DV2024 Sohbet Odası
-
@salih-atilla tamam şimdi oldu.sagolasin
-
Önce 2nl mail geliyor sonra in transit oluyor bildiğim kadarı ile
-
@yusufalak 2 nl mail, dosyanizin aktif olduguna dair bir mail mi?
-
@mr-engineer 2 nl maili ile in transit olur ankara konsolosluk kabul ettiyse ready olur sonra ya ap ya issued yada allah korusun refused olarak süreç tamamlanır
-
@hsn-kartal Mail aldıktan sonra in transit olur. Şöyle ki mail aldıktan sonra hemen kontrol ederseniz orası hala at NVC gözükür 10-15 dk geçmesi gerekiyor.
-
@maliek42 yok bizimki de kcc
-
Bu gece 23:00 buralarda erik dalı çalar inşallah 🙏🏻😂
-
@hsn-kartal hasan hocam konsolosluk KCc den dosyani istediginde trasit yaziyor,ceac goruyorsun, mulkatin planladiginda kcc tekrar sana mail
Geliyor gun ve saatin ile ilgili o mailden den hemn 10-15 dk sonra ready gozukuyor -
@yusufalak inşallah önümüzdeki dağıtımda alırsınız size gelmesine çok az kalmış🙏🏻🙏🏻
-
@melikemim
Teke zortlaması da olabilir ( burdur yöresinden) -
İnşallah hayırlı ile bekliyoruz bir dağıtım.
-
@melikemim erik dalı benim işim
-
Var mı gelen giden
-
Sizin yerinizde olsam current olur olmaz ankara ya güvenmez diğer secenekleri değerlendirmeye çalışırdım. Tabi tavsiye ve talimat değildir karar yine sizindir. Bu seneki durumları inceleyin geçen seneyi ce ondan önceki seneyide inceleyin. Matematiğe bakın zaten ne yapmanız gerektiğini size matematik söyleyecektir.
-
@Gs1905 Yusuf bey doğru söylüyor bizler çok geçe kaldık; bu seneden vize alıp pasaportu güçlendirip asla Ankara’ya güvenmeyin, imkan dahilinde taşımayı net bir şekilde düşünün.
-
@yusufalak kcc de öğle mesaisi yeni başladı değil mi?
-
Hocam kcc de mesanin nitmesine 2 saat kaldı.
Bizden -7 saat gerideler -
Hala mı dağıtım olmadı 😞
-
Bu gece de pas geçtik galiba
-
@melikemim
Büyük olasılık. :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum