dosyamın transitten ne zaman Viyanaya geçeceğini sordum. KCC bana artık dosyanız ile ilgili bizim yapacağımız hiçbir iş kalmadı viyana ile görüşeceksiniz diye mail attı. Bende şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum. Dosya 17 gündür transitte, bu kadar neden uzun sürdü anlayamadım. Bu konuda ne yapmalıyım bilemiyorum. Ben de bir yandan sizin sorunuza az da olsa katkıda bulunmak diğer yandan da kendi durumum ile ilgili forum üyelerinden eğer yapabileceklerim konusunda bana yol gösterecek olanların bilgisine başvurmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.


  • @lumos ama ben Avusturya ya supporttan mail atmadım o nasıl olacak Viyana’ya yine support olmayan mailden mi atmaya devam etmeliyim ?


  • @SdasCtz dosya mı taşıdınız acaba oturumunuz mu vardı

  • ⭐⭐⭐

    @melikemim Hic mail atmadiniz mi Avusturya'ya?


  • @SdasCtz merhabalar hayırlı olsun gerçekten sevindim sizin adınıza. Taşıma mailini yenilerde mi attınız? ve de herhangi bir oturumunuz var mıydı?? Vizenizi sorunsuz almanız dileğiyle :smiling_face_with_smiling_eyes:

  • ⭐⭐⭐

    @sonokege Size mulakat maili geldi mi? Geldiyse gerisinin bir onemi yok. Evraklar belli, herkese mail gelmiyor, cunku kural disi bir sekilde transfer olunca boyle sistemsel atlamalar oluyor ve eminim cok yogunlardir. Mulakat gelmediyse de beklemede kalacaksiniz, KCC'den "Dosyam nerede?' sorusu disinda bir cevap zaten alamazsiniz. O soru VIyana ise yine mulakat beleyeceksiniz, mudahale edebileceginiz bir durum yok.


  • @lumos Add Applicant yapmak DS-260 formunun açılması anlamına gelmez mi? Bu durumu geçmiş senelerde mülakatları DS-260 formunun doldurulmasına göre verdiklerinden önermiyorlardı.


  • Green card başvuru formuna doğum tarihimi yanlış girmişim, ds260 formunu daha doldurmadım süreç nasıl ilerler acaba


  • @lumos evet, 24 Haziran olarak KCC den mail geldi. Dvstate.gov adresinden case number ımı girdiğimde randevu yeri. Tarihi ve saati viyana olarak görünüyor. Durumu Ceac.state. Gov adresinden kontrol ettiğimdeyse dosya 17 gündür “in transit” olarak görünüyor. Bu durumda ben evrak hazırlama ve biletleme işine girip girmeme konusunda tereddüt ettim.


  • @melikemim oturum ile taşıdım. Aralık gibi taşıdım.


  • @akaynak-3546 oturumum vardı. Kcc ile Aralık ayında taşıdım.


  • Arkadaşlar numaram 11k hiç beklemeye gerek yok dimi kesin gelmez mülakat


  • @Keenan
    Hayır böyle bir anlama gelmez, add applicant adı üzerinde var olan başvurunuza bir başvuran daha eklemek demektir.


  • @SdasCtz Teşekkür ederim. Bizim şansımız çok çok az yine Maaiesef


Benzer Başlıklar

  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 1 Oy
    6k İleti
    604k Bakış
    T
    Merhabalar, F2A consular processing olarak bizim PD Mart 2024. Hala I-130 onayını bekliyoruz. Mandamus davası konusunda bizim de soru işaretlerimiz var. Eğer bu yola başvurmuş biri varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Son vize bülteni gelişmeleriyle 2024 PDli başvuru onaylarının ağustos ayı itibarıyla gelmeye başlamasını umuyoruz bakalım. Bekleyen herkese sabırlar diliyorum 🙏🏻
  • F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    85k Bakış
    FigenF
    @Edaeda Hayirli olsun .
  • 11 Oy
    1k İleti
    206k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum